Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Limba romana - limba moarta in vi...

Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania

Teorie univers alternativa
 Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah

o mare iubire pierduta neasteptat...
 Fașait ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...

Android 1000-2000 lei
 Vanzare apartament zona Dristor

La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...

WEBASTO pt duster pe motorina

Exclusivitate: „Regele moare”, cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepțional, în premieră la TVR

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Olivian-Breda

Olivian-Breda

Junior Member

• Grup: Members
Exclusivitate: „Regele moare”, cu Victor Rebengiuc, un spectacol excepțional, în premieră la TVR | VIDEO | TVR.RO http://www.tvr.ro/ex...42814.html#view

cfrtriaj

cfrtriaj

Member

Să urmărești spectacolul și să-mi spui dacă le-am aranjat bine :)
Vizionare plăcută.

Attached Files

Alltrack

Alltrack

Senior Member

• Grup: Validating
Nu doresc sa vad nimic cu Rebengiuc !!!

LouisCyphre

LouisCyphre

Senior Member

• Grup: Senior Members
Ah, mulţumim pentru informare, chiar nu mai puteam de curioşi!

Alltrack

Alltrack

Senior Member

• Grup: Validating
Ginerele unuia dintre cei mai mari torţionari ai României colonelul NICOLAE MIHUŢ , care e mai vestit pentru campanii de genul ''daaaaati muuuultiiii baaaaniii onegeului X , saaaaaaaa plateeeeeeeeascaaaa diiiiiiiireeeectooooooooraaaaaatuuuuul ooooooneeegeeeeeeeeeeuuuuuluuuuui siiiiiii daaaaaaaacaaaaaaa raaamaaaaan baaaani siiiii caaaazuuuuuriilooor '' , decat ca actor  ! Mars jegule onegist si ''turnator'' RebengiucPosted Image  !
Scuze pentru ''lungiri'' dar asa vorbeste in reclame , la care schimb postul tv instant ! Acest spanac si exceptional nu pot intra in aceeasi propozitie !
De ce da TVR banii mei pe asta ? Eu propun de multi ani ca TVR sa se autosustina , fara bani de la buget !
Auzi Ciolacu , nu mai arunca cu banii mei , sa maresti impozite , ca audiente aproape de 0 pe la tvr ???

Edited by Alltrack, 28 September 2023 - 01:32.

GlCA_Contras

GlCA_Contras

Master Mind

Posted Image de ce fac astia spume cand il vad pe Rebengiuc, stie cineva? Posted Image

adisz

adisz

Targu Mures

Vizualizare mesajGlCA_Contras, pe 28 septembrie 2023 - 09:46, a scris:

Posted image de ce fac astia spume cand il vad pe Rebengiuc, stie cineva? Posted image

O fi acelasi motiv expus in prima jumatate a postului 5?

Olivian-Breda

Olivian-Breda

Junior Member

Eu personal nu am o problemă să ascult cu mare plăcerea Tudor Gheorghe, indiferent de posturile TV cu care alege să se asocieze.

Îl consider un bun cântăreț, indiferent de cum e în viața privată.

La fel, nu știam părțile rele ale lui Victor Rebengiuc (printre altele, și cea care mi se pare cam ciudată, cea de ginere a cuiva - nu văd asta o problemă).

Dar mă uit la Moromeții 1 indiferent de viața lui privată.

Nu știu, așa văd eu lucrurile.

GlCA_Contras

GlCA_Contras

Master Mind

Rebe este o incantare oricand, in combinatie cu Mihut aduce un val de amintiri despre ce a insemnat candva actoria in Romania.
La momentul premierei Rebe avea "doar" 84 de ani.
Ionesco a fost obsedat de moarte, viziunea lui asupra lumii fiind ca "toti suntem niste muribunzi care nu acceptam sa murim". E vorba despre cele 5 celebre etape pe care se spune ca le vom traversa toti inainte de  caderea cortinei - negare, furie, negociere, depresie,  acceptare. Acceptarea nu inseamna insa neaparat si resemnare, greu spre imposibil pentru orice muritor sa isi accepte sfarsitul.
Poate ca e un cadou foarte frumos facut catre un rege ce se confrunta cu inevitabilitatea mortii, subiectul poate evada foarte repede de pe scena. Exista si making of si un portret al lui Rebe facut de Laurentiu Damian, parca s-ar confirma cumva ca punere in scena este in fapt un omagiu acestui rege al actorilor romani care in acest an a implinit rotunda varsta de 90 de ani. De apreciat TVR pentru punerea la antena a acestei piese.
Si cand spui ca regele moare sigur ca mesajul este devastant de emotionant mai ales cand Rebe spune "Ma pregatesc exact pentru ce se pregateate ai Berenger, eroul pe care il joc eu: exact pentru despartirea de lumea asta si plecarea intr-un voiaj din care intoarcerea nu este planificata.”
Ma incurajez amintindu-mi ca exista si vorba " regele a murit, traiasca regele"- nu cred ca o sa ma ajute prea mult atunci cand o sa fie cazul pentru ca urmasul acesta nu prea exista.
Avem si lucruri frumoase pe lumea asta, e o bucurie. Dar e si o tristete, le gasim parca din ce in ce mai rar.
pentru spumangii...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate