![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Socatul viitorului
Last Updated: Oct 03 2023 18:03, Started by
Pavel54
, Sep 25 2023 13:19
·
13

Posted 25 September 2023 - 13:19

De multe ori ma simt ca unul venind din trecut si ajuns brusc in sec.XXI.
Socul viitorului: vad ca se insista virulent pe tema homosexualitatii , familia normala devenind ceva desuet, oamenii umbla cu pantalonii rupti/sfasiati si pare sa nu le pese ca sunt ridicoli, mass media a devenit o cloaca infecta, cultura de masa s-a degradat infiorator, sunt promovate curvele si interlopii, hotii au devenit un model, politicienii sunt cel mult niste glume de prost gust la fel si justitia. Oamenii regreta dictaturile si voteaza in continuare pe cei care fura si mint, chiar daca ei traiesc la limita saraciei. Ma intreb oare daca nu cumva sunt complicii lor si nu victime asa cum s-ar crede. Per ansamblu societatea a decazut chiar daca a progresat tehnic. Desi informatia circula mult mai repede cu ajutorul internetului, oamenii sunt manipulati grosolan si par sa nu mai discearna ce este corect. Daca asa arata sec.XXI ma ingrozesc la cum va arata viitorul... Pentru cei care si-ar dori sa calatoreasca in viitor, ar trebui sa fie un avertisment, s-ar putea ca socul sa fie mult prea mare. |
Posted 25 September 2023 - 13:31

Fix așa li s-a părut părinților și bunicilor mei când au apărut Beatles, Stones și mini-jupele. Nimic nou sub soare...
|
Posted 25 September 2023 - 13:40

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LLP7cyfblHo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 25 September 2023 - 13:42

Pentru cei care si-ar dori sa calatoreasca in viitor, ar trebui sa fie un avertisment, s-ar putea ca socul sa fie mult prea mare. Mai.... tu ai fumat ceva ![]() |
Posted 25 September 2023 - 13:42

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3wVXcVGISF0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 25 September 2023 - 13:43

Țzțz...vine sfârșitul lunii, maică! Hai fii serios! Alt topic la indigo cu altele! Ce bine era pe vremuri...Unde naibii găsiți voi "normalitatea" asta, cu cat te duci mai mult în timp în urmă cu atât e mai horror! Din 89 și până în vechiul testament e din ce in ce mai rău și mai multă sălbăticie! Ce regretați că nu vă mai bate bețivul de tactu cu cureaua?! Că sora, soția, și fiicele vostre nu mai sunt niste sclave la propriu așa cum au fost bunicele noastre, chiar și mamele in anumită măsură. Multe au făcut rău comuniștii dar măcar au mai scos umpic femeia de sub pumn. Mai de grabă să ne îngrijorăm că am inceput să ne triglodim din nou, am inceput să umblăm pe la poala popii, umblăm pe la vraci, ne închinăm pe la copaci ciopliți la mișto cu Isus. Ne-am umplut din nou de bocomani și de pupători de moaște!
LE V-aș teleporta in timp dacă aș putea! Edited by echoshoworacle, 25 September 2023 - 13:46. |
Posted 25 September 2023 - 13:46

De multe ori ma simt ca unul venind din trecut si ajuns brusc in sec.XXI. Socul viitorului: vad ca se insista virulent pe tema homosexualitatii , familia normala devenind ceva desuet, oamenii umbla cu pantalonii rupti/sfasiati si pare sa nu le pese ca sunt ridicoli Pe temele astea insista fix aia care urla ca se insista, cum de altfel e si topicul de fata un exemplu. Pentru majoritatea populatiei astea nu sunt subiecte de luat in seama. Altfel, fiecare epoca a avut plangaciosii ei, n-avea cum asta a noastra sa faca exceptie. Edited by george_alexandru, 25 September 2023 - 13:47. |
Posted 25 September 2023 - 13:47

Salut
Asa a fost dintotdeauna. Obiceiurile generatiilor noi au fost tot timpul infierate de cei mai in varsta. Vezi rock'n'roll, rap, house, etc... si trend-urile create de ele atat in fashion cat si in atitudine. Manipulare a fost dintotdeaua: acum e pe internet, inainte de asta era la televizor, si inca si mai inainte de asta la radio si in ziare... Dar de ce nu vezi si partile bune? Egalitatea de sanse, focus pe eliminarea poluarii si combatarea schimbarilor climatice, raport mult mai echilibrat intre viata personala si serviciu, libertatea de exprimare.... |
Posted 25 September 2023 - 13:47

"Socul viitorului" este și o celebră carte, pentru cine citește...altceva decât biblia
LE Eu simt socul trecutului, am îmbătrânit și încă nu se întâmplă lucruri pe care le credeam că și făcute inca de acum 25 de ani! Edited by echoshoworacle, 25 September 2023 - 13:49. |
|
Posted 25 September 2023 - 13:49

Posted 25 September 2023 - 13:53

Mie moda asta cu hainele rupte chiar îmi place, că nu mai trebuie să arunc blugii dacă s-au rupt.
Am o pereche la care țineam și pe care i-am umplut de sânge în urma unui accident. Ii țin undeva într-un sertar așteptând să vină și momentul lor. |
Posted 25 September 2023 - 14:01

cred ca daca cumperi bluza asta si vii a doua zi imbracat in ea si vrei sa intrii in magazin nu te mai lasa...
![]() ![]() |
Posted 25 September 2023 - 14:02

