Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Nu pot sa prelungesc un domeniu, ...

Sfc scannow blocat la 99 la suta

hdd 2,5" sata 250GB unallocat...

Comparatie consum inverter vs non...
 Hidrofor defect arunca apa inapoi...

Apa la sticla din sticla

Întrebuințare telefoane vechi...

Dacia Lodgy sau Dacia Docker ?
 Valeriu Nicolae

Exista vreun dezavantaj la constr...

Senzori de miscare ce nu aprind l...

Problema martori semnalizare dire...
 Senzori de miscare cu lampi ce se...

Samsung soundbar

Umplere gol tamplarie-glaf

Produse inapoiate cu zgarieturi
 

Driver Winfast TV2000 XP Expert

- - - - -
  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
Mike1alike

Mike1alike

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,040
  • Înscris: 02.08.2020
Pot face cumva să funcționeze tuner-ul din titlu pe Windows 10?!

#2
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,283
  • Înscris: 05.01.2006
M-aș mira, mai degrabă mașină virtuală cu win 7 sau pentru ce ai drivere...

#3
auditionstir

auditionstir

    Junior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 223
  • Înscris: 17.08.2023
Ai putea sa-l instalezi, dar despre cat de bine sau daca va merge, e greu de spus.
Astea pentru XP mergeau cu fisiere .inf. Uita-te la arhiva daca are asa ceva. Daca da, poti schimba de acolo cerintele minime pentru sistemul de operare.

Edited by auditionstir, 10 October 2023 - 21:55.


#4
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,304
  • Înscris: 07.02.2003

View PostMike1alike, on 10 octombrie 2023 - 21:38, said:

Pot face cumva să funcționeze tuner-ul din titlu pe Windows 10?!
Nu exista suport, win7 dar si acolo gasesti greu... insa ce sa faci cu asa o vechitura in ziua de azi ?

#5
DannyHuwe

DannyHuwe

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,577
  • Înscris: 30.03.2023

View Postandreic, on 10 octombrie 2023 - 21:59, said:

Nu exista suport, win7 dar si acolo gasesti greu... insa ce sa faci cu asa o vechitura in ziua de azi ?
Am avut eu tv tunerul asta,nu mergea pe win7
Am folosit win xp64 instalat pe o partitie special ptr acel tvtunner

#6
cipinet

cipinet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,057
  • Înscris: 25.08.2010
Cel mai bun tv tuner ce l-am avut dar nu cred ca merge.
https://www.catalog....WinFast TV2000

#7
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,325
  • Înscris: 08.11.2016
Asta il am eu si mi-a functionat pe win 10x64. S-a instalat fara probleme.

#8
Mike1alike

Mike1alike

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,040
  • Înscris: 02.08.2020

View PostBombalurina, on 10 octombrie 2023 - 22:52, said:

Asta il am eu si mi-a functionat pe win 10x64. S-a instalat fara probleme.
Păi e cam acelaşi, nu?!
Ce drivere ai instalat fără probleme?!

Later edit: e aproape acelaşi. Al meu e Expert, al tău Global.
Eu nu pot instala driverele pe care le am. Tot Win 10x64 am şi eu.

Edited by Mike1alike, 10 October 2023 - 23:12.


#9
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,325
  • Înscris: 08.11.2016

View PostMike1alike, on 10 octombrie 2023 - 23:08, said:

Păi e cam acelaşi, nu?!
Ce drivere ai instalat fără probleme?!

Tocmai asta e problema ca habar n-am, nu mai tin minte, parca driverele de pe cd(in modul de compatibilitate) dar nu sunt sigur. Poate am instalat ceva drivere recomandate pe acel topic, chiar nu mai stiu. Ceea ce stiu sigur este faptul ca a trebuit sa instalez driverul si inca un program ca sa functioneze. Program care se afla pe acel cd.

#10
Mike1alike

Mike1alike

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,040
  • Înscris: 02.08.2020
Programul l-am putut instala.
Mai încerc şi cu driver-ul.

