Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Xiaomi watch S 1

perdele si draperii automate

Inregistrare iPhone + microfon Bl...

Ce fac cu bancnotele de 500 euro?
 Problema centrala termica Romstal...

Alegere radio player PNI

Alcool la volan

sursa diferentiala
 Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7
 Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi

Dl prim ministru Ciolacu are ...

* * - - - 4 votes
  • This topic is locked This topic is locked
80 replies to this topic

altuser09

altuser09

Senior Member

• Grup: Senior Members
Aici am citit, daca e adevarat, As zice ca dl prim minitru Ciolacu are 00!
https://www.hotnews....a-electrice.htm
Nu vreau sa-i analizez prestatia, nu-mi plac politicienii dar textul din citat mi-a placut  foarte mult, respect!
"Dacă-i așa de distrus Schengen-ul nu am nicio problemă ca Austria să iasă din Schengen să-și facă ziduri kilometrice cu sârmă ghimpată și electrice.
Dacă Austria dorește această abordare cu garduri să și le plătească, să iasa din Schengen și noi o sa ne descurcăm în interiorul Schengen fără probleme.”
Repet, nu ma numar printre admiratorii dl Ciolacu, mi-a placut formularea.

Edited by altuser09, 18 September 2023 - 13:02.

Bursul

Bursul

alias Petrov

Pana la Schengen, ne mananca coruptia si mafia din Romania. Da, stie sa puncteze bine la imagine, dar ... nu face mai nimic. Mai toti zic atacul in justitie impotriva Austriei are sanse mici de reusita spre deloc. Si atunci de ce ne irosim energia? Sa apara ca mari aparatori ai Romaniei. Cand te uiti la rezultate, chiar ei o ingroapa.

business11

business11

Info Austria

Pana in toamna lui 2024 noi nu vom adera la Schengen. In toamna 2024 sunt alegeri parlamentare, care decid si cancelarul in Austria. Partidul la conducere (ÖVP) este in pierdere totala, fiind bagat in scandaluri de coruptie, slabul management in legatura cu COVID, dar si cu inflatia si preturile foarte ridicate din Austria, si asa mai departe.

Partidul de ultra dreapta (FPÖ) s-a impus in anul 2022/2023 in 3 state austriece de mare importanta, iar castigurile lor in sondaje sunt uluitoare.

ÖVP incearca sa castige cat mai multe voturi posibile din lagerul ultra dreapta, motiv pentru care tema refugiatiilor este pe primul loc si noi suntem victime colaterale.

aaaa4567

aaaa4567

Senior Member

Cum e cu treaba aia cu scannerele tinute defecte din vami? Nu are legatura?

gushpi

gushpi

Guru Member

bravo, @bursul!!!

„Pana la Schengen, ne mananca coruptia si mafia din Romania.”

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Austria nu e impotriva Romaniei si a Bulgariei, Austria e impotriva deciziilor UE si e foarte "prietenoasa" cu o tara de la care primeste toata cantitatea de gaz necesara, sfidand  sanctiunile luate la nivel UE si respectate de toate celelalte state partenere.

bossake

bossake

Guru Member

Normal ca ni se pare ceva ciudat ca apare un politician care are puterea sa spuna adevărul si sa atace o putere străină.

noi majoritatea romanilor ne am învățat, probabil după ce ne baga in cap și aia pe la multinaționale, ca niciodată un străin nu este rău, trebuie mereu sa lasam capul jos.

era momentul sa apara si cineva care sa nu mai accepte batjocura străinilor (pe subiectul asta dar sunt si altele!).

am avea nevoie de astfel de poziții mai des si pe mai multe subiecte.

acum, mai departe, așteptăm sa apara colegii care ne vor spune ca oricum nici nu meritam in Schengen si ca Austria face bine ca nu ne primește ca vina e la noi :)))

Edited by bossake, 18 September 2023 - 13:06.

