Un sfat si o parere.
Last Updated: Nov 30 2023 02:22, Started by
Alexiaz
, Sep 24 2023 04:21
·
2

Posted 24 September 2023 - 04:21

Buna tuturor,fac o alergie,rinita,ma trezesc spre dimineata si-mi curge nasul doar apos,stranut si am inceput si sa respir greu noaptea.
Simt o usoara iritare in nari,stranut si-mi curge nasul. Ziua e ok.Camera este zidita din boltari si izolata cu polistiren extrudat. Stau la munte. Am fost o saptamana in Milano,foarte cald si umiditate dar m-am simtit bine,nu am avut nici o problema. Acasa,toare problemele au revenit. Ce-mi recomandati in afara de a ma muta intr-o zona cu alta clima,nu-mi permit mutarea,multumesc. Edited by Alexiaz, 24 September 2023 - 04:23. |
Posted 24 September 2023 - 11:55

În primul rând trebuie să identifici sursa reacției alergice, care poate fi polenul arborilor, ierburilor și buruienilor... adică în zona ta (de munte) probabil că există o sursă de agent iritant (polen) care determină reacțiile respective... încearcă tratamentul fitoterapeutic sau altele alternative (pe bază de plante, ceaiuri etc), "cui pe cui se scoate"...
![]() |
Posted 28 September 2023 - 10:42

Incearca sa iei Alergonat - Herbagetica - este din plante dar trebuie sa iei cel putin 3 luni de zile.
|
Posted 30 November 2023 - 02:22

consultul ORL este cel mai indicat.Daca spui ca ai rinita,nu ai specificat de care ai.Poate sa fie o rinita alergica sau cronica sau rinita hipertrofa.Indiferent ca depistezi sursa alergenilor din cate stiu rinita se trateaza doar chirurgical prin micsorarea cornetelor nazale,cornete nazale care se maresc in volum datorita erului toxoc pe care-l inspiram.Persoanele care sufera de rinita, sunt foarte sensibile la intemperii in general.Doar in sezonul cald in special vara se amelioreaza problemele si se simt bine.In sezonul rece racesc imediat cei cu rinita,poate sa faca si pe dracu in 4.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users