![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Regulă joc 'Nu te supăra, frate!'
Last Updated: Nov 07 2023 20:42, Started by
murilexix
, Nov 06 2023 23:04
·
4

Posted 06 November 2023 - 23:04

Bună seara tuturor,
Nu am găsit altă rubrică în care să se potrivească acest topic, așa că încerc aici. În copilărie nu am avut acest joc, iar acum strumful meu l-a primit cadou și l-a cam prins, vrea să jucăm aproape zilnic. Am o nelămurire referitoare la următoarea situație: ai trei pioni din cei patru în căsuțele de siguranță (numerotate cu 1,2,3 și 4) și ai nevoie să dai cu zarul '3' pentru a ocupa ultima căsuță - dacă dai mai mult de '3',aștepți până îți vine din nou rândul sa arunci cu zarul sau faci iarăși un tur complet de tablă, până te apropii din nou de căsuțele de siguranță? În regulamentul pe care îl am nu scrie nimic referitor la această situație. |
Posted 06 November 2023 - 23:18

Parca te întorci cu cat ai în plus. Așa știu eu. Nu faci iar o tura.
|
Posted 06 November 2023 - 23:27

Posted 06 November 2023 - 23:29

Și eu știam că aștepți până când dai 3, în cazul tău.
|
Posted 07 November 2023 - 07:41

Posted 07 November 2023 - 09:59

Aştepți până nimereşti zarul exact. Dacă înainte de a nimeri zarul eşti scos, atunci o iei de la capăt, intri şi mai o tură.
|
Posted 07 November 2023 - 20:42

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users