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Programul de inzestrare a armatei austriece poate fi intarziat pana la loc repaus daca Austria iese din front. Noi , de exemplu, putem sa le dam cu lemnul in cap.
Exista metode de a ale schimba decizia.
https://ziarulromane...de-modernizare/

Edited by Leo2006, 18 September 2023 - 13:13.

altuser09

altuser09

Senior Member

Scuze, nu am pus problema corect; mesajul meu nu era despre intrarea Romania in Schengen.
Era despre replica data de prim ministrul roman, replica pe placul urechilor mele.

Argv

Argv

Senior Member

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/89ECO5W9HqI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Gura pacatosului, adevar graieste. Totusi a zis ca schimba macazul. Posted Image

george_alexandru

george_alexandru

Mwe Austria

Ciolacu a zis ca Romania va da in judecata Austria. Il voi crede cand o sa vad ca s-a intamplat asta.

Edited by george_alexandru, 18 September 2023 - 13:20.

lupini

lupini

Guru Member

View Postaltuser09, on 18 septembrie 2023 - 12:53, said:

"Dacă-i așa de distrus Schengen-ul nu am nicio problemă ca Austria să iasă din Schengen să-și facă ziduri kilometrice cu sârmă ghimpată și electrice.
Dacă Austria dorește această abordare cu garduri să și le plătească, să iasa din Schengen și noi o sa ne descurcăm în interiorul Schengen fără probleme.”
Repet, nu ma numar printre admiratorii dl Ciolacu, mi-a placut formularea.

Chiar acum am văzut şi eu declaraţia la TV. Îmi place mult ! De fapt îmi place orice faptă, şi chiar numai vorbă a oricărui oficial român, care nu e...slugarnică !

View PostBursul, on 18 septembrie 2023 - 13:00, said:

Pana la Schengen, ne mananca coruptia si mafia din Romania.

Eu sunt sigur sigur că mafia din Italia e mai tare decât cea din România ! Posted Image

Edited by lupini, 18 September 2023 - 13:24.

radunic

radunic

Senior Member

Vizualizare mesajaltuser09, pe 18 septembrie 2023 - 12:53, a scris:

Aici am citit, daca e adevarat, As zice ca dl prim minitru Ciolacu are 00!
Are o laie. Are un consilier de PR mai agresiv decît pînă acum.

Vizualizare mesajbusiness11, pe 18 septembrie 2023 - 13:02, a scris:

Partidul de ultra dreapta (FPÖ) s-a impus in anul 2022/2023 in 3 state austriece de mare importanta, iar castigurile lor in sondaje sunt uluitoare.
Ceea ce înseamnă că nu pupăm Schengen în viitorul previzibil.

Vizualizare mesajbossake, pe 18 septembrie 2023 - 13:04, a scris:

Normal ca ni se pare ceva ciudat ca apare un politician care are puterea sa spuna adevărul si sa atace o putere străină.
Voi realizați că a început campania electorală, da? Analizați textele din acest punct de vedere și veți obține altă imagine.

Nu uitați - tot el a declarat "e timpul să trecem de la fapte la vorbe"! Gura păcătosului...

radumiki

radumiki

Capitalist

• Grup: Moderators
Dom'le, de cand e PM Ciolacu numai vorbeste, promite, ca face, ca drege insa in nici un domeniu nu a facut nimic. Nici o reforma, nici o masura, nimic.
Gargaragiu...

Pictor_Fonta

Pictor_Fonta

Senior Member

tin sa va reamintesc ca domnu Ciolacu este un erou al revolutiei romane. Cum sa-i fie dansului frica de austrieci?

Bursul

Bursul

alias Petrov

Vizualizare mesajlupini, pe 18 septembrie 2023 - 13:23, a scris:

Eu sunt sigur sigur că mafia din Italia e mai tare decât cea din România ! Posted image
Nu mai e ce-am vazut noi in La Piovra

gushpi

gushpi

Guru Member

e binevenit topicu'...
astfel ne va fi mai ușor la anu' să discernem.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate