![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
PFA plata cash catre un furnizor de servicii
Last Updated: Sep 26 2023 06:40, Started by
andra77
, Sep 25 2023 11:07
·
3

Posted 25 September 2023 - 11:07

Buna ziua
Am un contract de comodat auto intre mine ca si PF si PFA-ul pe care il detin si stiu ca pot deduce 50% din cheltuielile aferente intretinerii masinii. Sunt sofer incepator si am reusit sa lovesc masina de o bordura la iesirea din parcare. Costul reparatiei este de 2400 ron (plus 400-500 ron pentru instalare camera marsarier). Cei de la service au spus ca nu au POS si accepta doar cash. In aceste conditii, cum pot plati pentru reparatie ca si PFA? Sa platesc cash din contul bancar al PFA-ului? Ce documente (factura, bon, etc.) ar trebui sa primesc de la service? Este suficient bonul fiscal sau imi trebuie si o factura? Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Multumesc anticipat. |
Posted 25 September 2023 - 19:10

Faci retragere La bancomat și apoi plătești cash și primești un bon fiscal
Poți cere și factură emisă de service către PFA ul tău, dar e opțional. |
Posted 25 September 2023 - 20:39

Buna ziua ... Sa platesc cash din contul bancar al PFA-ului? ![]()
... In aceste conditii, cum pot plati pentru reparatie ca si PFA? Ce documente (factura, bon, etc.) ar trebui sa primesc de la service? Este suficient bonul fiscal sau imi trebuie si o factura? Ceri ( și primesti) factura pentru ca/ce ti-au lucrat (+piese/materiale) si bon fiscal pentru ca le-ai plătit. |
Posted 26 September 2023 - 06:33

Nu a întrat în vigoare legea aia cu plata maxima 2000 RON cash?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users