![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Dl prim ministru Ciolacu are ...
Last Updated: Sep 26 2023 10:41, Started by
altuser09
, Sep 18 2023 12:53
·
9

Posted 18 September 2023 - 14:04

Nici eu nu-s fan Ciolacu. Nu-s fan al niciunui politician.
Dar am observat ca macar Ciolacu e mai categoric. Spune lucrurilor pe nume. Cel putin in comparatie cu Ciuca, care era doar un robot diplomatic. |
Posted 18 September 2023 - 14:38

Spune multe, dar de facut nimic. Din gura o fi bun, pentru ca nu il doare gura sa promita/zica.
Si are si imunitate pentru ceea ce spune. Edited by vestale, 18 September 2023 - 14:41. |
Posted 18 September 2023 - 14:55

Membrii guvernului nu au imunitate, tehnic vorbind. Dar cum urmărirea penală poate fi cerută doar de președinte sau parlament... E clar, nu?
|
Posted 18 September 2023 - 15:04

Dom'le, de cand e PM Ciolacu numai vorbeste, promite, ca face, ca drege insa in nici un domeniu nu a facut nimic. Nici o reforma, nici o masura, nimic. Gargaragiu... A avut majoritate lejera in parlament si opozitie slaba. Absolut nimic nu l-a impiedicat sa faca pana acum tot ce promite. |
Posted 18 September 2023 - 15:05

Daca chiar are 00 americane, o sa spuna si un NO in engleza la cererile nesimtite ale OMV sau daca e inca prieten cu prietenii stramosului sau iliescu, o sa faca ce a facut si ala cu schwaighofer. Deocamdata el a inceput campania electorala.
Pentru cine nu stie, OMV vrea injumatatirea taxei de solidaritate de la 300 la 150 mil. de euro si sa dispuna de gazul din Marea Neagra, sa se asigure ca nu ajunge la popoarele "neprietene". Edited by dragosh82, 18 September 2023 - 15:05. |
Posted 18 September 2023 - 15:12

Iote aici e rost de strans cu usa. Aici vedem ce si cum. Altfel covrigaru' nostru le zice bine, nimic de spus.
Modificarea Legii Offshore nu este singurul motiv pentru care șefii companiei austriece OMV se întâlnesc, luni, cu premierul Marcel Ciolacu și președintele Senatului Nicolae Ciucă. Potrivit informațiilor obținute de HotNews.ro, Alfred Stern, șeful OMV, vine la București pentru a negocia și reducerea taxei de solidaritate, pe lângă modficarea Legii Offshore, de la 300 milioane euro la 150 milioane euro/an. În schimb, ar oferi renunțarea la procesul deschis la Curtea Internațională de arbitraj de la Paris – ICC împotriva statului român. |
Posted 18 September 2023 - 15:41

Ciolacu promite, Dumniezo sa-l tie. Numai sa nu isi piarda glanda in fata pradatorului austro-honved, wuhannis.
|
Posted 18 September 2023 - 15:59

Posted 18 September 2023 - 16:00

Nici eu nu-s fan Ciolacu. Nu-s fan al niciunui politician. Dar am observat ca macar Ciolacu e mai categoric. Spune lucrurilor pe nume. Cel putin in comparatie cu Ciuca, care era doar un robot diplomatic. Prima intalnire cu realitatea va fi cu sefii OMV. Sa vedeti declaratii dupa. Edited by AdrianHH, 18 September 2023 - 16:02. |
Posted 18 September 2023 - 16:58

Nici eu nu-s fan Ciolacu. Nu-s fan al niciunui politician. Dar am observat ca macar Ciolacu e mai categoric. Spune lucrurilor pe nume. Cel putin in comparatie cu Ciuca, care era doar un robot diplomatic.
Iote aici e rost de strans cu usa. Aici vedem ce si cum. Altfel covrigaru' nostru le zice bine, nimic de spus. |
Posted 18 September 2023 - 18:11

Telexurile agentiilor de stiri tacane cum ca vorbitorii pre limba cailor, OMV, au primit un penis. Ai dracului oameni, buzoienii.
|
Posted 18 September 2023 - 18:17

Asa buzoiene, asa! uite astea te scot presedinte! da-le mumu austriecilor si o tara intreaga va fi langa matale!
![]() Quote
Premierul Marcel Ciolacu a refuzat în discuția de luni de la guvern cererea șefului companiei OMV, Alfred Stern, de a clarifica un articol din legea offshore dedicată gazelor din Marea Neagră, au declarat pentru G4Media surse guvernamentale. Ciolacu a transmis reprezentanților companiei austriece că ”este un subiect legitim”, dar că în acest moment nu poate discuta despre nici o modificare a legii offshore ”din cauza climatului creat de cancelarul austriac Karl Nehammer prin veto-ul față de intrarea României în Schengen”, au mai declarat pentru G4Media surse participante la întâlnire. În plus, Marcel Ciolacu i-a invitat pe șefii OMV ”să-și folosească diplomația economică pentru ca Nehammer să își schimbe poziția față de aderarea României la Schengen”, potrivit surselor G4Media. El a invocat discriminarea României față de Croația, în cazul căreia Nehammer a fost de acord cu intrarea în Schengen. Șeful guvernului român a mai spus că nici măcar nu poate deschide un subiect legat de legea offshore pentru că, din cauza veto-ului cancelarului Nehammer, companiile austriece au o imagine destul de proastă în România. |
Posted 18 September 2023 - 18:24

va imaginați ce rezultat aveau cererile astea daca era domnu Barna, Ghinea sau V Voiculescu prim ministru
![]() |
Posted 18 September 2023 - 18:27

Bulai si Nasui ar fi lasat stive de morti in urma lor.
|
Posted 18 September 2023 - 18:35

Aici am citit, daca e adevarat, As zice ca dl prim minitru Ciolacu are 00! https://www.hotnews....a-electrice.htm Nu vreau sa-i analizez prestatia, nu-mi plac politicienii dar textul din citat mi-a placut foarte mult, respect! "Dacă-i așa de distrus Schengen-ul nu am nicio problemă ca Austria să iasă din Schengen să-și facă ziduri kilometrice cu sârmă ghimpată și electrice. Dacă Austria dorește această abordare cu garduri să și le plătească, să iasa din Schengen și noi o sa ne descurcăm în interiorul Schengen fără probleme.” Repet, nu ma numar printre admiratorii dl Ciolacu, mi-a placut formularea. ![]() Deci e dacat copy/paste ! |
Posted 18 September 2023 - 18:40

La vorbe domnul Ciolacu stă bine, să sperăm că stă cel puțin la fel de bine și la fapte.
Altfel, după ce i-a jucat pe degete pe Dulap și PNL-ul la scandalul dintre USR și PNL (a gestionat magistral situația atunci), am realizat că individul nu e deloc prost, în ciuda feței care lasă impresia contrară. |
Posted 18 September 2023 - 19:58

Pana la Schengen, ne mananca coruptia si mafia din Romania
Spune multe, dar de facut nimic.
Asa buzoiene, asa! uite astea te scot presedinte! da-le mumu austriecilor si o tara intreaga va fi langa matale! ![]() auzi mumu.primim mu-e
Cum e cu treaba aia cu scannerele tinute defecte din vami? Nu are legatura? |
Posted 18 September 2023 - 20:02

Adica OMV sa faca lobby Shengen in Austria in schimbul unor avantaje economice?
Masura asta mi se pare de un pesedism atroce, un ecou din vremurile in care Nastase oferea Bechtelului un contract tip spaga pentru intrarea noastra in Nato. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users