![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Voi ce blacklist în materie de branduri aveți?
Last Updated: Dec 02 2023 19:33, Started by
Valy_User
, Sep 18 2023 14:00
·
14

Posted 24 September 2023 - 21:21

nu conteza brand sau no-name, nu mai cumpar nimic de la emag de cand ma enerveaza cu reclama “ce sunt eu, emag?”. plus ca nu cumpar vreun produs/serviciu la care se face reclama.
|
Posted Yesterday, 19:12

Lactate Danone. ![]() În rest, - huo Apple & Samsung (Apple din principiu, Samsung doar pentru că au ajuns prea mari şi m-am săturat să aud de ei) la telefoane - huo Intex şi Gembird la calculatoristice şi cablistice mici - huo SanDisk(!) la flash drives şi SSDs (m-au convins cu vitezele foarte mari, dar nu ştiam că voi plăti cu fiabilitatea pe termen lung; nu mai vreau, blacklisted) - huo veşnic KFC la fast-food (de ce aş vrea ca toată mâncarea mea să aibă solzi crispy cu care să mă-nţepe în gingii şi-n cerul gurii?). PS: Să nu v-aud cu Quechua. Am nişte sandale comode de la ei, nici nu mai ştiu de cât timp le am, nici n-am mai găsit ceva comparabil când am încercat să-mi iau o a doua pereche anul ăsta - au cureluşe ajustabile şi deasupra piciorului, şi în spatele călcâiului, şi pe lângă ajustabilitatea cu arici au şi cataramă rapidă din plastic, din aia cu urechi de care strângi să se desfacă. Deci deschizi ariciul, reglezi pe mărimea ta, închizi ariciul şi aşa rămâne în veci, dup-aia le încalţi-descaţi uşor numai din catarama cu urechi. Genial design, am înnebunit căutând la alte mărci aşa ceva, că exact ca ale mele nu se mai găseau pe Answear, şi după lupte seculare totuşi totuşi am găsit ceva model NH110 la Decathlon, ghici ce, tot de la Quechua. ![]() |
Posted Yesterday, 19:33

Ah, şi huo Starbucks la cafea (nu ştiu americanii ce-i aia cafea, la ei se face apă aromată, lapte aromat, ce vrei tu numai să pună cât mai puţină cafea).
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users