![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Stergere periodica mailuri yahoo
Last Updated: Sep 25 2023 10:05, Started by
bogdancon
, Sep 24 2023 20:34
·
2

Posted 24 September 2023 - 20:34

Bună ziua,
am o situatie ciudată. Am observat acum câteva zile că mi-au dispărut toate mailurile yahoo mai vechi de 14-15 zile. Nu am dat prea mare importanta, am zis că le-am sters eu din greseală. Astazi am văzut că nu mai văd decât mailurile mai recente de 9 septembrie. Există pe undeva vreo setare care să șteargă mailurile mai vechi de 15 zile? Menționez că am mailurile salvate pe un calculator cu Mozilla Thunderbird, deci nu sunt pierdute decât pe site-ul yahoo și doar pe adresa personala. Mai am acolo setat și un alt cont de yahoo - acela funcționează fără probleme. Dacă nu am postat în secțiunea corectă vă rog să mutați topicul. Mulțumesc. EDIT - am găsit acum problema. Era o setare din Mozilla Thunderbird. ![]() Edited by bogdancon, 24 September 2023 - 20:42. |
Posted 24 September 2023 - 20:39

Ai setat pe undeva clientul de mail să ți le șteargă de pe server după 15 zile.
Deconecteaza-te de pe acel client și nu se vor mai șterge. |
Posted 24 September 2023 - 21:17

Parca trebuia setat doar să citească conținutul nu și să le descarce. Aveai opțiunea de setare server imap.
|
Posted 25 September 2023 - 06:27

Ai setat pop3 in loc de imap.in cazul acesta salveaza mailurile pe calculator.
Solutia: adauga iar contul de mail, darimap de data asta, fara sastergi de pe.calxulator vechiul cont,si copiezi mailurile de pw vechiul cont in cel nou |
Posted 25 September 2023 - 10:05

Right click on pop mail account name in Folder Pane and select 'Settings'
Select 'Server Settings' Select 'Leave messages on server' Restart Thunderbird. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users