![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Dl prim ministru Ciolacu are ...
Last Updated: Sep 26 2023 10:41, Started by
altuser09
, Sep 18 2023 12:53
·
9

Posted 18 September 2023 - 12:53

Aici am citit, daca e adevarat, As zice ca dl prim minitru Ciolacu are 00!
https://www.hotnews....a-electrice.htm Nu vreau sa-i analizez prestatia, nu-mi plac politicienii dar textul din citat mi-a placut foarte mult, respect! "Dacă-i așa de distrus Schengen-ul nu am nicio problemă ca Austria să iasă din Schengen să-și facă ziduri kilometrice cu sârmă ghimpată și electrice. Dacă Austria dorește această abordare cu garduri să și le plătească, să iasa din Schengen și noi o sa ne descurcăm în interiorul Schengen fără probleme.” Repet, nu ma numar printre admiratorii dl Ciolacu, mi-a placut formularea. Edited by altuser09, 18 September 2023 - 13:02. |
Posted 18 September 2023 - 13:00

Pana la Schengen, ne mananca coruptia si mafia din Romania. Da, stie sa puncteze bine la imagine, dar ... nu face mai nimic. Mai toti zic atacul in justitie impotriva Austriei are sanse mici de reusita spre deloc. Si atunci de ce ne irosim energia? Sa apara ca mari aparatori ai Romaniei. Cand te uiti la rezultate, chiar ei o ingroapa.
|
Posted 18 September 2023 - 13:02

Pana in toamna lui 2024 noi nu vom adera la Schengen. In toamna 2024 sunt alegeri parlamentare, care decid si cancelarul in Austria. Partidul la conducere (ÖVP) este in pierdere totala, fiind bagat in scandaluri de coruptie, slabul management in legatura cu COVID, dar si cu inflatia si preturile foarte ridicate din Austria, si asa mai departe.
Partidul de ultra dreapta (FPÖ) s-a impus in anul 2022/2023 in 3 state austriece de mare importanta, iar castigurile lor in sondaje sunt uluitoare. ÖVP incearca sa castige cat mai multe voturi posibile din lagerul ultra dreapta, motiv pentru care tema refugiatiilor este pe primul loc si noi suntem victime colaterale. |
Posted 18 September 2023 - 13:02

Cum e cu treaba aia cu scannerele tinute defecte din vami? Nu are legatura?
|
Posted 18 September 2023 - 13:03

bravo, @bursul!!!
„Pana la Schengen, ne mananca coruptia si mafia din Romania.” |
Posted 18 September 2023 - 13:03

Austria nu e impotriva Romaniei si a Bulgariei, Austria e impotriva deciziilor UE si e foarte "prietenoasa" cu o tara de la care primeste toata cantitatea de gaz necesara, sfidand sanctiunile luate la nivel UE si respectate de toate celelalte state partenere.
|
Posted 18 September 2023 - 13:04

Normal ca ni se pare ceva ciudat ca apare un politician care are puterea sa spuna adevărul si sa atace o putere străină.
noi majoritatea romanilor ne am învățat, probabil după ce ne baga in cap și aia pe la multinaționale, ca niciodată un străin nu este rău, trebuie mereu sa lasam capul jos. era momentul sa apara si cineva care sa nu mai accepte batjocura străinilor (pe subiectul asta dar sunt si altele!). am avea nevoie de astfel de poziții mai des si pe mai multe subiecte. acum, mai departe, așteptăm sa apara colegii care ne vor spune ca oricum nici nu meritam in Schengen si ca Austria face bine ca nu ne primește ca vina e la noi ![]() Edited by bossake, 18 September 2023 - 13:06. |
Posted 18 September 2023 - 13:11

Programul de inzestrare a armatei austriece poate fi intarziat pana la loc repaus daca Austria iese din front. Noi , de exemplu, putem sa le dam cu lemnul in cap.
Exista metode de a ale schimba decizia. https://ziarulromane...de-modernizare/ Edited by Leo2006, 18 September 2023 - 13:13. |
Posted 18 September 2023 - 13:13

Scuze, nu am pus problema corect; mesajul meu nu era despre intrarea Romania in Schengen.
Era despre replica data de prim ministrul roman, replica pe placul urechilor mele. |
Posted 18 September 2023 - 13:13

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/89ECO5W9HqI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 18 September 2023 - 13:16

Gura pacatosului, adevar graieste. Totusi a zis ca schimba macazul.
![]() |
Posted 18 September 2023 - 13:20

Ciolacu a zis ca Romania va da in judecata Austria. Il voi crede cand o sa vad ca s-a intamplat asta.
Edited by george_alexandru, 18 September 2023 - 13:20. |
Posted 18 September 2023 - 13:23

"Dacă-i așa de distrus Schengen-ul nu am nicio problemă ca Austria să iasă din Schengen să-și facă ziduri kilometrice cu sârmă ghimpată și electrice. Dacă Austria dorește această abordare cu garduri să și le plătească, să iasa din Schengen și noi o sa ne descurcăm în interiorul Schengen fără probleme.” Repet, nu ma numar printre admiratorii dl Ciolacu, mi-a placut formularea. Chiar acum am văzut şi eu declaraţia la TV. Îmi place mult ! De fapt îmi place orice faptă, şi chiar numai vorbă a oricărui oficial român, care nu e...slugarnică !
Pana la Schengen, ne mananca coruptia si mafia din Romania. Eu sunt sigur sigur că mafia din Italia e mai tare decât cea din România ! ![]() Edited by lupini, 18 September 2023 - 13:24. |
Posted 18 September 2023 - 13:32

Aici am citit, daca e adevarat, As zice ca dl prim minitru Ciolacu are 00!
Partidul de ultra dreapta (FPÖ) s-a impus in anul 2022/2023 in 3 state austriece de mare importanta, iar castigurile lor in sondaje sunt uluitoare.
Normal ca ni se pare ceva ciudat ca apare un politician care are puterea sa spuna adevărul si sa atace o putere străină. Nu uitați - tot el a declarat "e timpul să trecem de la fapte la vorbe"! Gura păcătosului... |
Posted 18 September 2023 - 13:32

Dom'le, de cand e PM Ciolacu numai vorbeste, promite, ca face, ca drege insa in nici un domeniu nu a facut nimic. Nici o reforma, nici o masura, nimic.
Gargaragiu... |
Posted 18 September 2023 - 13:34

tin sa va reamintesc ca domnu Ciolacu este un erou al revolutiei romane. Cum sa-i fie dansului frica de austrieci?
|
Posted 18 September 2023 - 13:45

Posted 18 September 2023 - 14:00

e binevenit topicu'...
astfel ne va fi mai ușor la anu' să discernem. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users