Între 1848 și 1948 eu nu găsesc nici măcar o zi de "normalitate" în care as avea încredere să trăiesc cu familia și prietenii. Am văzut că mulți se raportează la perioada asta care fără tăgadă este o perioadă de rapid progres(vai ce cuvânt obscen!). E o perioadă preferată a mea, de mare progres social și economic dar la 100 de ani distanță de ce as numi eu normalitate. Ce a fost înainte de aprox 1750 și până în antichitate...baluba! Horror!
Edited by echoshoworacle, 25 September 2023 - 14:04. |
Posted 25 September 2023 - 14:04

"Mamaie tinerii ăștia or sa distrugă lumea"
Aceeași poveste de 2000 ani încoace. Problema acum e că bunicii care gândesc asa sunt majoritari demografic, pana acum erau insignifianti, majoritatea fiind una tânără. Însă ne îndreptăm încetișor spre dictatura pensionarilor. Abia asta e partea scary ![]() Edited by KiloW, 25 September 2023 - 14:04. |
|
Posted 25 September 2023 - 14:06

Acum suntem majoritari la urna de vot și la putere noi decrețeii, generație tarată, dar din fericire peste încă 20-25 de ani nu vom mai fi.
|
Posted 25 September 2023 - 14:09

Deci promovarea desantata a homosexualitatii e ceva ok? Cultura de masa nu s-a degradat?
Poate imi gasiti si mie o emisiune in mass-media din anii 50-60 sa zicem in care sunt promovate curvele si interlopii. Daca nu le puteti vedea inseamna ca vremurile deja v-au "devorat" gandirea. |
Posted 25 September 2023 - 14:09

Țzțz...vine sfârșitul lunii, maică! Hai fii serios! Alt topic la indigo cu altele! Ce bine era pe vremuri...Unde naibii găsiți voi "normalitatea" asta, cu cat te duci mai mult în timp în urmă cu atât e mai horror! Din 89 și până în vechiul testament e din ce in ce mai rău și mai multă sălbăticie! Ce regretați că nu vă mai bate bețivul de tactu cu cureaua?! Că sora, soția, și fiicele vostre nu mai sunt niste sclave la propriu așa cum au fost bunicele noastre, chiar și mamele in anumită măsură. Multe au făcut rău comuniștii dar măcar au mai scos umpic femeia de sub pumn. Mai de grabă să ne îngrijorăm că am inceput să ne triglodim din nou, am inceput să umblăm pe la poala popii, umblăm pe la vraci, ne închinăm pe la copaci ciopliți la mișto cu Isus. Ne-am umplut din nou de bocomani și de pupători de moaște! LE V-aș teleporta in timp dacă aș putea! Am impresia ca tu nu stii pe ce lume traiesti sau doar traiesti sau te pacalesti ca traiesti in lumea asta care nici virtuala nu este. Femeile sclave inainte de 89? O fi fost la tine in sat, eu stiu ca aveam in viata mea o gramada de femei...la gradinita, la scoala aveam invatatoare, directoare de scoala, doamna doctor, doamna stomatolog, diriginta, o gramada de profesoare care te intimidau cu atitudinea lor sobra, la spitale o gramada de doctorite...apoi dupa 89 am intalnit o gramada de femei in functii de conducere1 Aaaa, ca nu era o fufa de 20 de kg in jandarmerie...foarte bine. Mai ieri ne prezentau astia din clost-media pe una care primise topare in cap, apoi niste tineri retezati de un drogalau, unii care sar in aer la propiu..astia sunt peste tot. La radio auzi numai afoni si pupeze care zici ca bocesc nu canta. Acum te mai incurca si religia...doamne fereste sa avem rusine, bun simt, respect pentru parinti, bunici, batrani. Nu mai bine stam pe internet si ne exprimam cu voiosie agramatismul neo-ce vrei tu? Tu nu ai trait vremurile pe care le judeci. Unii dintre noi au trait si inainte de internet si chiar stiu sa faca diferenta. Tu asculti Smiley si eu ascultam Iris sau phoenix, tu cu tik-tok-ul si noi cu Nichita Stanescu sau Bacovia. oare cine e mai castigat? Repet, la cum scrii si la cum te exprimi se pare ca noi, bosorogii avem ceva in plus. Da, o sansa! La subiect: nu ai cum sa nu observi degradarea sociala, micimea la care a ajuns umanitatea. Sa te apuci acum sa compari Beetles cu prapaditii de azi imi pare o comicarie care reuseste sa confirme cele spuse de autor. Eu atat va intreb pe voi cei care astazi judecati trecutul apropiat: cati dintre voi ar merge acum pe front sa-si apere bucatia de pamant, limba materna ( presupun ca stiti ca vorbesc despre LIMBA ROMANA), familia si obiceiurile? Banuiesc ca stiti cati tineri au murit si cati romani si-au varsat sangele entru ca voi astazi sa aveti o tara pe care sa o terfeliti! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users