Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

TV LG 43UM7100PLB - face figuri l...

De la 12 stau si beau
 De ce te simti rau cand tii "...

Tencuiala+tinci+glett sau DOAR te...

Nu merge Command prompt

Decizia dintre 2.. mousi (gaming)
 Statii filtrtare apa cu osmoza in...

Upgrade stopuri frana de la halog...

Anastasia - Nu ma lasa sa dorm

Partitii Windows 10
 Recomandare achizite bicicleta

Nintendo Switch Oled

Problema calculator

unde pot testa tastaturile mecani...

Oppo Reno 10 / 10 Pro 5G

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

raducanu969

raducanu969

Member

• Grup: Members
Salut

Ce parere aveti despre Oppo Reno 10 5G?

DannyHuwe

DannyHuwe

Active Member

foarte buna,am avut 6 5G

raducanu969

raducanu969

Member

Salut

Aseara l-am cumparat, chiar este un telefon ok, pozele foarte calare / placute ies, usor accesibil, soft-ul bine optimizat, merita 1,400 lei cat am dat pe el.

i0nutz83

i0nutz83

Member

Astazi l-am comandat pentru cineva din familie, avans 49€ și abonament de 12€, total 1700 lei în doi ani cu resurse incluse (net nelimitat, minute si sms, 13gb in roaming sse). L-am butonat puțin intr-un magazin inainte de a face comanda, revin cu impresii sambata sau luni, cand ajunge.

raducanu969

raducanu969

Member

pt i0nutz83 - vei fi super multumit, eu, chiar sunt bucuros ca am facu aceasta alegere. sa nu uiti sa ii dai 0,5 la animatie, ca sa se miste si mai bine

peshte

peshte

Junior Member

Are google play?

raducanu969

raducanu969

Member

Salut

Dupa aproape 1 luna revin cu impresii pozitive despre acest model Oppo Reno 10 5G. Este peste asteptarile mele, chiar suport finut la atigere, soft-ul foarte bine optimizat, pozele de o claritate peste asteptari ( exact cum imi doream ) iar bateria CHIAR TINE, folosesc Teleofnul ca si Navigatie intre 3 - 5 h / zi si imi mai ramane intre 55v% - 60 % baterie. Cu semnalul, exact cum stiam la un alt Oppo Reno foarte foarte bine,
Recomand acest telefon pentru cei care vor calitate la pret accesibil.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate