![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Vecini deranjati de un copil care plange chiar si noaptea
Last Updated: Sep 23 2023 18:02, Started by
Matrix40
, Sep 17 2023 16:46
·
19

Posted 17 September 2023 - 16:46

Se da urmatoarea situatie: in bloc o familie cu copil mic care plange, uneori chiar si noaptea si unii vecini exasperati de galagie.
Cum vedeti voi dituatia asta, pe cine vedeti vinovat ? Pot face vecinii plangere la politie impotriva familiei cu copil sau sunt vecinii dusi cu capul ? |
Posted 17 September 2023 - 16:48

De ce naiba tot plange copilul ala?
Sunt perioade in care un copil poate plange dar daca plange cam des sunt ceva probleme medicale sau parinti idioti. |
Posted 17 September 2023 - 16:51

Ce însemnă copil mic, 3 luni sau 3 ani? Unul mic mic mai plânge și noaptea.
|
Posted 17 September 2023 - 16:52

Posted 17 September 2023 - 16:52

Pot sa faca plangere la protectia copilului si va fi luat de directia de asistenta sociala a copilului.
Copil mare-mic ? e vreun razgaiat sau parinti tembeli ? |
Posted 17 September 2023 - 16:54

KiloW, on 17 septembrie 2023 - 16:51, said:
Ce însemnă copil mic, 3 luni sau 3 ani? Unul mic mic mai plânge și noaptea. Paco_ste1, on 17 septembrie 2023 - 16:52, said:
Pot sa faca plangere la protectia copilului si va fi luat de directia de asistenta sociala a copilului. Copil mare-mic ? e vreun razgaiat sau parinti tembeli ? Doar pe motiv ca plange copilul? Edited by Matrix40, 17 September 2023 - 16:54. |
Posted 17 September 2023 - 16:56

Acum plange, mai tarziu va tropai prin casa in modul ala dezlanat al copiilor care invata sa mearga si care face zgomot, va mai da cu vreo jucarie de perete, asta e.
Imbecilii aia exasperati nu au plans, nu si au deranjat vecinii cand aveai 2 ani ? Sa se mute la casa daca sunt asa sensibili. |
Posted 17 September 2023 - 16:59

Prophecy, on 17 septembrie 2023 - 16:56, said:
Acum plange, mai tarziu va tropai prin casa in modul ala dezlanat al copiilor care invata sa mearga si care face zgomot, va mai da cu vreo jucarie de perete, asta e. Imbecilii aia exasperati nu au plans, nu si au deranjat vecinii cand aveai 2 ani ? Sa se mute la casa daca sunt asa sensibili. |
Posted 17 September 2023 - 17:03

Lol, tocmai povestea mama ca vecinii din dreapta sunt exasperati de papagalul vecinilor din dreapta lor, si astazi se certau pe tema ca acel papagal traieste 300 de ani si o sa-i ingroape..
|
|
Posted 17 September 2023 - 17:04

Matrix40, pe 17 septembrie 2023 - 16:46, a scris:
Se da urmatoarea situatie: in bloc o familie cu copil mic care plange, uneori chiar si noaptea si unii vecini exasperati de galagie. Cum vedeti voi dituatia asta, pe cine vedeti vinovat ? Pot face vecinii plangere la politie impotriva familiei cu copil sau sunt vecinii dusi cu capul ? Știu ce zici, când era băiatul meu bebeluș, vecinii de dedesubt aveau și ei bebeluș de aproximativ aceeași vârstă și îl lăsau sa plângă cu orele, ba încă și zbierau la el să tacă ![]() Ziua nu prea îl auzeam, dar noaptea eram terorizată de plânsul lui. Pe mine nu mă deranja zgomotul, ci mă neliniștea de-a dreptul chinul prin care trecea bietul copil și insensibilitatea părinților ălora. Nu am știut nici eu ce să fac, doar le-am pus de 2 ori în cutia poștală niște materiale despre nevoia bebelușului de a fi consolat și băgat în seamă atunci când plânge ![]() Dacă sunteți mai multe familii la care ajunge zgomotul, poate se găsește cineva mai tupeist, care să îi abordeze și care să îi roage să le fie mila de copilul ăla ![]() |
Posted 17 September 2023 - 17:14

Posted 17 September 2023 - 17:19

Lipsa de educatie.
Sunt parinti care lasa copilul sa planga fara sa-l duca la doctor, fara sa-l verifice. Sunt parinti care lasa copilul sa alerge ca un tampit descreierat, sa tropaie. Am locuit cu chirie, am locuit si la bloc, iti zic ca am intalnit si eu idioti care tratau copilul ca pe un caine. Nu exista scuza ca un copil sa planga, zic sa nu fie cauza medicala, sa nu-l duci la doctor, sa nu te joci cu el, sa nu incerci sa-l culci. Nu exista scuza pentru care un copil sa alearga ca tampitul prin casa de parca iti apartine tot blocul. |
Posted 17 September 2023 - 17:23

Vecinii care-s deranjati de viata la bloc, le-au crescut pretentiile si rangul pot oricand sa se mute la tara sau la casa daca-i deranjeaza asa tare.
Edited by radu103, 17 September 2023 - 17:24. |
Posted 17 September 2023 - 17:26

Ti-am dat like ca imi esti drag dar s-a mers la nesmtire cu odraslele.
Am locuit si eu la bloc, am prins si eu ceva vecini mai tampitei. Si te prinzi repede care isi da interesul si care doar vrea sa lase copilul singur la tv sa poata naviga linitit pe facebook. Cine isi da interesul cumpara covor, are grija la copil. Cine nu isi da interesul? Lasa copilul sa planga, sa tropaie, ca lor le apartine blocul. Am citit si pe forumul asta destule subiecte pe tema locuitului la bloc. Nu oricine isi permite sa se mute la casa, nu cred ca este normal ca din cauza unui alt vecin sa stai stresat. |
|
Posted 17 September 2023 - 17:26

Acum plange, mai tarziu va tropai prin casa in modul ala dezlanat al copiilor care invata sa mearga si care face zgomot, va mai da cu vreo jucarie de perete, asta e. Imbecilii aia exasperati nu au plans, nu si au deranjat vecinii cand aveai 2 ani ? Sa se mute la casa daca sunt asa sensibili. |
Posted 17 September 2023 - 17:31

neaRica, on 17 septembrie 2023 - 17:26, said: da de ce sa se mute cei care sunt deranjati si de ce nu s-ar muta aia care deranjeaza daca tot se cred in codru. Nu zice nimeni sa faci nu stiu ce la copil dar macar vezi care e problema si nu il lasa de izbeliste E absolut normal ca un copil sa isi descarce furia prin crize de plans uneori. |
Posted 17 September 2023 - 17:37

Să se descarce, dar furie noaptea? De unde atâta furie? Și-s tată de băiat care se culcă pe la 23-0, nu pe la 21-22 cum fac alții.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users