![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
The Son of Hamas
Last Updated: Nov 24 2023 21:21, Started by
ImJustKiddin
, Oct 20 2023 17:19
·
1

Posted 20 October 2023 - 17:19

Salut! Dacă sunteți un pic familiarizați cu ultimele noutăți din Orientul Mijlociu, mai concret cu războiul Israel-Hamas, vă recomand să vizionați videoclipul acesta. Este probabil unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le-am văzut în ultima vreme.
Mosab Hassan Yousef este un palestinian, fiu al unuia dintre fundatorii Hamas, care a renunțat la religia islamică, la Hamas, a fost dezmoștenit de tatăl, totul pentru a susține adevărul, atât din punct de vedere politic, cât și din punct de vedere spiritual. A trecut la creștinism, a devenit un spion pentru Israel, și mai departe vă las pe voi să aflați de la el. Ce este și mai interesant e faptul că videoclipul este de acum 5 ani si are o relevanță foarte mare pentru evenimentele actuale. Ba chiar sunt mărturii ale acestui om de acum 10-11 ani care sunt la fel de relevante pentru zilele noastre. A scris și o carte "The Son of Hamas" în care își spune povestea. Nu e clipul meu, dar nu știu în ce altă categorie să postez subiectul ăsta. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_v738Wogza0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Sper să vă pară atât de interesant cât mi sa părut și mie. O zi bună tuturor. Edited by Ravy, 20 October 2023 - 18:06. |
Posted 24 November 2023 - 21:21

Un documentar aparut cu el este Printul verde - The Green Prince
Filmul din 2014, israelian, britanic și german, se bazeaza pe autobiografia lui Mosab Hassan Yousef Filmul are 100 minute O relatare captivanta despre teroare, tradare, intrigi politice și alegeri curajoase ![]() Edited by vio69c, 24 November 2023 - 21:24. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users