![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Oppo Reno 10 / 10 Pro 5G
Last Updated: Oct 17 2023 12:52, Started by
raducanu969
, Sep 19 2023 10:16
·
2

Posted 20 September 2023 - 14:33

Salut
Aseara l-am cumparat, chiar este un telefon ok, pozele foarte calare / placute ies, usor accesibil, soft-ul bine optimizat, merita 1,400 lei cat am dat pe el. |
Posted 21 September 2023 - 22:02

Astazi l-am comandat pentru cineva din familie, avans 49€ și abonament de 12€, total 1700 lei în doi ani cu resurse incluse (net nelimitat, minute si sms, 13gb in roaming sse). L-am butonat puțin intr-un magazin inainte de a face comanda, revin cu impresii sambata sau luni, cand ajunge.
|
Posted 22 September 2023 - 12:56

pt i0nutz83 - vei fi super multumit, eu, chiar sunt bucuros ca am facu aceasta alegere. sa nu uiti sa ii dai 0,5 la animatie, ca sa se miste si mai bine
|
Posted 17 October 2023 - 12:52

Salut
Dupa aproape 1 luna revin cu impresii pozitive despre acest model Oppo Reno 10 5G. Este peste asteptarile mele, chiar suport finut la atigere, soft-ul foarte bine optimizat, pozele de o claritate peste asteptari ( exact cum imi doream ) iar bateria CHIAR TINE, folosesc Teleofnul ca si Navigatie intre 3 - 5 h / zi si imi mai ramane intre 55v% - 60 % baterie. Cu semnalul, exact cum stiam la un alt Oppo Reno foarte foarte bine, Recomand acest telefon pentru cei care vor calitate la pret accesibil. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users