![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Recomandare set oale inox 500-1000ron
Last Updated: Sep 30 2023 10:22, Started by
rokyronnie
, Sep 25 2023 07:57
·
8

Posted 25 September 2023 - 07:57

Am nevoie să cumpăr un set de oale (6-10 piese) pentru casă nouă. Pe internet sunt foarte multe opțiuni care se încadrează în acest buget, însă majoritatea au review-uri foarte proaste.
Din câte am înțeles ar fi recomandat să mă orientez pe oale din inox, în teorie, gătitul în aceste pe suprafețe ar fi ceva mai sănătos. Deși Tefal are în general review-uri mai degrabă proaste decât bune, am pus ochii pe acest set: https://www.emag.ro/...5/pd/DWV4D6BBM/ Voi ce fel de oale folosiți? |
Posted 25 September 2023 - 08:38

zwilling (pentru oale si cutite), daca gasesti in buget.
|
Posted 25 September 2023 - 08:47

Amazon trimite si in Romania, cu curierat rapid de ceva vreme, au renuntat la posta romana
https://www.amazon.d...DF+O5021pAnSA== |
Posted 25 September 2023 - 10:09

Dupa ce am folosit zeci de oale, cratite si tigai, m-am oprit la cele din Metro, facute pentru ei. Categoric nu recomand Tefal. Cele mai proaste produse posibile. Dar, daca vrei cu teflon, ia AMT Gastroguss.
|
Posted 25 September 2023 - 11:11

Amazon trimite si in Romania, cu curierat rapid de ceva vreme, au renuntat la posta romana https://www.amazon.d...DF+O5021pAnSA== Vezi ca ala nu e vandut si/sau expediat de Amazon - e livrat direct de vanzator. Nu ai transport gratuit ca la alea expediate de Amazon si nu stii cu cine trimite. |
Posted 25 September 2023 - 11:22

Eu sunt foarte multumit de Tefal Ingenio Emotion (10 piese dintre care si capacele)
Ocupa si loc putin, având mânerul detasabil |
Posted 25 September 2023 - 12:56

Gama profesională MetroChef, sau din Selgros.
Îți alegi oale și capace din inox de acolo și le ai pe viața. |
Posted 25 September 2023 - 13:37

Dintre toate opțiunile enumerate de voi, Zwilling pare a fi una dintre cele mai bune optiuni (am petrecut putin timp citind review-uri pe diferite site-uri).
Totusi, sunt putin cam scumpe, însă cred că merită. Este totuși o investiție pe termen lung. |
Posted 25 September 2023 - 13:55

Incearca de la IKEA, au fundul din otel gros. ![]()
Gama profesională MetroChef, sau din Selgros. Îți alegi oale și capace din inox de acolo și le ai pe viața. ![]() ![]() |
Posted 25 September 2023 - 13:56

Eu am WMF de 4 ani.
Cand le scot din masina se spalat zici ca acum le-am desfacut din ambalaj. Dar au fost cam scumpe. Pe un set de 4, cu capace, am dat cam 180E. |
Posted 26 September 2023 - 22:54

|
Posted 28 September 2023 - 16:52

Eu am Euforia de la Lagostina de 11+ ani. Folosite intens. N-ai treaba cu ele. Cu tot cu transport setul asta e sub 1000 ron pe amazon de. Cauta si tu acolo euforia lagostina ca aparent nu mai ai voie sa pui link de pe amazon de
![]() Sau cum au zis colegii mai sus Metro profesional, am si una din aia, de 10l, Foarte buna si ea. Edited by WhimsicalPeanut, 28 September 2023 - 16:54. |
Posted 28 September 2023 - 17:23

Nu am pipăit vreodată oale din setul ăla de la Lagostina, însă după descriere sunt….ce trebuie
|
Posted 28 September 2023 - 17:40

Nu am pipăit vreodată oale din setul ăla de la Lagostina, însă după descriere sunt….ce trebuie Sunt fix ce trebuie ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users