Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Optiune Garmin distanta in km

Tractor New Holland tl 90 proble...

Joc de societate

Filmul Netflix nu se vede tot ecr...
 Telefon pentru fotografii

Username la inregistrare

Șina ghidaj + lanț Husq...

Alegere CPU + Motherboard + Memorie
 Fara centrale de apartament peste...

Boiler casa vacanta - sistem goli...

program conversie documente EXCEL...

Problema ștergatoare
 Cod CAEN activitati birou

VAG și Renault se gandesc sa...

Bolboroseala circuit apa calda me...

Ghete calduroase de oras?

iPhone XS telefonul functioneaza, display-ul nu se mai aprinde

• Please log in to reply
9 replies to this topic

Sarua1239

Sarua1239

New Member

• Grup: Candidate Members
Salutare tuturor!

Va scriu in speranta ca voi gasi o solutie.

Folosesc din 2019 pana in prezent un iPhone XS, in trecut am facut update-uri de software fara vreo problema, la iOS 16.0.1 (nu mai tin minte exact versiunea, cred ca asta era) dintr-un motiv necunoscut mie, telefonul functiona, in schimb display-ul acestuia nu se mai aprindea.

Dupa 4 ore de urmat tutoriale, ghiduri samd reusesc sa il aduc la versiunea anterioara, telefonul functiona impecabil, la fel si display-ul, asa ca hotarasc sa nu mai fac update.

Am realizat prea tarziu ce greseala urma sa fac, vad disponibil la descarcat iOS 17 naiv si entuziasmat imi spun 'poate asta nu vine cu surprize'

Ei bine, sunt inapoi in punctul de mai sus, telefon functional, display nu.

Apple nu mai 'semneaza' versiunile de iOS 16

Faptul ca am back-up cu versiunea de software pe care display-ul functiona, nu ma ajuta, pentru ca restaurarea, asa cum spune iTunes, se face doar pentru informatiile telefonului de tip mesaje, contacte, poze etc dar nu si pentru versiunea de software, aceasta nu se mai schimba inapoi.

Nu doresc sa renunt la telefonul asta pentru ca sunt extrem de fericit cu el, cu exceptia acestei situatii pe care nu am mai intalnit-o, intentionez sa il folosesc in continuare pentru inca doi ani minim.

Va sunt recunoscator pentru orice ajutor, sfat, idee si raman dator cu o bere rece.

Multumesc!

deathnite

deathnite

Veteran

• Grup: Senior Members
Poti incerca iOS 16.6.1.

Attached File  iphone-xs.png   63.88K   27 downloads

Edited by deathnite, 23 September 2023 - 05:58.

Adm

Adm

Property Caretaker

• Grup: Administrators
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nPOELjC5Fx0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Din pacate nu mai ai ce sa ii faci, nu poti sa mai instalezi decat o versiune semnata, iOS 16.6.1 care probabil nu va merge.

Xman_ghio

Xman_ghio

Senior Member

View PostSarua1239, on 23 septembrie 2023 - 05:02, said:

Folosesc din 2019 pana in prezent un iPhone XS, in trecut am facut update-uri de software fara vreo problema, la iOS 16.0.1 (nu mai tin minte exact versiunea, cred ca asta era) dintr-un motiv necunoscut mie, telefonul functiona, in schimb display-ul acestuia nu se mai aprindea.
Probabil (99%) ca ai un display ne-original! Si din cauza asta dezactivat din soft (deh, chestie de Apple...)

NU mai ai nici o varianta sa faci roll back la o versiune iOS nesemnata. Poti sa ii faci jailbreak, dar cu riscurile de rigoare!

Nu inteleg de ce te-a mancar in c*r sa faci update - oricum iOS 17 ar fi mers oribil (a se citi greu) pe Xs. Trebuia sa il lasi asa cum este si sa nu iti bati capul.

M-as duce la un service bun de telefoane mobile si sa incerce sa instaleze un display nou (neoriginal, dar care sa fie "mai compatibil"). Asa ai putea sa ai ceva sanse. Dar nu va fi ieftin ca OLED-ul ala din Xs e  scump in general (vreo 4-600 lei).

abac

abac

Senior Member

Apple nu dezactiveaza displayurile. Doar le anuleaza true tone si le reduce luminozitatea. Inclusiv la alea originale daca nu apartin telefonului. A, da, si anuleaza si face id.

Face ID iti functioneaza?

Edited by abac, 23 September 2023 - 10:30.

Xman_ghio

Xman_ghio

Senior Member

Daca e display ieftinache si naspa poate sa nu iti recunoasca controllerul.

Ca sa nu mai zic ca sunt chinezarii ieftine LCD care se pot instala in locul display-ului OLED original. Asa ca depinde ce a facut cel care a vandut telefonul catre initiator ;-) Daca a vrut sa iasa ieftin (si prost) a pus un LCD ieftin sa se vada acolo ceva, omul sa fie fericit ca are “ifon” si gata!

Sarua1239

Sarua1239

New Member

• Grup: Candidate Members

Vizualizare mesajabac, pe 23 septembrie 2023 - 10:29, a scris:

Face ID iti functioneaza?

Functioneaza tot telefonul cap coada, mai putin display-ul, care pana acum nu a facut figuri

Vizualizare mesajXman_ghio, pe 24 septembrie 2023 - 10:23, a scris:

N-am mentionat ca telefonul a fost achizitionat de nou, nu a avut cine sa umble in el, ecranul/telefonul sunt originale (nu cred ca am atat de mult ghinion incat sa cumpar un telefon nou, sigilat cu piese fake, legat de calitatea display-ului, eu zic ca faci diferenta cu ochiu liber intre panourile LCD si OLED)

Vizualizare mesajdeathnite, pe 23 septembrie 2023 - 05:56, a scris:

Poti incerca iOS 16.6.1.

Din pacate orice versiune de iOS mi-a venit cu aceeasi problema, insa pana acum puteam sa revin la singura care functiona, am incercat si 16.6.1 si e la fel

Vizualizare mesajAdm, pe 23 septembrie 2023 - 07:57, a scris:

Din pacate nu mai ai ce sa ii faci, nu poti sa mai instalezi decat o versiune semnata, iOS 16.6.1 care probabil nu va merge.

Nu stiam de treaba asta, o sa caut un service care ma poate ajuta cu un display OEM pentru ca nu doresc sa renunt la telefon inca si sunt dispus sa incerc sa-l salvez si sa-l folosesc in continuare

Multumesc!

Edited by althea, 25 September 2023 - 05:13.

Xman_ghio

Xman_ghio

Senior Member

Daca telefonul NU a fost deschis niciodata (adica esti sigur de asta ca l-ai luat de nou - de unde l-ai achizitionat) atunci eu as merge la iStyle si sa imi schimbe ei unul original. Desi pretul este de... 1900 lei. Deci nu se mai merita deloc ca la banii astia iti iei un alt iphone...

_R_A_D_U

_R_A_D_U

MembruAnonim

Incearca și 16.7, nu știi de unde sare iepurele și poate merge.

deathnite

deathnite

Veteran

La XS nu este IPSW pentru iOS 16.7, e doar update OTA pentru cei care nu au trecut la iOS 17 inca.
Vezi screenshot-ul din #2.
Daca acum are iOS 16.6.1, ar trebui ii apara in setari update la iOS 16.7.

Edited by deathnite, 25 September 2023 - 23:24.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate