Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Transferuri instant intre bancile...

player video

Carefur Act for good

Parcare gratis in Bucuresti pentr...
 Rovinieta prin SMS pentru masina ...

Viteza mica Usb 3.2 gen.1 header

Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...
 Dorsalgie

Recomandare brand cheie dinamomet...

Divorț la notar

Vechime vs km reali
 Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2

Ce extractor audio (analogic) pen...

Cine suporta cheltuielile de jude...
 

Invazia migrantilor ilegali in Europa

* * * * * 4 votes
 • This topic is locked This topic is locked
315 replies to this topic

#307
N3mesis

N3mesis

  Active Member

 • Grup: Members
 • Posts: 1,640
 • Înscris: 16.05.2010
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/mv8bfh5SMlM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Un individ cu oo MARI. Pe cand si politicienii nostri cu astfel de idei? Nu doar sa stea pres si sa accepte orice kkt.

#308
KiloW

KiloW

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 11,932
 • Înscris: 08.01.2021

Vizualizare mesajcumparator, pe 27 octombrie 2023 - 19:31, a scris:De fapt cred ca ala are parte din vina pentru invazia asta. Are numai de castigat.

Evident. Și intervenția din Siria a avut același efect/scop.

Edited by KiloW, 28 October 2023 - 23:48.


#309
max_01

max_01

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 12,067
 • Înscris: 07.02.2017

Vizualizare mesajKiloW, pe 27 octombrie 2023 - 19:27, a scris:

Da lasă că ne salvează fratele mai mare de la răsărit, aia nu umbla cu slăbiciuni din astea.
Rusia, ca la ea te referi, are grave probleme demografice și sociale,pe care însă Kremlinul  ca și occidentul pe ale sale, le ascunde.
În Rusia, cea mai mare rata a natalității o au popoarele musulmane, acum minoritare.In lume, alături de popoarele africane, India, popoarele musulmane, inclusiv cele din Asia Centrală, foste republici sovietice,  au cea mai ridicata rata a natalității.Din motive economice, Rusia este atractiva pentru locuitorii musulmani din fostele republici sovietice, din Asia Centrală.Se zice ca undeva la 14 milioane  de oameni,de regula, bărbați  tineri, au ajuns în Rusia, pentru a munci, însă nu toti muncesc. Datorita lor, rata criminalității a crescut foarte mult in Rusia.
Datorita unor interese politice(pastrarea/cresterea influentei Rusiei în fostele republici sovietice, pastrarea in sfera de influenta a Rusiei) , Kremlinul permite foarte simplificat, naturalizarea celor originari din fostele republici sovietice.Prezenta in Rusia, chiar si perioade mai lungi de timp sau naturalizarea, în majoritatea cazurilor, nu schimba mentalitatea și comportamentul acelor oameni care și în raport cu standardul rusesc de viata, sunt necizelati, brutali și pun mare accent, pe valorile tradiționale ale islamului.Asa ca și viitorul în Rusia, o țară în care corupția domina societatea ruseasca, cu toate consecințele care decurg din aceasta situație,   este foarte sumbru.
China ii tratează pe musulmanii adepți ai islamului tradițional, inclusiv preventiv, asa cum aceștia  merita.


Vizualizare mesajRosebud09, pe 23 octombrie 2023 - 20:03, a scris:Perfect.
Sunt vreo 50 de milioane, cu cine incepe?
Va avea un atentat la fiecare 5 minute, in fiecare oras.
Prea tarziu.
Dai afara unul, vine inapoi cu inca doi dupa el.
Asa incepe razboiul civilizatiilor.
Am auzit și analiști politici care menționează cifra de circa 50 milioane de musulmani in Europa, fără cei din Albania și Bosnia, care în marea lor majoritate, sunt europeni nativi ai căror înaintași,din motive oportuniste,p în perioada când cele doua tari erau provincii otomane, s-au convertit la islam.
Este prea târziu când ești deja minoritar la tine în tara, situație în care se va ajunge, în unele tari vest europene,peste circa 40-60 de ani, dacă situația demografica continua ca și pana acum.In acest moment, este mai greu și neplăcut de făcut curățenie, fata de acum 15 ani, însă cu un efort mai mare, se poate face.

Vizualizare mesajcumparator, pe 27 octombrie 2023 - 19:31, a scris:De fapt cred ca ala are parte din vina pentru invazia asta. Are numai de castigat.
Nu este de vina Rusia pentru faptul ca în mod nesăbuit, sau datorita unor interese meschine ale unor grupuri de interese care au controlat politicieni aflați la guvernare,tarile vest europene,mai ales unele din ele , de zeci de ani, si-au deschis larg porțile, în fata imigrației extraeuropene.In cazul fostelor imperii coloniale,populații din fostele colonii.
Da, actuala și viitoarea stare de fapt cauzata de prezenta unei numeroase comunități de musulmani care are o rata a natalității mai mare decât băștinașii  și care inclusiv prin imigratie, continua sa crească consistent,influențează negativ situatia interna și politicile interne și externe  ale tarilor vest europene însă pe termen lung, nici Rusia nu o va duce mai bine.

Vizualizare mesajKiloW, pe 28 octombrie 2023 - 23:46, a scris:Evident. Și intervenția din Siria a avut același efect/scop.
Intervenția din Siria a avut doar același efect, exclusiv pentru faptul ca  Merkel, un pion al unui grup de influenta, în calitate de cancelar al Germaniei, a gestionat situația asa cum știm.Sigur ca putea sa o facă și altfel.Pozitiv pentru Europa, fără să ajungă vreun sirian ,arab, etc, în Europa.
Rusia, ca și Iran, au intervenit în Siria, nu pentru a cauza un val de imigranti musulmani spre Europa  ci a-si salva aliatul dar și prezenta politica si militara în acest punct geografic al Orientului Mijlociu.Fara aceasta sustinere, ar fi disparut bazele rusesti si iraniene din Siria.Dar si prezenta militara si politica a Iranului in Liban, prin Hezbollah.Siria este capat de pod a Iranului in Orientul Mijlociu.
Din aceleași considerente,mentionate mai sus, acum, SUA susține Israel.In cazul SUA mai contează și puternicul lobby din partea influentei comunitati evreiești din SUA pentru Israel.

Edited by max_01, 29 October 2023 - 11:30.


#310
Cris007

Cris007

  Superior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 52,594
 • Înscris: 06.08.2004
"În Rusia, cea mai mare rata a natalității o au popoarele musulmane" - de cate ori cineva zice de rata natalitatii, ar trebui sa precizeze la ce spatiu geografic se refera, care rata mortalitatii infantile si care-i speranta de viata. Ca cineva sa-si faca o imagine corecta cat de cat. Ca altfel, ai impresia ca peste tot numai rata natalitatii conteaza, ca e peste tot la fel si ca rata natalitatii mare undeva inseamna ca o populatie creste mai repede decat alta, in cu totul alta zona geografica. E inutil sa citezi rata natalitatii negrilor in Namibia sa zicem ca sa concluzionezi ca in Europa in 20 de ani vom fi toti negri.
Rusia are intr-adevar insa, procentual vorbind, un procent mai mare de musulmani decat Europa.

Principala problema este insa reprezentata de ajutoarele sociale si facilitatile de tot felul. Exista 1 miliard si ceva de musulmani in toata lumea si nu au manifestat pro-Palestina decat in Europa si stransi de Erdrogan pe stadion cei care venisera la aniversarea a 100 de ani de stat modern Turc. Nu au fost manifestatii pro-Palestina in Malaezia de exemplu, nu au fost nici in India si nici macar in Pakistan.
Marii majoritati a musulmanilor nu prea le pasa de problema Gaza ca sa fim sinceri. Nu e o chestiune ce tine de musulmani vs crestini, sau musulmani vs evrei.

De-altfel, nu au exista manifestatii in Europa cand zeci de mii de sirieni erau bombardati de rusi si orase intregi erau facute una cu pamantul. Musulmanii din Europa nu s-au activat pentru atrocitatile lui Assad si Putin contra musulmanilor. S-a activat Hamas impotriva evreilor. E vorba de antisemitism in mare masura.

Rezolvarea a fost ca intotdeauna cand am discutat acest subiect, de mai bine de 10 ani cred, taierea facilitatilor si ajutoarelor sociale. La munca, si barbat si femeie, nu la intins mana. Si desigur, aia certati cu legea si ordinea, expulzati pe cat posibil. Dar trebuie vointa politica pentru asta si tare mi-e ca daca nu exista, vor veni unii extremisti care-l pupa-n fund pe Putin la putere si nu vom mai scapa de ei pe model Lukashenko.

In rest, inca odata se dovedeste ca nu exista alternativa la puterea militara pe care ti-o da puterea economica pe care o sustine o democratie functionala.

#311
tipareth

tipareth

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,590
 • Înscris: 20.05.2008

Vizualizare mesajMoinesti72, pe 18 septembrie 2023 - 09:50, a scris:

Viitorul.

Un coleg de liceu cu sotia.
Mai jos,familia lui noua.

Exista si africani crestini. Par crestini asezati, nu cred ca oamenii din pozele astea sunt problematici.

Problema o constitue populatiile ce apartin unir religiile cu factiuni extremiste/ fanatice, cu aplecare spre radicalizare - ex. gruparile islamice, ortodoxie fanatica a la Rusia. + ideologii tiranice, de inspiratie sovietica la voga in Rusia, China. + ideologii imperialiste care par sa renasca.

Edited by tipareth, 29 October 2023 - 12:55.


#312
cumparator

cumparator

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 25,839
 • Înscris: 11.03.2006

Vizualizare mesajCris007, pe 29 octombrie 2023 - 11:57, a scris:

Principala problema este insa reprezentata de ajutoarele sociale si facilitatile de tot felul. Exista 1 miliard si ceva de musulmani in toata lumea si nu au manifestat pro-Palestina decat in Europa si stransi de Erdrogan pe stadion cei care venisera la aniversarea a 100 de ani de stat modern Turc. Nu au fost manifestatii pro-Palestina in Malaezia de exemplu, nu au fost nici in India si nici macar in Pakistan.
Marii majoritati a musulmanilor nu prea le pasa de problema Gaza ca sa fim sinceri. Nu e o chestiune ce tine de musulmani vs crestini, sau musulmani vs evrei.

Tu ai auzit ce-a zis Erdogan in discursul ala?

Cel mai bine ar fi sa ne separam complet, raman in civilizatie aia care vor sa traiasca civilizat si se adapteaza stilului de viata occidental. Restul se intorc in evul mediu, comuna primitiva, sau cum traiesc ei in tara lor. Nici macar nu e vina lor, era greu sa nu profite de prostia occidentalilor care nu au facut nici un efort sa ii asimileze si din contra, au bagat o gramada de bani ca aia sa-si pastreze stilul de viata de la ei de acasa, inclusiv le-au angajat profesori in limba natala. Pare ca occidentul nu a avut niciodata vreo pretentie de la ei.
Asta ar trebui sa se termine acum, o sa faca crize cativa ani, dar se vor separa apele.
Taiate ajutoare, cine nu stie limba sau nu munceste, isi pune 7 cearceafuri pe cap, la el acasa.

#313
lil debul

lil debul

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 15,662
 • Înscris: 29.09.2005
Oare daca AfD-ul nu crestea in sondaje si in preferinta de vot  mai aveau loc astazi discutiile care se poarta in Germania pe tema migratiei ? Dar oare discutiile se vor finaliza cu o solutie corecta si cinstita sau iar o sa fie 1 pas inainte si 2 inapoi , se va dezice guvernul german de ONG-uri si se vor duce verzii acolo unde le este locul , adica la hazna ? Deocamdata Germania nu pare hotarita sa taie raul de la radacina ci mai mult sa faca o reimpartire a azilantilor pe care ei i-au invitat dar noi ceilalti trebuie sa ii suportam din solidaritate cica.

Edited by lil debul, 29 October 2023 - 13:20.


#314
vio69c

vio69c

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 4,448
 • Înscris: 17.08.2022

Vizualizare mesajCris007, pe 29 octombrie 2023 - 11:57, a scris:


Principala problema este insa reprezentata de ajutoarele sociale si facilitatile de tot felul. Exista 1 miliard si ceva de musulmani in toata lumea si nu au manifestat pro-Palestina decat in Europa si stransi de Erdrogan pe stadion cei care venisera la aniversarea a 100 de ani de stat modern Turc.


in europa a fost pro Palestinieni.
Mai cu manusi impotriva Israelului
Dar
In toate tarile musulmane au fost demonstratii violente impotriva Israelului si Americii
Amman, în Sanaa, în Beirut, în Bagdad, în Teheran, Damasc,  in orase din Egipt și Pakistan, India

#315
cumparator

cumparator

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 25,839
 • Înscris: 11.03.2006
Si in Malaezia.

#316
zartdato1-0

zartdato1-0

  Contondent

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 6,371
 • Înscris: 28.11.2017
Nu am citit tot topul, dar eu, ca imigranț/emigrant, parasindu-mi tara pentru o viață mai bună (era prin 1996), mi-e imposibil, moral vorbind, să condamn pe oricine isi cauta o viață mai bună.  Totul e sa respecte regulile, legile și cutumele noii tari de adopție.  
Mi s-ar parea ticălos și ipocrit să-i condamn pe imigranții din Occident pentru dorința de a-si dori o viata mai buna.  În schimb, în momentul în care refuză să se adapteze la regulile și legile țării de adopție consider că trebuie expulzat.

"si fueris Rōmae, Rōmānō vīvitō mōre; si fueris alibī, vīvitō sicut ibi"

"Dacă ești la Roma faci ca romanii, daca esti altundeva faci cum fac localnicii."

Edited by zartdato1-0, 04 November 2023 - 19:52.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate