Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Exclusivitate: „Regele moar...

Germanistan

Romanii vor putea intra in SUA fa...

Doresc estimare dimensiuni camera
 Partitia System Reserved stearsa,...

Probleme acte constructor casa la...

Legatura dintre religiile dominan...

ochelari achizitionati azi 27 sep...
 Ce producator de placi gpu ar fi ...

Plita cu inductie si circuitul pa...

Care este procedura pentru a deve...

Elemente cheie pentru achizitia u...
 Bluray player-ele vechi pot reda ...

Credeți ca generația ta...

Totul despre AEROITALIA

Kia E-niro 2021 64kwh

pareri Dentocare Coltea

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

arkhangel

arkhangel

Member

• Grup: Members
A fost cineva la vreo clinica Dentocare? In special cea de la Coltea? Vad ca au oferte la aprox 5000 de lei un implant ceea ce mi se pare destul de ok ca pret, dar in afara de review-urile de pe google care pot fi cumparate nu am mai gasit alte pareri. A fost cineva pe acolo recent? Eventual si-a facut in si implanturi? As merge si eu dar parca nu as da 2000+ Eur fara niste recomandari ...
Multumesc.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate