Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Va rog recomandati echipa serioa...

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...

Marci Biciclete - recomandari
 Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa

Stimulente AJOFM
 Cumparare auto cu nr Germania afl...

[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...
 

Upgrade Fiberlink 100 la 500 nu este disponibil, doar la 1000

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
38 replies to this topic

#1
LL13G

LL13G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 08.08.2006
Salut,

Am Fiberlink 100 si pot face upgrade doar la cel de 1000, u si la cel de 500.
Are cineva idee de ce?

Daca incerc sa dau click totusi imi spune ca exista abonament la adresa.

Nu am nevoie de 1000 si nici nu am nevoie de mesh, asa ca ma intereseaza 500.

#2
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
Era PANA LA 500 , acum e PANA LA 1000 , nu o sa ai niciodata 1000 ! Sper sa intelegi !

Edited by Alltrack, 11 November 2023 - 21:10.


#3
tclau

tclau

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,086
  • Înscris: 19.03.2007
nu cred ca mai exista Fiberlink 100, a trecut automat la 500.

#4
alseeme

alseeme

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,930
  • Înscris: 17.03.2005

View Posttclau, on 11 noiembrie 2023 - 21:11, said:

nu cred ca mai exista Fiberlink 100, a trecut automat la 500.
Exista, nu are fibra, are UTP. Nu s-a obosit nimeni sa ii faca oferta si sa ii schimbe cablul.

#5
auditionstir

auditionstir

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 223
  • Înscris: 17.08.2023
Cel mai bine ii suni si le explici situatia.
Din cate stiu, trecerea se face automat. La mine asa a fost, am trecut de la 100 la 500. Fara sa fiu anuntat.

#6
xmanyacs77

xmanyacs77

    *Roman Patriot*

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,117
  • Înscris: 10.07.2013
Eu am facut upgrade la Fiberlink 1000 de Black Friday acum 1 an si nu am avut probleme. Posted Image Posted Image Posted Image

#7
auditionstir

auditionstir

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 223
  • Înscris: 17.08.2023

View Postalseeme, on 11 noiembrie 2023 - 21:13, said:

Exista, nu are fibra, are UTP. Nu s-a obosit nimeni sa ii faca oferta si sa ii schimbe cablul.

Depinde. Eu am avut si Fiberlink 500 si 1000 pe UTP. La momentul respectiv mi s-a spus din call center ca "nu aveti nevoie de ONT". Si asa a si fost. Chiar n-a fost nevoie. Dar anul trecut m-au obligat sa pun ONT pentru ca au schimbat infrastructura.

#8
LL13G

LL13G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 08.08.2006

View Posttclau, on 11 noiembrie 2023 - 21:11, said:

nu cred ca mai exista Fiberlink 100, a trecut automat la 500.
Viteza e de 100, nu 300 sau 500.

Sunt in Bucuresti, nu in afara lui. Si nu ma refer ca spun ca sunt in Bucuresti cum spun unii de prin Rosu.
Cred ca alseeme are dreptate. Am UTP de pe vremea lui Pazvante.

Robotul imi ofera oportunitatea unui upgrade, dar as vrea sa beneficiez de oferta de Black Friday. Si la robot am doar optiunea de 30 de lei.

#9
tclau

tclau

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,086
  • Înscris: 19.03.2007
atunci merge mai bine prin 4G :D
singura varianta e sa vorbesti cu ei, abonamentul curent nu mai exista in oferta... cand ceri upgrade, sistemul automat considera 500->1000.

#10
LL13G

LL13G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 08.08.2006

View Posttclau, on 11 noiembrie 2023 - 21:40, said:

atunci merge mai bine prin 4G Posted Image
singura varianta e sa vorbesti cu ei, abonamentul curent nu mai exista in oferta... cand ceri upgrade, sistemul automat considera 500->1000.
Tocmai, ca online nu pot opta pt 500, doar pt 1000. Ceea ce e ciudat pentru mine.
Desigur nu era o pb daca eu imi doream 1000, care vine cu router mesh gratuit. Eu vreau sa raman cu un pas mai in spate si la 500.

#11
auditionstir

auditionstir

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 223
  • Înscris: 17.08.2023
Am si eu o curiozitate (ca sa nu mai deschid un thread):
Vad ca la digi exista oferta de black friday de 50% in primele 12 luni, iar urmatoarele 12 sa fie la pret normal. Presupun ca dupa primele 12 nu ai cum sa faci downgrade, nu? De exemplu, daca trec de la 500 la 1000. Si ulterior, dupa cele 12 luni vreau inapoi la 500. Contractul este cu prelungire 24 de luni din cate stiu.

Edited by auditionstir, 11 November 2023 - 21:50.


#12
tclau

tclau

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,086
  • Înscris: 19.03.2007
@LL13G de online ziceam... trebuie sunat sau mers la o agentie.
@auditionstir contract pe 24 de luni, downgrade dupa 24 de luni, logic, nu?

#13
Punter

Punter

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,190
  • Înscris: 24.07.2022
io zic sa pui de 1000 sa fie o rezerva acolo. te si "fibreaza" probabil. poti sa iti pui routerul tau..nu esti obligat sa tii tot meshul.

Edited by Punter, 11 November 2023 - 22:02.


#14
spider8

spider8

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 834
  • Înscris: 14.01.2006

View PostLL13G, on 11 noiembrie 2023 - 21:01, said:

Salut,

Am Fiberlink 100 si pot face upgrade doar la cel de 1000, u si la cel de 500.
Are cineva idee de ce?

Daca incerc sa dau click totusi imi spune ca exista abonament la adresa.

Nu am nevoie de 1000 si nici nu am nevoie de mesh, asa ca ma intereseaza 500.

Nu mai există Fiberlink 100, toate abonamentele se updatează la unul din tipurile de abonament curent - nu este ca la orange să rămâi cu un tip de abonament chiar dacă nu mai este în oferta curentă
Adică tu ai 100 mbs pentru că așa a fost abonamentul inițial și pentru că  nu a mai venit nimeni să îți schimbe routerul și firele prin casă, iar cablul de internet și/sau routerul tău permit doar 100 mbs - dar în baza de date de la Digi tu figurezi cu abonamentul Fiberlink 500.
de aceea nu ai cum să faci upgrade la Fiberlink 500 - pentru că deja tu esti pe fiberlink 500

Edited by spider8, 11 November 2023 - 22:05.


#15
LL13G

LL13G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 08.08.2006
S-a rezolvat.
Am routerul meu, care duce. Cred ca trebuie doar sa imi ridice limitarea de 100.

#16
RaduGL

RaduGL

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 21.11.2012

View Postspider8, on 11 noiembrie 2023 - 22:03, said:

Nu mai există Fiberlink 100, toate abonamentele se updatează la unul din tipurile de abonament curent - nu este ca la orange să rămâi cu un tip de abonament chiar dacă nu mai este în oferta curentă
Adică tu ai 100 mbs pentru că așa a fost abonamentul inițial și pentru că  nu a mai venit nimeni să îți schimbe routerul și firele prin casă, iar cablul de internet și/sau routerul tău permit doar 100 mbs - dar în baza de date de la Digi tu figurezi cu abonamentul Fiberlink 500.
de aceea nu ai cum să faci upgrade la Fiberlink 500 - pentru că deja tu esti pe fiberlink 500

Eu cred că există.
Acum m-am uitat în contul digi și scrie Fiberlink 100.
Bine, nici nu am nevoie de mai mult (momentan), plus că am refuzat anul trecut să trec pe fibră optică, din motive obiective.

#17
cralin

cralin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 658
  • Înscris: 18.09.2020

View PostRaduGL, on 11 noiembrie 2023 - 22:15, said:

Bine, nici nu am nevoie de mai mult (momentan), plus că am refuzat anul trecut să trec pe fibră optică, din motive obiective.

Pina la punctul de demarcare este reteaua ISP-ului si nu cred ca este optiunea ta ce fel de "sirma" foloseste ISP-ul ca sa-ti livreze serviciul pe care l-ai contractat.

Doar din pura curiozitate personala:  
De ce ai refuzat ca ISP-ul sa-si schimbe pe fibra "sirma" pe care iti livreaza serviciul care l-ai contractat cu ei ?

Edited by cralin, 12 November 2023 - 02:01.


#18
sirgoofy

sirgoofy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,987
  • Înscris: 06.09.2008
∆ dacă am înțeles întrebarea poate a refuzat fiindcă schimbarea de la 100 la mai mult implica găurire (pt a aduce fibra până ÎN locuință) + alte echipamente .

Daca iau făcut asta deja e foarte simplu de schimbat... se face delimitarea (software) la ce viteză se dorește.

Privind întrebarea inițială, de ce nu se poate alege 500 ci doar 1000, mai bine se merge la un punct Digi, cele din mall-uri cred că sunt deschise și în weekend.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate