Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Anvelope All Season

- - - - -
  • Please log in to reply
167 replies to this topic

Testosteron

Testosteron

Senior Member

• Grup: Senior Members
Sunt anvelopele all season la fel de bune ca si varianta in care ai doua seturi de anvelope de vara si de iarnć?

born2lose

born2lose

Senior Member

depinde.

V A L I

V A L I

Member

• Grup: Members
pe scurt  : NU .

Naijax

Naijax

Guru Member

Niciodata

C63AMG

C63AMG

Member

Garantat NU.Am avut si eu cum 2 ierni un set de Hankook allseason,cum a venit primavara le-am schimbat cu anvelope dedicate.Pe asfalt uscat erau ok,pe umed cam alunecoase.

End-L-user

End-L-user

Senior Member

Avantajul principal la un singur set de all-season e ca nu mai trebuie platiti cei 320-360 de lei pe an pentru schimbul vara-iarna si invers. In 4 ani se aduna cam de un set nou (5 ani pentru cei cu roata de rezerva).
Dezavantajul e ca se coc mult mai repede comparativ cu doua seturi separate. Cel putin in cazul meu, am boxa la bloc, asa ca gumele stau la intuneric si racoare vreme de cam 5 luni si ceva, fata de unele care sunt batute de soare si ploi 24/7 pe jante.

Edited by End-L-user, 26 September 2023 - 10:05.

bobitad

bobitad

Senior Member

au mai fost vreo 30 de topice. daca te uiti la teste, da sunt bune. unele sunt mai bune iarna, altele mai bune vara, depinde cum le gandeste si producatorul. contrar opiniei populare, de obicei ele sunt mai proaste la temperaturi foarte ridicate, vara, la 40 de grade. iarna de obicei nu au probleme, chiar batand anvelope de iarna dedicate. acum, eu in orasul meu am vazut zapada pe jos in ultimele 3 ani, cred ca o zi, dar si acolo probabil dureaza o ora pana cand vezi iar asfaltul.

eu utilizez de vreo 8 ani si nu am avut emotii cu ele. Michelin crossclimate 1 si acum am 2.

Edited by bobitad, 26 September 2023 - 10:08.

bai3tzash

bai3tzash

Membru

Attached File  IMG_20220206_132634.jpg   137.47K   127 downloads
Ce vedeti in poza, acolo am fost cu anvelope all season, vechi de vreo 2-3 ani, cu un Opel Corsa din 2007. Si nu am avut nici pe dracu'. Si nici nu erau anvelope de nu stiu ce brand.

Attached Files

Neaceasca85

Neaceasca85

Trecutul este totul, viitorul nu mai rezerva nimic.

Daca rulezi foarte mult, nu. Daca rulezi putin sau moderat, da. Eu am All Season din 2022. Intre 2010 si 2022 m-am saturat sa tot schimb anvelopele in noiembrie si martie.

NaCKa04

NaCKa04

New Member

• Grup: Candidate Members
Depinde si ce drumuri faci. Pentru preponderent oras mi se par o alegere buna. Nu prea ai nevoie de performante de niciun fel

greenlife

greenlife

Active Member

Am anvelope all season pe o mașină. Luate noi în 2001. Sunt de calitate și au costat o grămadă de bani. Nu vorbesc din punct de vedere al comportamentului fiindcă nu am ajuns niciodată sa fiu în situații limita. Bănuiesc ca ar face fata. Dar se consuma vara foarte mult.
Nu știu dacă ma mai țin 1 an.
Consider ca e mai ok dacă iei calitate medie și separat vara/iarna.

Matrix40

Matrix40

Senior Member

Eu  am si le consider foarte bune.
Pe timpul iernii anvelopele all season de la o marca mai buna mi s-au parut mai bune decat cele de iarna no name avute anterior. Dezavantajul celor all seasons este ca se uzeaza mai repede.

Decat 2 seturi iarna/vara de buget care imbatranesc in timp pentru ca nu faci zeci de mii de km anual, mai bine un set de all seasons mai premium pe care sa le schimbi mai repede incat cauciucul de pe ele nu ajunge sa imbatraneasca.
De asemenea nu mai avem ierni cu prea multa zapada, ci mai multa flescaiala cu apa pe jos, unde anvelopele all seasons se descurca mai bine decat cele de iarna, multe din anvelopele all seasons venind cu clasa A de aderenta pe ud.

bobitad

bobitad

Senior Member

View PostMatrix40, on 26 septembrie 2023 - 10:18, said:

De asemenea nu mai avem ierni cu prea multa zapada, ci mai multa flescaiala cu apa pe jos, unde anvelopele all seasons se descurca mai bine decat cele de iarna, multe din anvelopele all seasons venind cu clasa A de aderenta pe ud.
exact, asta e un lucru pe care multi nu-l realizeaza. ca de obicei in Martie cand e soare si frumos si multi au inca anvelopele de iarna, efectiv isi tocesc mai repede cauciucurile iar distanta de franare e enorma. mie unul nu mi-a venit sa cred, eram departe de o trecere de pietoni, aveam atunci anvelope iarna, dau si franez si efectiv m-am dus pana aproape de zebra cu frana. nu aveam viteza, nu vazusem tarziu, pur si simplu am franat ca de obicei, iar masina nu se oprea.

Edited by bobitad, 26 September 2023 - 10:22.

RedDev

RedDev

Active Member

Anvelopele All Season de marca (Goodyear, Michelin, etc.) sunt:
  • mai proaste pe uscat, vara
  • mai bune pe umed pe cald, frig, ce vrei. In special Goodyear 4Season, nici nu simti ca treci prin balti cu ele;
  • la 5% diferenta pe zapada (accelerare, franare) fata de o anvelopa de iarna

Attached Files

Edited by RedDev, 26 September 2023 - 10:31.

Ann0nyym0us

Ann0nyym0us

Arrogant bastard

View Postgreenlife, on 26 septembrie 2023 - 10:18, said:

Am anvelope all season pe o mașină. Luate noi în 2001. \

Adica... ai anvelope vechi de 22 ani pe masina? Posted Image

george_alexandru

george_alexandru

Mwe Austria

O fi vreun typo...ma indoiesc, altfel nu as avea curaj sa merg cu o asemenea masina. Am facut eu tete a queue pe Dealul Negru cu unele vechi de peste 10 ani (nu aveau dot, dar proprietarul masinii nu-si mai aducea aminte cand le-a schimbat, dar sigur nu in ultimii 10 ani), curba lejera, viteza normala, asfalt ud, masina fara ESP. Am zis ca data viitoare verific vechimea in orice masina am de cand sa conduc.

V A L I

V A L I

Member

Comparatia din tabel este cu o anvelopa medie de iarna (ICEPT RS3) si o anvelopa de buget de vara (kinergy Eco 2). Acum depinde si de masina si de stilul de mers.

bai3tzash

bai3tzash

Membru

Probabil in conditii extreme, in situatii extreme, rulare cu 100 km/h si-ti sare o veverita in fata, se va simti ceva diferenta la franare. O sa umbli pe capota cu veverita fie 50 m, fie 60 m, in functie de ce anvelope ai.
Cu orice anvelope ai fi (all season sau de iarna), daca nu ajustezi stilul de condus la conditiile de drum, tot un drac e.

Edited by bai3tzash, 26 September 2023 - 10:47.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate