![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare casca telefon
Last Updated: Oct 23 2023 08:12, Started by
bulgaru1977
, Sep 25 2023 08:13
·
7

Posted 25 September 2023 - 08:13

Buna ziua,
Conduc foarte mult si ca atare vorbesc mult la telefon. Va rog sa imi recomandati o casca cu o capacitate (ore) cat mai mare . Momentan folosesc un plantronics M70 care ar avea 11 ore de vorbit la telefon , dar in realitate 6- 7. Multumesc anticipat. |
Posted 25 September 2023 - 09:24

Asa ceva am luat https://www.emag.ro/...8/pd/DNMD3PMBM/
Foarte multumit de ele , autonomie peste 5 ore la muzica , audio continuu, pe telefon cred ca duc 1 zi intreaga, stau bine pe ureche cu acel carlig , au comenzi mecanice nu digitale ,auditie clara, sa nu uitam ca sunt 2 bucati, cand se termina una iau cealalta = 10 ore . Am avut si dedicat pentru condus (gen razboiul stelelor) dar nu au fost peste acestea Edited by ldpe, 25 September 2023 - 09:27. |
Posted 25 September 2023 - 17:17

Interesant. Pot fi folosite individual, adica fiecare are microfon ?
E buna treaba, chiar cautam si eu ceva care sa nu imi tina ambele urechi ocupate. Nu de alta, dar mai trebuie sa fim atenti si sa auzim si ce se intampla prin jur. |
Posted 25 September 2023 - 17:52

Asa ceva am luat https://www.emag.ro/...8/pd/DNMD3PMBM/ Foarte multumit de ele , autonomie peste 5 ore la muzica , audio continuu, pe telefon cred ca duc 1 zi intreaga, stau bine pe ureche cu acel carlig , au comenzi mecanice nu digitale ,auditie clara, sa nu uitam ca sunt 2 bucati, cand se termina una iau cealalta = 10 ore . Am avut si dedicat pentru condus (gen razboiul stelelor) dar nu au fost peste acestea P.S. Razboiul stelelor? ![]() |
Posted 25 September 2023 - 17:56

Am luat 4 modele de pe emag, 3 s au întors și acestea au rămas tocmai pe aceleași considerente.
La bani lor merita, din Aprilie trag de ele aproape zilnic, la salar mai cumpăr un set. Îmi place comanda lor ca nu e senzoriala pe lângă faptul ca îți faci treaba cu ele. |
Posted 25 September 2023 - 19:50

Folosesc din 2016 o casca Marque 2 de la Plantronics. Mai sunt cateva bucati pe ebay la vanzare. In 2016 am dat 200 lei si de atunci am tot folosit-o atat la convorbiri cat si pentru audio. Din pacate acum o saptamana a facut baie cu o pereche de pantaloni si a dat coltul. Inca mai tinea 7 ore. Super ok pentru conversatiile telefonice. Am comandat una pe ebay care a costat 145 euro si astept sa o primesc. Sfatul meu este sa cauti tot ceva de la Plantronics ca vei avea calitate. Acum cat se mai gasesc pe piata.
Succes |
Posted 28 September 2023 - 10:18

New Bee M50 (varianta cu tija cu microfon) sau B41 (varianta normala, ca sa zic asa).
Ambele se lauda cu vreo 24 de ore de convorbire. Nu am stat sa masor, dar tin foarte mult, ambele uit cind le-am incarcat. Nici una din astea nu sint scumpe. |
Posted 02 October 2023 - 18:43

Multumesc de sfaturi. Am ales New Bee M50 , dar pentru moment nu gasesc sa o cumpar de pe la noi.
|
Posted 20 October 2023 - 09:30

Salutare,
In sfarsit a venit casca , am si testat-o, sunt super multumit. Multumesc Undesignus de sfat. |
|
Posted 22 October 2023 - 08:41

Posted 23 October 2023 - 08:12

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users