transfer fisiere de pe telefon android pe iMac
Last Updated: Sep 18 2023 02:35, Started by
immkole
, Sep 17 2023 18:36
·
1

Posted 17 September 2023 - 18:45

Buna seara. De câteva zile tot încerc sa mut fișiere din telefon (Samsung s22 ultra) pe iMac prin Android File Transfer, dar îmi apare eroarea: "Could not connect to device / Try reconnecting or restarting your device". Telefonul vede laptopul și vice versa, dar apare eroarea asta și trebuie sa încerc de nenumărate ori sa le conectez și mai și da fail în mijlocul transferului. Am dat restart la laptop și la telefon de mai multe ori... Care poate sa fie cauza? Ce alta varianta pentru a transfera fișiere mai ușor exista?
Pe perioada transferului nu las telefonul sa se blocheze și ii dau și Allow access to phone data din telefon. Va multumesc anticipat! O seara cat mai buna... ca mea nu este...
Buna seara. De câteva zile tot încerc sa mut fișiere din telefon (Samsung s22 ultra) pe iMac prin Android File Transfer, dar îmi apare eroarea: "Could not connect to device / Try reconnecting or restarting your device". Telefonul vede laptopul și vice versa, dar apare eroarea asta și trebuie sa încerc de nenumărate ori sa le conectez și mai și da fail în mijlocul transferului. Am dat restart la laptop și la telefon de mai multe ori... Care poate sa fie cauza? Ce alta varianta pentru a transfera fișiere mai ușor exista? Pe perioada transferului nu las telefonul sa se blocheze și ii dau și Allow access to phone data din telefon. Va multumesc anticipat! O seara cat mai buna... ca mea nu este... Imi mai apare uneori și eroarea: "Can't access device storage / Make sure that your device is unlocked and 'File Transfer' or 'MTP' mode is selected. |
Posted 17 September 2023 - 22:19

Posted 17 September 2023 - 22:57

Daca merge pe jumatate, eu as zice ca e cablul/portul usb. Zilele astea am avut probleme similare - in final am ajuns la concluzia ca am probleme numai cu un anumit port usb, nu erau cablurile de vina.
|
Posted 17 September 2023 - 23:30

Si la mine cablul a fost cauza intreruperilor de transfer Android-Mac. E posibil sa fie si ceva praf in mufa din telefon.
|
Posted 18 September 2023 - 02:35

O varianta mai usoara de transfer a fisierelor este Cloudul sau emailul. Ori va trimiteti un email de pe telefon in care ati atasat fisierele pe PC, ori incarcati fisierele cu pricina pe un site gen one drive de la microsoft sau chiar google drive de la google si iar, accesati site-ul de pe mac si le descarcati.
Apple-urile sunt pretentioase chiar si cu device-urile marca lor, d-apoi cele "straine". Nu exista ecosistem mai scarbos cu transferul de fisiere decat Apple, din experienta personala, desigur. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users