Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Recomandare casca telefon

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

bulgaru1977

bulgaru1977

Junior Member

• Grup: Junior Members
Buna ziua,

Conduc foarte mult si ca atare vorbesc mult la telefon. Va rog sa imi recomandati o casca cu o capacitate (ore) cat mai mare . Momentan folosesc un plantronics M70 care ar avea 11 ore de vorbit la telefon , dar in realitate 6- 7. Multumesc anticipat.

alseeme

alseeme

Active Member

• Grup: Members
Casti BEATS Flex, au autonomie 12 h.

ldpe

ldpe

Guru Member

• Grup: Senior Members
Asa ceva am luat https://www.emag.ro/...8/pd/DNMD3PMBM/
Foarte multumit de ele , autonomie peste 5 ore la muzica , audio continuu, pe telefon cred ca duc 1 zi intreaga, stau bine pe ureche cu acel carlig , au comenzi mecanice nu digitale ,auditie clara, sa nu uitam ca sunt 2 bucati, cand se termina una iau cealalta = 10 ore .
Am avut si dedicat pentru condus (gen razboiul stelelor) dar nu au fost peste acestea

Edited by ldpe, 25 September 2023 - 09:27.

Magicwisewolf

Magicwisewolf

Senior Member

Interesant. Pot fi folosite individual, adica fiecare are microfon ?
E buna treaba, chiar cautam si eu ceva care sa nu imi tina ambele urechi ocupate. Nu de alta, dar mai trebuie sa fim atenti si sa auzim si ce se intampla prin jur.

lone-wolf

lone-wolf

Member

Vizualizare mesajldpe, pe 25 septembrie 2023 - 09:24, a scris:

Asa ceva am luat https://www.emag.ro/...8/pd/DNMD3PMBM/
Foarte multumit de ele , autonomie peste 5 ore la muzica , audio continuu, pe telefon cred ca duc 1 zi intreaga, stau bine pe ureche cu acel carlig , au comenzi mecanice nu digitale ,auditie clara, sa nu uitam ca sunt 2 bucati, cand se termina una iau cealalta = 10 ore .
Am avut si dedicat pentru condus (gen razboiul stelelor) dar nu au fost peste acestea
Zici ca se aud bine convorbirile telefonice cu aceste casti? Am si eu niste "chinezarii" asemanatoare, muzica se aude ok dar la convorbiri telefonice calitatea e foarte slaba : nu aud si nu sint auzit decit  daca e liniste aproape completa in jur. Noise cancellation  zero.

P.S. Razboiul stelelor? Posted image

ldpe

ldpe

Guru Member

Am luat 4 modele de pe emag, 3 s au întors și acestea au rămas tocmai pe aceleași considerente.
La bani lor merita, din Aprilie trag de ele aproape zilnic, la salar mai cumpăr un set. Îmi place comanda lor ca nu e senzoriala pe lângă faptul ca îți faci treaba cu ele.

bc74abs

bc74abs

Junior Member

Folosesc din 2016 o casca Marque 2 de la Plantronics. Mai sunt cateva bucati pe ebay la vanzare. In 2016 am dat 200 lei si de atunci am tot folosit-o atat la convorbiri cat si pentru audio. Din pacate acum o saptamana a facut baie cu o pereche de pantaloni si a dat coltul. Inca mai tinea 7 ore. Super ok pentru conversatiile telefonice. Am comandat una pe ebay care a costat 145 euro si astept sa o primesc. Sfatul meu este sa cauti tot ceva de la Plantronics ca vei avea calitate. Acum cat se mai gasesc pe piata.
Succes

undesignus

undesignus

Senior Member

New Bee M50 (varianta cu tija cu microfon) sau B41 (varianta normala, ca sa zic asa).
Ambele se lauda cu vreo 24 de ore de convorbire. Nu am stat sa masor, dar tin foarte mult, ambele uit cind le-am incarcat.
Nici una din astea nu sint scumpe.

bulgaru1977

bulgaru1977

Junior Member

Multumesc de sfaturi. Am ales New Bee M50 , dar pentru moment nu gasesc sa o cumpar de pe la noi.

bulgaru1977

bulgaru1977

Junior Member

Salutare,

In sfarsit a venit casca , am si testat-o, sunt super multumit. Multumesc Undesignus de sfat.

eftincanicusor

eftincanicusor

Member

bulgaru1977, pe 20 octombrie 2023 - 09:30, a scris:

Salutare,

In sfarsit a venit casca , am si testat-o, sunt super multumit. Multumesc Undesignus de sfat.

De unde ai achiziționat-o ?

bulgaru1977

bulgaru1977

Junior Member

View Posteftincanicusor, on 22 octombrie 2023 - 08:41, said:

De unde ai achiziționat-o ?
emag

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate