Vecini deranjati de un copil care plange chiar si noaptea

Posted 17 September 2023 - 17:39

da de ce sa se mute cei care sunt deranjati si de ce nu s-ar muta aia care deranjeaza daca tot se cred in codru. Nu zice nimeni sa faci nu stiu ce la copil dar macar vezi care e problema si nu il lasa de izbeliste Cine a vb de lasat de izbeliste ? Tu si cu @Mind Arhitect bateti campii pe chestia asta, cu neingrijire, lipsa de educatie si draci, laci. Bai sensibililor, un copil de 2 ani plange dintr un milion de motive ma, nu ca nu e ingrijit. Plange ca i s a facut foame, plange ca a facut pe el, plange ca il doare burta, plange ca i a cazut suzeta din gura si o vrea inapoi si tot asa. Nu vorbeste, nu poate spune ce vrea, e singura lui metoda sa semnalizeze ca are o problema sau vrea ceva. Ca dracu sa i faca , sa i puna amortizor de zgomot ? Bagati va dopuri in urechi ! Statul la comun presupune compromisuri pe care le ai acceptat cand te ai mutat la bloc, de aia sa te iei de mana cu celalat si sa va mutati VOI in codru , sa nu mai fiti deranjati. |
Posted 17 September 2023 - 17:44

Ti-am dat like ca imi esti drag dar s-a mers la nesmtire cu odraslele. Am locuit si eu la bloc, am prins si eu ceva vecini mai tampitei. Si te prinzi repede care isi da interesul si care doar vrea sa lase copilul singur la tv sa poata naviga linitit pe facebook. Cine isi da interesul cumpara covor, are grija la copil. Cine nu isi da interesul? Lasa copilul sa planga, sa tropaie, ca lor le apartine blocul. Am citit si pe forumul asta destule subiecte pe tema locuitului la bloc. Nu oricine isi permite sa se mute la casa, nu cred ca este normal ca din cauza unui alt vecin sa stai stresat. M-am inchinat cu stanga cand au fost dati afara de propietar, bine ca am scapat de retardati ! Zici ca le apartinea blocu. |
Posted 17 September 2023 - 17:47

Cine a vb de lasat de izbeliste ? Tu si cu @Mind Arhitect bateti campii pe chestia asta, cu neingrijire, lipsa de educatie si draci, laci. Bai sensibililor, un copil de 2 ani plange dintr un milion de motive ma, nu ca nu e ingrijit. Plange ca i s a facut foame, plange ca a facut pe el, plange ca il doare burta, plange ca i a cazut suzeta din gura si o vrea inapoi si tot asa. Nu vorbeste, nu poate spune ce vrea, e singura lui metoda sa semnalizeze ca are o problema sau vrea ceva. Ca dracu sa i faca , sa i puna amortizor de zgomot ? Bagati va dopuri in urechi ! Statul la comun presupune compromisuri pe care le ai acceptat cand te ai mutat la bloc, de aia sa te iei de mana cu celalat si sa va mutati VOI in codru , sa nu mai fiti deranjati. uite de asta e tara in cacatul in care e ca atunci cand oamenii sunt deranjati de unii tot ei sunt cei apostrofati desi ei nu au deranjat. Edited by neaRica, 17 September 2023 - 17:48. |
Posted 17 September 2023 - 17:51

Cine a vb de lasat de izbeliste ? Tu si cu @Mind Arhitect bateti campii pe chestia asta, cu neingrijire, lipsa de educatie si draci, laci. Bai sensibililor, un copil de 2 ani plange dintr un milion de motive ma, nu ca nu e ingrijit. Plange ca i s a facut foame, plange ca a facut pe el, plange ca il doare burta, plange ca i a cazut suzeta din gura si o vrea inapoi si tot asa. Nu vorbeste, nu poate spune ce vrea, e singura lui metoda sa semnalizeze ca are o problema sau vrea ceva. Ca dracu sa i faca , sa i puna amortizor de zgomot ? Bagati va dopuri in urechi ! Statul la comun presupune compromisuri pe care le ai acceptat cand te ai mutat la bloc, de aia sa te iei de mana cu celalat si sa va mutati VOI in codru , sa nu mai fiti deranjati. Matale vorbești din ce îți imaginezi, este? Cică un copil de 2 ani nu vorbește și plânge pt ca a scăpat suzeta ![]() |
Posted 17 September 2023 - 18:02

Sunt copii care plang mai mult decat altii. Nu mereu este semn de neglijenta a parintilor. Un copil pana in 2 ani care plange si renovarea (daca nu dureaza secole sau devine anuala) sunt singurele scenarii ce pot justifica galagia la bloc si sunt aproape inevitabile.
Problema e alta, ca pe langa asa ceva, apar mult mai des muzica data tare, scaune harjaite pe gresie, tocat si ciocanit in orele de liniste, copii care alearga si busesc mereu, caini care latra noaptea. Astea nu ar trebui sa se intample. Multor oameni le ia d-zeu mintile cand au copil, am chiar si printre cunoscuti care isi lasa copilul sa alerge si sa sara ca la nebuni prin casa, ca asa au citit ei, sa nu ingradeasca spiritul copilului, sa-i distruga copilaria. Cu politia rezolvi greu daca nu stii de unde vin sunetele exact (alea de impact: ciocanit, harjait) sau risti sa inchida muzica fix inainte sa ajunga politia la usa. Sau sunt care trantesc si harjaie de 20 de ori in jumate de ora, fac pauza 1-2 ore, iar harjaie jumate de ora. Na, cheama politia daca poti, o sa tii politistul cateva ore in casa pana il apuca pe vecin? Edited by RaimondMacelaru, 17 September 2023 - 18:02. |

Unii copii plang mult mai mult ca altii, poate e doar ghinion sa fi nimerit unul din ei ca vecin.
Rabdare, situatia se rezolva de la sine, daca nu-s alte cauze. |

Posted 17 September 2023 - 18:08

Am văzut, am avut, plângea când avea colici. Dar asta se întâmpla la câteva luni. Copilul de care vorbești de ce plânge noaptea, mai exact? Se întâmplă des? Pentru că suport legal pentru o amendă există, acolo se vorbește de tulburarea liniștii locatarilor. Dacă copilul are o boală pare justificat, dacă zbiară de furie noaptea e nejustificat.
Legea 61/1991, art 26. Edited by caiuscorneliu, 17 September 2023 - 18:17. |
Posted 17 September 2023 - 18:16

bai nene pai cand un copil plange asa e lasat de izbeliste, macar sa gaseasca ceva sa faca ca sa nu mai planga ca la doi ani nu mai are colici sau ceva. Dar daca parintii sunt niste jeguri umane si prefera ca sa se frece si sa lase copilul sa planga e nasol. uite de asta e tara in cacatul in care e ca atunci cand oamenii sunt deranjati de unii tot ei sunt cei apostrofati desi ei nu au deranjat. Daca nu ai copii, nu ai vazut niciodata prin magazine copii care fac crize de isterie fara un motiv anume? Tu crezi ca acelui parinte ii face placere cand copilul urla cat poate? Edited by Matrix40, 17 September 2023 - 18:17. |
|
Posted 17 September 2023 - 18:17

Se da urmatoarea situatie: in bloc o familie cu copil mic care plange, uneori chiar si noaptea si unii vecini exasperati de galagie.
Lol, tocmai povestea mama ca vecinii din dreapta sunt exasperati de papagalul vecinilor din dreapta lor, si astazi se certau pe tema ca acel papagal traieste 300 de ani si o sa-i ingroape..
Vecinii care-s deranjati de viata la bloc, le-au crescut pretentiile si rangul pot oricand sa se mute la tara sau la casa daca-i deranjeaza asa tare. |
Posted 17 September 2023 - 18:18

Si te prinzi repede care isi da interesul si care doar vrea sa lase copilul singur la tv sa poata naviga linitit pe facebook. Cine isi da interesul cumpara covor, are grija la copil. Cine nu isi da interesul? Lasa copilul sa planga, sa tropaie, ca lor le apartine blocul. ... Nu oricine isi permite sa se mute la casa, nu cred ca este normal ca din cauza unui alt vecin sa stai stresat. Daca suntem stresati si deranjati serios, tine totul de noi si perceptia noastra : ne putem muta oricand, restul e gargara si vrajeala, adica un fel de asuprire a vecinului c-asa vrem noi si ni se pare ca suntem mai cu mot Eu am jos o astfel de baba si-am fost super dragutz pana cand a escaldat in craci si mi-am bagat ceva in fata ei Nici nu se muta dar nici nu mai comenteaza, asa ca era doar circ si bagare in seama Edited by radu103, 17 September 2023 - 18:19. |
Posted 17 September 2023 - 18:20

Am observat ca romanii sunt din ce in ce mai deranjati de plansetele si tipetele copiilor.
Mie nu mi se pare in regula. Edited by pasilla, 17 September 2023 - 18:21. |
Posted 17 September 2023 - 18:21

Daca nu ai copii, nu ai vazut niciodata prin magazine copii care fac crize de isterie fara un motiv anume? Tu crezi ca acelui parinte ii face placere cand copilul urla cat poate? nesimtiti ordinari Edited by neaRica, 17 September 2023 - 18:21. |
Posted 17 September 2023 - 18:21

Am observat ca oamenii sunt din ce in ce mai deranjati de plansetele si tipetele copiilor. Mie nu mi se pare in regula. |
|
Posted 17 September 2023 - 18:22

Am observat ca oamenii sunt din ce in ce mai deranjati de plansetele si tipetele copiilor. Mie nu mi se pare in regula. |
Posted 17 September 2023 - 18:23

banuiesc ca nesimtitii aia lasa copilul sa planga si ei se freaca , astia ar trebui decazuti din drepturi mai ales ca fac perversitati in timp ce copilul e lasat de izbeliste si plange singur. nesimtiti ordinari N-aveti bani sa va mutati -> mucles si puneti mana la treaba nu mai stati la facut scenarii si ascultat pe vizor ![]() Edited by radu103, 17 September 2023 - 18:23. |
Posted 17 September 2023 - 18:23

Nasol! Cine ar fi crezut ca un copil poate sa faca galagie/planga si ziua, si noaptea, si in zilele libere si in timpul saptamanii? Incredibili!
Si parintii aia...nu baga si ei copilul pe Netflix sau Youtube sa se holbeze la ecran toata ziua si eventual sa-i bage si o marijuana in bot sa-l calmeze ca vecinii de la bloc au crezut ca si-au luat vila nu apartament. Adevarul este ca nu stiu cum de ne mai suporta pamantul!! Vad ca noi nu mai suportam nimic. Nici copiii mici care plang, nici unul care isi mestereste ceva, nici cainii, nici pisicile, nici pasarelele...pana si pomii ne deranjeaza! Pana la urma vine si nota de plata pentru specia asta! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users