#11
Leo2006

Leo2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,342
  • Înscris: 30.08.2006
Vrei sa experimentezi televiziunea pal analoga ? Ultima oara cand l-am mai folosit aveam Windows XP si procesor AMD Athlon XP 3000+ Barton.  L-am folosit de nevoie ca nu m-a dat peste cap calitatea imaginii fata de un tv cu tub din acele vremuri.

#12
Bombalurina

Bombalurina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,325
  • Înscris: 08.11.2016
Poate are(cum am avut si eu) vreo caseta video de digitalizat.

#13
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,903
  • Înscris: 15.06.2004
Poate fi fortat sa mearga dar numai pe Windows pe 32 de biti.
Adica fortezi sa ia driverele manual. O problema poate fi si ptr aplicatia pe care vrei sa o folosesti.

Eu am facut teste demult, pe prima versiune de 10 si am fortat si instalarea Media Center Pack ( era ceva tutorial pe net candva - aplicatia luata din WIndows 8.1 ). In ala a mers.

#14
un_el

un_el

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,593
  • Înscris: 24.11.2006

View PostMike1alike, on 10 octombrie 2023 - 21:38, said:

Pot face cumva să funcționeze tuner-ul din titlu pe Windows 10?!

Incerci sa setezi la instalare compatibilitatea cu versiunea de Windows pentru care el este fabricat. Ca si variante ajutatoare: urmaresti posturile TV online, cumperi un TV sau inchiriezi un set-box.

#15
Mike1alike

Mike1alike

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,040
  • Înscris: 02.08.2020
Am reuşit să instalez driver-ul, dar am altă problemă cu el.
Driver-ul de pe cd nu l-am putut instala, dădea eroare că nu găseşte în inf semnătura digitală. Am găsit pe softpedia driver pe care l-am putut instala.
Problema este că nu mai merge aplicația/programul acum. WinFast PVR este şi până să instalez driver-ul, pornea şi îmi spunea că nu vede nici un video card. Acum apare un splash image când vreau să-l pornesc şi pur şi simplu se închide, nu porneşte. Click dreapta pe icon-ul lui din taskbar pot intra la setări şi acum vede cardul video corect. Dar nu îl mai pot pirni.
Am găsit despre această problemă că e cauzată de sistemul de operare. Win10 e făcut anumit să nu poți folosi în el tuner tv.
Soluții?!
Îl pot face cumva să meargă?!

#16
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,903
  • Înscris: 15.06.2004
Ma mir ca ai reusit sa pui driverele. Ca 10 pe 64 de biti nu accepta din cuza ca nu au smenatura ptr el..

Poti incerca sa pui WMC-ul - la mine asa a mers pe vremuri, dar pe WIn de 32 de biti - am zis mai sus, ca nu a vrut sa-mi ia driverele, si numai versiuena de 32 nu cere semnatura.

Uite ceva tutorial - https://www.wikihow....r-in-Windows-10

Nu e de la sistemul de operare ci de la faptul ca astea sunt tunere antice de pe vremea XP-ului. Firma care le-a produs nu mai exista de mai bine de 10 ani - a fost cumparata de Foxconn.

Existau tunere Hauppauge mai noi care aveau suport si ptr Windwos 10, dar abia se mai gasesc - lumea a renuntat la ele.

#17
Mike1alike

Mike1alike

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,040
  • Înscris: 02.08.2020
Nu pot instala WMC.
Mi-a dat acest mesaj plus log-ul aferent, pe care nu-l pot incarca aici.

Am facut o poza la ultima parte din log, nu stiu cat ajuta...

Attached Files


Edited by Mike1alike, 19 October 2023 - 18:51.


#18
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,903
  • Înscris: 15.06.2004
Daca la instalare ai dat cu Run as Administrator si ti-a dat eroarea atunci inseamna ca nu mai este compatibil.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate