![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Teapa abonament vodafone

Posted 25 September 2023 - 15:57

normal asa ar fi sa fie..da ia cere tu contractele acasa sa le citesti si zi cate primesti?
|
Posted 25 September 2023 - 16:16

Patit la fel maica-mea la partener orange, a pacalit-o ala si i-a mai facut un abonament in plus.
|
Posted 25 September 2023 - 16:43

De fapt i-a facut un alt abonament... Este vorba de agentia vodafone de la tineretului Niste nenorociti, cei mai prosti angajati pe la magazinele astea de telefonie, ceva de speriat. Cel mai bine e sa nu ai de a face cu ei. YOXO si cu asta->basta. Sau Digi ca nu-s asa disperati sa-ti dea teapa, desi mai pacalesc si ei seniorii cu tot felul de abonamente cu telefoane joanghine pe care le platesc cat nu face.
Patit la fel maica-mea la partener orange, a pacalit-o ala si i-a mai facut un abonament in plus. Acum 10 ani, cand s-a nascut fii-miu, plecasem la maternitate cu telefonul descarcat. Aveam o rabla de Sagem, dar mai aveam putina baterie. Si.. m-am dus in zona la un magazin Germanos, in ideea sa-mi iau un charger. Am plecat de la 2 oferte. Un charger original si unul "compatibil". Am zis initial compatibil, .. - nu mai e pe stoc. - Bun, atunci original. - Se vinde doar cu telefonul. - Bine ma, bagamias.. cat costa? - 200 lei (sau werever, un pret de genul asta, nu foarte mult dar nici chiar putin pentru un charger) - Perfect! Il iau cu tot cu telefon atunci. In gandul meu.. imi schim si telefonul cu ocazia aia. Tot o rabla, de Sagem, dar macar era nou si.. incarcat! Si incepe aia sa-mi traga la imprimanta vreo 60 e foi pe care mi le pune in fata sa semnez. - Ce naiba sunt astea? - Pai contractul. - Contractul la ce? Ca eu vreau doar telefonul. - Pai nu dam telefoane decat la abonament. - Ba, voi sunteti prosti? Am venit aici sa-mi incarc telefonul si ma trezesc cu abonament la.. Telekom (parca).? Am pierdut o gramada de timp cu ei. Puteam pleca acasa si sa ma si intorc. Dar m-am gandit ca ma mai cheama sotia, ca mai vrea ceva si sa fiu prin preajma, sa nu pec aiurea. M-am dus la o shaormerie de prin zona maternitatii si m-am rugat de angajatii aia, daca au un charger de sagem, sa-mi incarc si eu telefonul. Culmea, un baiat de acolo avea. Am incarcat telefonul si mi-a dar si chargerul ca nu mai aveau ce face cu el. Morala, daca chiar ai nevoie de ceva ce tine de telefonie, mai bine mergi la shoarmarie, ca te rezolva baietii aia. Niciodata intr-un shop de orange, vodafon, warever. Cei mai prosti angajati posibil. Edited by maccip, 25 September 2023 - 16:45. |
Posted 25 September 2023 - 16:52

Posted 25 September 2023 - 17:17

Cam asa practica din cate observ colegii in magazine, am mai primit si eu apel in CC ca a primit o clienta “2 cartele gratuite, le puteti folosi 2 ani fara sa platiti nimic”. Incearca sa suni la *222, poate se rezolva cumva cu micsorarea abonamentului. |
Posted 25 September 2023 - 18:23

Posted 25 September 2023 - 18:49

Astea sunt la ordinea zilei. Individul își ia cominsion la fiecare abonament nou, și așa te trezești cu abonamente nesolicitate. La fel și la bancă, te trezești cu carduri pe care nu le voiai, și așa mai departe. PS: Pe viitor nu mai lua chestii la abonament, nu merită. Problema este că o dată ce ai semnat ești bun de plată. |
Posted 25 September 2023 - 18:49

Am inteles ca a depus o reclamatie dar nu mi-a spuns unde, mda femeile
Am vazut contractul, este contract nou, deci excroaca de la vodafone in loc sa-i faca prelungire de contract a pacalit cu contract nou Asta e, o sa opreasca vechul contract si pierde nr si aia e. Cum poate trimite sms/mailuri la toate nr din agenda cu buna ziua, sunt cutare si noul nr este xxxxxx? Sunt cam 80 de nr si contacte |
Posted 25 September 2023 - 18:55

Faci reclamație la ANPC pentru abonamentul nou și numărul de la abonamentul vechi îl portezi în altă rețea fără să-i anunți. Sincer recomand Digi, foarte ok în toți anii ăștia.
Eu am încasat-o cu Orange și Vodafone până acum și ce am pățit cu vodafone se poate vedea aici pe softpedia. După ce primești soluționare din partea vodafone în urma reclamației la anpc, să nu o retragi după cum ți se recomandă. Nu am mai scris în topicul meu dar i-a și amendat fiindcă n-am dorit s-o retrag. |
Posted 25 September 2023 - 19:01

Cred ca se uita si ei la om! Eu si intreaga familie avem abonamente si carduri bancare de pe la inceputurile acestora! Si niciodata nu am primit un card nesolicitat sau un abonament nou fara sa-l cerem! Bunica mea cu un abonament la telefonie. Și nici nu prea avea cum să semneze, că nu mergea niciodată pe la mall sau unde au ăștia sediul. Poate doar ăștia care vin din ușă în ușă sau de la echipele de intervenție. Oricum, mi-am dat eu seama că ceva e dubios la factură, dar trecuse mai bine de un an de pagubă. Uneori cred că falsifică pur și simplu semnătura, le ia cumva de pe undeva din sistem, și semnează în numele tău. Era un documentar pe Netflix, nu știu cât de adevărat era, dar erau așa de disperați vânzătorii ăștia de ajungeau oamenii să aibă câte 4 carduri de persoană. Dar da, clar profită în special de oamenii în vârstă și de cei care au o educație precară.
Cum poate trimite sms/mailuri la toate nr din agenda cu buna ziua, sunt cutare si noul nr este xxxxxx? Sunt cam 80 de nr si contacte Edited by Valy_User, 25 September 2023 - 19:03. |
|
Posted 25 September 2023 - 19:02

Escrocul tot prost este, ca duce o viata inferioara, de urangutan, desi a primit la nastere un kil juma de creier. In timp ce escrocul asculta o manea acompaniata de o ceafa la gratar, tu (clientul) transpiri la munca ca sa ii platesti comisionul. |
Posted 25 September 2023 - 19:20

Morala, daca chiar ai nevoie de ceva ce tine de telefonie, mai bine mergi la shoarmarie, ca te rezolva baietii aia. Niciodata intr-un shop de orange, vodafon, warever. Cei mai prosti angajati posibil. Ba sunt chiar foarte buni angajatii respectivi, fac exact ce trebuie sa faca. Nu sunt angajati la orange sau vodafon, ci la dorel srl ce este reseller la cei de inainte si sunt platiti in functie de cati clienti aduc. Digi au angajatii lor proprii, de aia nu se ocupa cu tepele ca nu sunt indemnati cu orice pret la asta. |
Posted 25 September 2023 - 19:28

Varonul, on 25 septembrie 2023 - 18:49, said:
Am inteles ca a depus o reclamatie dar nu mi-a spuns unde, mda femeile Am vazut contractul, este contract nou, deci excroaca de la vodafone in loc sa-i faca prelungire de contract a pacalit cu contract nou Asta e, o sa opreasca vechul contract si pierde nr si aia e. Cum poate trimite sms/mailuri la toate nr din agenda cu buna ziua, sunt cutare si noul nr este xxxxxx? Sunt cam 80 de nr si contacte Faceți reclamație la anpc și ancom online, de acasă. Numărul vechi il portezi în alta rețea fără sa anunți Vodafone și nici după ce te suna sa renunti la portare nu dai înapoi. Numărul nou ceri în reclamația la anpc și ancom ca îl vrei închis fără sa plătești taxe. Pentru telefonul nou o sa fiți nevoiți sa plătiți diferența pentru un telefon la liber. |
Posted 25 September 2023 - 19:35

Ba sunt chiar foarte buni angajatii respectivi, fac exact ce trebuie sa faca. Nu sunt angajati la orange sau vodafon, ci la dorel srl ce este reseller la cei de inainte si sunt platiti in functie de cati clienti aduc. Digi au angajatii lor proprii, de aia nu se ocupa cu tepele ca nu sunt indemnati cu orice pret la asta. Dorel SRL sunt alea Orange Partener. Dar sunt minoritare. Edited by Valy_User, 25 September 2023 - 19:35. |
Posted 25 September 2023 - 19:49

Am inteles ca a facut o cerere de inchidere abonament vechi
Acum pare ca s-a razgandit si pare ca ar vrea sa porteze nr la digi Mai are timp sa porteze nr, aia cu inchisul abonamentului cica ar suna in 5 zile Eu i-am spus de mult sa porteze la digi ca are abonament cu 15 lei, aia e cand te iei dupa alte muieri, au toate vodafone , au toate telefon samsung tot vodafone si samsung vrea si ea. Acu s-a cam lamurit cum e cu vomafone sper sa-i vina mintea la cap |
|
Posted 25 September 2023 - 19:50

Posted 25 September 2023 - 22:44

Vodafone inca trage tepe si nimeni nu ii poate opri decat prin dezabonare sau portarea la un alt operator.Oare tot la fel e si in restul Europei ?
![]() Edited by Eusebiu70, 25 September 2023 - 22:47. |
Posted 25 September 2023 - 23:02

Oare tot la fel e si in restul Europei ? ![]() Că prin alte părți gen Germania te ține cu lanțurile la ei pe perioada contractului. Ca să nu mai vorbim că în Ro costă mult mai puțin decât în restul Europei. Edited by Valy_User, 25 September 2023 - 23:05. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users