Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima

Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele cataloagelor Americane
 Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux

Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)
 KAZA Univisa

Reciclare hard disk-uri defecte v...

Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE
 Pot pune faianta noua peste adezi...

Probleme martorii de bord Opel Me...

Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...
 

Problema apeluri iphone 15 Plus

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Atunci cand sunt sunat, raspund si nu se aude nimic si nici interlocutorul nu ma aude. Atunci cand sun eu, totul este in regula. Ati intampiat problema asta?

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Administrators
  • Posts: 24,103
  • Înscris: 22.05.2003
Adesea e o problema de retea, din pacate.
De pe Orange cateodata nu pot sa apelez pe Digi sub nicio forma...

#3
p243df

p243df

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,853
  • Înscris: 26.10.2021
Si la 11 mai face asa, chiar de la început. Se pare ca se transmite mai departe.
Si nu sunt în România.

#4
stoshiba

stoshiba

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,836
  • Înscris: 22.02.2014
Probleme cu celulele de retea. daca mai incearca a doua oara legatura se restabileste.Telefonul este ok.

#5
cata32

cata32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 29.04.2008
Am pățit diverse probleme de genul pe DiGi, cu telefon Samsung.
Într-o discuție cu cineva de la ei mi-a recunoscut că sunt probleme peste tot în țară pentru că se face trecerea echipamentelor la 5G și până nu se finalizează au tot felul de situații neplăcute.
Eu i-am întrebat cum de ani de zile totul a mers perfect și acum dau buleală.
Oricum, mai devreme de 2 ani nu vom avea 5G, tot omul de la DiGi, spunea asta.

#6
ldpe

ldpe

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,547
  • Înscris: 08.03.2017
Esti pe digi ? - trebuie facute setarile apn
Orange are probleme la retea , lucreaza la 5G , am dat telefon la serv clienti - bine, ca le-am spus ca de 2 ani tot lucreaza la ele si tot nu sunt gata e altceva .

#7
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Sunt la Telekom

#8
PiticVerde

PiticVerde

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,745
  • Înscris: 12.09.2015
De cand a fost introdus 5G patesc des aceasta problema.

Am Digi. Dar si colegi din alte retele patesc la fel.Este o problema generala.

#9
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
Am vazut ca si alti useri se plang pe forumuri straine (macrumors). E posibil sa fie nevoie de fine tunning la noul modem.

#10
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015

 Catean, on 12 octombrie 2023 - 13:24, said:

Am vazut ca si alti useri se plang pe forumuri straine (macrumors). E posibil sa fie nevoie de fine tunning la noul modem.

Un link cu discutia de pe macrumors, te rog?

#11
Grogu

Grogu

    Humble Homo Sapiens

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,668
  • Înscris: 11.09.2002
Imi cer scuze, nu mai gasesc. Era o discutie in interiorul unui thread despre alte probleme si nu mai gasesc care.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate