Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung S23 Plus sau iPhone 15 Pl...

Fallout (2024 _ ...)

Vacanta in Slovenia - calatorie c...

Far aprins pe o singura parte can...
 Euro 24 Germania

Camera auto GPS........

Xiaomi watch S 1

perdele si draperii automate
 Inregistrare iPhone + microfon Bl...

Ce fac cu bancnotele de 500 euro?

Problema centrala termica Romstal...

Alegere radio player PNI
 Alcool la volan

sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Voi ce blacklist în materie de branduri aveți?

* * - - - 4 votes
  • Please log in to reply
110 replies to this topic

r-bruce

r-bruce

Active Member

• Grup: Members
nu conteza brand sau no-name, nu mai cumpar nimic de la emag de cand ma enerveaza cu reclama “ce sunt eu, emag?”. plus ca nu cumpar vreun produs/serviciu la care se face reclama.

gogu1874

gogu1874

Junior Member

• Grup: Junior Members

View PostNeaceasca85, on 18 septembrie 2023 - 15:40, said:

Lactate Danone.
Posted Image  Uite unu de-a meu. Huăăă Danone pe veci, toate "iaurturile" lor au gust prăfos, zici că-s lungite cu făină să iasă la gramaj. Am testat chiar mai-nainte o imitaţie vegană de iaurt marca Alipro (se pare că-s tot ale lor, de-aia e pline supermarketurile de ele, ce să vezi), şi exact acelaşi gust prăfos l-au realizat şi acolo. Never again.

În rest,
- huo Apple & Samsung (Apple din principiu, Samsung doar pentru că au ajuns prea mari şi m-am săturat să aud de ei) la telefoane
- huo Intex şi Gembird la calculatoristice şi cablistice mici
- huo SanDisk(!) la flash drives şi SSDs (m-au convins cu vitezele foarte mari, dar nu ştiam că voi plăti cu fiabilitatea pe termen lung; nu mai vreau, blacklisted)
- huo veşnic KFC la fast-food (de ce aş vrea ca toată mâncarea mea să aibă solzi crispy cu care să mă-nţepe în gingii şi-n cerul gurii?).

PS:
Să nu v-aud cu Quechua. Am nişte sandale comode de la ei, nici nu mai ştiu de cât timp le am, nici n-am mai găsit ceva comparabil când am încercat să-mi iau o a doua pereche anul ăsta - au cureluşe ajustabile şi deasupra piciorului, şi în spatele călcâiului, şi pe lângă ajustabilitatea cu arici au şi cataramă rapidă din plastic, din aia cu urechi de care strângi să se desfacă. Deci deschizi ariciul, reglezi pe mărimea ta, închizi ariciul şi aşa rămâne în veci, dup-aia le încalţi-descaţi uşor numai din catarama cu urechi. Genial design, am înnebunit căutând la alte mărci aşa ceva, că exact ca ale mele nu se mai găseau pe Answear, şi după lupte seculare totuşi totuşi am găsit ceva model NH110 la Decathlon, ghici ce, tot de la Quechua. Posted Image

gogu1874

gogu1874

Junior Member

• Grup: Junior Members
Ah, şi huo Starbucks la cafea (nu ştiu americanii ce-i aia cafea, la ei se face apă aromată, lapte aromat, ce vrei tu numai să pună cât mai puţină cafea).

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate