![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
bug notepad
Last Updated: Oct 06 2023 14:55, Started by
adiharan
, Sep 26 2023 10:11
·
2

Posted 26 September 2023 - 10:33

Păi de ce nu închizi celelalte taburi dacă nu mai ai nevoie de ele? Programul încearcă să te ajute, sa-ți ofere acces instantaneu la ce ai lucrat înainte.
Dacă muți fișierele deschise anterior, nu le mai găsește și nu ți le mai deschide, dar nu e asta o soluție. |
Posted 26 September 2023 - 10:38

Adica sa ma ajute in sensul ca trebuie sa inchid nu stiu cite tab-uri, si abia apoi sa incep sa scriu... mare ajutor. Si la creare de fisier nou, de ce sint toate deschise?
Oricum, chestia sint convins ca e un bug, nu un feature. |
Posted 26 September 2023 - 11:00

Notepad++
E... altceva! Dupa ce-l instalezi, cauta pe net cum se face sa inlocuiasca complet Notepadul de windows, ca nu mai ai nevoie de el. Tre sa scrii ceva in registry. Notepadul clasic are taburi? Sau vorbesti de Notepad++? Da, Notepad++ are taburi si-ti deschide toate fisierele pe care le aveai deschise cand l-ai inchis si in plus nu tre sa salvezi ca salveaza el un temporar pe care ti-l deschide la inceput. Poti schimba de la Settings>Preferences->Backup->remember current session |
Posted 26 September 2023 - 11:01

Pentru mine asta e cea mai tare chestie (daca vorbim de Notepad ++ si nu de notepad), sa mi deschida toate fisierele pe care EU le am lasat deschise cand am inchis aplicatia. De asta il si folosesc!
Mi se pare foarte logic modu asta de functionare, cum mi se pare foarte ok sa mi gasesc toate taburile, cele lasate deschise, in browser cand deschid calculatorul. Edited by gelublabla, 26 September 2023 - 11:02. |
Posted 26 September 2023 - 11:21

Oricum, chestia sint convins ca e un bug, nu un feature. [ https://community.notepad-plus-plus.org/assets/uploads/files/1638307099364-origdefault.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Bugurile n-as setări. Edited by alexcrist, 26 September 2023 - 11:22. |
Posted 26 September 2023 - 11:52

Oameni buni, vorbesc de notepad-ul implicit din windows, nu de ăla ++. Și nu, nu e normal cînd deschid un fisier sa-mi mai deschida tot istoricul de fisiere editate in Notepad. Daca nu ma apuc sa inchid pe ele, ajung la vreo 20-30! E o prostie. In plus, nu am nicio optiune sa dezactivez chestia asta aberanta.
Da, ar fi interesant sa pot deschide doua sau trei fisiere si sa mi le deschida in tab-uri. Dar cele pe care le selectez eu, nu toate. Si nu oricind, ci numai atunci cind vreau eu, cind consider ca ma ajuta. |
Posted 26 September 2023 - 12:05

Confuzia s-a creat de la inserarea automată a linkului către Notepad++ în prima postare
![]() Cred că ar trebui să urmezi sfatul lui maccip și să te descotorosești de Notepadul nativ din Windows, e o glumă de program. Pur și simplu schimbi aplicația implicită pentru extensiile care te interesează. În Windows10, eu dau clic dreapta pe fișier și aleg Open with / Choose another app, selectez calea noului executabil și bifez opțiunea Always use this app to open *.extensie files. |
Posted 26 September 2023 - 12:59

Ma tem ca e un feature introdus in Notepad-ul din 11.
Doar ca n-au implementatsi si setari ptr el suficiente. Vezi daca te ajuta cu ceva setarile de aici - https://www.prajwald...-on-windows-11/ in sensul sa vezi unde sa umbli - eventual sa faci exact pe dos. Eventual sa dai disable la "History" ptr tot windows-ul ? ma gandesc ca daca nu mai stie ce fisiere ai deschis, nu le mai deschide - https://pureinfotech...ory-windows-11/ |
Posted 26 September 2023 - 15:12

Mersi, din pacate nu ajuta. Si ca sa fie chestia si mai timpita, daca deschid acelasi fisier de 5 ori, am toate tab-urile cu acelasi fisier de 5 ori.
![]() |
|
Posted 27 September 2023 - 05:17

@adiharan - de ce ai pretenția că aplicația să facă în locul tau ce ți-e tie lene sa faci? Închizi fiecare fișier după ce termini cu el. Dacă MS a decis că negru e noul alb, așa o să fie de acum încolo. Ți s-a recomandat alternativă, ai opțiuni, nu vad motive să te plângi. Raportează bug-ul la Microsoft și vezi daca vor repara ceva sau nu. Nu îți place funcționalitatea, ești liber să folosești altceva.
Ca analogie: unei străzi cu sens unic i se inversează sensul de deplasare peste noapte, iar șoferii care acum sunt prinși că merg pe contrasens se vaită că ei așa știau să circule. (Caz real) Edited by nei-k, 27 September 2023 - 05:19. |
Posted 27 September 2023 - 08:22

Eu as incerca o "smecherie".
Nu stiu daca ar mai merge in ziua de azi, dar se poate incerca - sa iei o versiune veche de Notepad - care nu are tab-uri si sa o copiezi - cu redenumire eventual,langa asta sau intr-un folder separat si sa o rulezi pe-aia. Pe vremuri mergea fara probleme ca era un singur fisier. De la Windwos 10 stiu ca s-a mai adaugat ceva - 1 fisier ptr el ( notepad.exe.mui - in folderul cu limba en-US sau ce folsoesti ). La 11 nu stiu cum mai este. Edited by eiffel, 27 September 2023 - 08:23. |
Posted 27 September 2023 - 16:56

adiharan, pe 26 septembrie 2023 - 10:11, a scris:
De la o vreme, orice Notepad deschid, chiar si unul nou creat, se deshide cu 5-6 taburi, ultimele fisiere deschise. |
Posted 06 October 2023 - 14:26

Eu as incerca o "smecherie". Nu stiu daca ar mai merge in ziua de azi, dar se poate incerca - sa iei o versiune veche de Notepad - care nu are tab-uri si sa o copiezi - cu redenumire eventual,langa asta sau intr-un folder separat si sa o rulezi pe-aia. Pe vremuri mergea fara probleme ca era un singur fisier. De la Windwos 10 stiu ca s-a mai adaugat ceva - 1 fisier ptr el ( notepad.exe.mui - in folderul cu limba en-US sau ce folsoesti ). La 11 nu stiu cum mai este. Am luat eu Paint, Wordpad si Task Manager din Windows XP. Si le folosesc in Windows 11. Notepad n-am incercat, dar nu vad de ce nu ar merge. |
Posted 06 October 2023 - 14:39

Posted 06 October 2023 - 14:55

Eu il am de peste 10 ani si fara el sunt mort. Are regular expressions, chestie care la mine a intrat si in fluxul de lucru la serviviu, deci e musai.
Dupa ce am invatat-o si pe nevasta-mea cum e cu regexul, il foloseste si ea la ea la serviciu. Poate se sesizeaza si baetii de la microsoft sa ne puna regex si in notepadul lor. Dar vrem si in Word, vrem si in excel. Vrem si functie excel cu regular expressions. Chestie absolut banala pentru ei, deoarece motorul de regex exista deja instalat in windows. Trebuie cateva linii de cod. Poate se sesizeaza baetii. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users