![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
PC uneori nu inregistreaza click sau tasta.
Last Updated: Sep 24 2023 11:04, Started by
86C415
, Sep 23 2023 20:06
·
2

Posted 23 September 2023 - 20:06

3600/b450/3060ti. Placa de baza este un Tomahawk Max b450. Sursa Seasonic GX650.
Am incercat 2 mouse si 2 tastaturi diferite. De fiecare data cu Windows 11 fresh pentru a nu exista conflicte de drivere. Am incercat fiecare port usb, inclusv cele frontale. Am facut update de bios si schimbat bateria placii de baza. Nu am niciun soft/bloatware. O data s'a intamplat in timp ce faceam setup'ul Windows'ului. Se intampla rar, sa zic o data la cateva sute de apasari. Dar uneori, in special in jocuri, este frustrant. Orice sfat/idee binevenita. Merci. |
Posted 23 September 2023 - 20:11

Instaleaza o placa adaptoate pcie la usb. In felul asta elimini si problemele cu placa de baza.
|
Posted 23 September 2023 - 20:15

Posted 23 September 2023 - 20:15

Dacă e vorba despre jocuri online, e posibil ca întârzâierea clicului să fie produsă de conexiunea la net, în sensul că serverul jocului trebuie să-ți confirme acțiunea ta mai întâi și apoi să actualizeze progresul din joc trimițând înapoi către pc efectul clicului tău.
|
Posted 23 September 2023 - 20:17

Posted 23 September 2023 - 20:31

Posted 23 September 2023 - 20:35

Verifică fermitatea conexiunilor între componente, să nu fie cumva vreo interfață cu pinii ușor decalați și să facă contact imperfect sau chiar eronat, deși nu dă eroare ceva funcționează în regim de avarie.
|
Posted 23 September 2023 - 20:44

Verifică fermitatea conexiunilor între componente, să nu fie cumva vreo interfață cu pinii ușor decalați și să facă contact imperfect sau chiar eronat, deși nu dă eroare ceva funcționează în regim de avarie.
Daca le ai pe fir, posibil de la usb. Daca sunt wireless amandoua atunci poate fi o problema de interferenta a semnalului. Precum am spus, am incercat 2 mousi si 2 tastaturi diferite, pe fiecare usb al placii de baza, iar problema persista. ![]() Nu ma pricep deloc, dar daca toate port'urile sunt afectate, un adaptor pcie to usb nu o sa aibe aceasi soarta? Ma gandesc semnalul tot acolo se duce. |
Posted 23 September 2023 - 20:53

Buba nu trebuie să fie neapărat la busurile de intrare, ce vreau să zic e că o mufă pusă strâmb dă peste cap regiștrii sistemului de operare astfel că și un jumper pus aiurea sau orice componentă pusă câș poate afecta funcționarea fără a declanșa vreun cod de eroare din bios.
|
Posted 23 September 2023 - 21:28

Buba nu trebuie să fie neapărat la busurile de intrare, ce vreau să zic e că o mufă pusă strâmb dă peste cap regiștrii sistemului de operare astfel că și un jumper pus aiurea sau orice componentă pusă câș poate afecta funcționarea fără a declanșa vreun cod de eroare din bios. Am inteles. O sa ma uit prin el, dar tare m'as mira, a stat neatins si functionat ok mai bine de 2 ani pana sa inceapa problema. |
|
Posted 24 September 2023 - 08:34

3600/b450/3060ti. Placa de baza este un Tomahawk Max b450. Sursa Seasonic GX650. Am incercat 2 mouse si 2 tastaturi diferite. De fiecare data cu Windows 11 fresh pentru a nu exista conflicte de drivere. Am incercat fiecare port usb, inclusv cele frontale. Am facut update de bios si schimbat bateria placii de baza. Nu am niciun soft/bloatware. O data s'a intamplat in timp ce faceam setup'ul Windows'ului. Se intampla rar, sa zic o data la cateva sute de apasari. Dar uneori, in special in jocuri, este frustrant. Orice sfat/idee binevenita. Merci. "fara-piraterie’s BootCD PE (Preinstallation Environment) is a restored edition of fara-piraterie’s BootCD based on Windows 10 PE x64. " Instalezi aplicatia pe un stick si apoi bootezi de pe stick. Daca problema persista inseamna ca e de natura hardware. Cred ca e si masochism sa insisti cu w11 avand placa de baza chipset b450. Nu trebuia sa instalezi w11 de n ori ori si iei la rand toate porturile usb. Mai verifica daca sunt introduse corect mufele pe placa de baza, hdd, ssd si in porturile usb. Incearca si vezi cum se comporta tastaura cu hirrenboot cd. Apoi treci la testat cu alte componente.
Edited by eiffel, 03 October 2023 - 20:26.
|
Posted 24 September 2023 - 08:44

Testezi cu un live CD.
Testezi in BIOS. Daca și acolo face așa, clar defect hardware. |
Posted 24 September 2023 - 10:39

... Unde'i problema cu Win11 pe B450?
... Sunt destul de resemnat ca'i hardware, nu stiu insa cum sa determin unde anume. Posibil sa fie si altceva in afara de mobo? Edited by 86C415, 24 September 2023 - 10:45. |
Posted 24 September 2023 - 11:04

@86C415 dureaza maxim 5 minute sa descarci si sa instalezi pe stick hirrenboot cd.
Are w10 preinstalat. Lasa resemnarea si anunta-ne rezultatul. Bine ca nu e cel mai bun exemplu dar si userul lost in a dream se plange ca nu ii merge tastatura si are tot w11. Aduce vreun spor de performanta w11? Edited by mariusixy, 24 September 2023 - 11:05. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users