Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
unde pot testa tastaturile mecani...

Seventh Wonder-caut membri trupa

Samsung S23 Plus sau iPhone 15 Pl...

Fallout (2024 _ ...)
 Vacanta in Slovenia - calatorie c...

Far aprins pe o singura parte can...

Euro 24 Germania

Camera auto GPS........
 Xiaomi watch S 1

perdele si draperii automate

Inregistrare iPhone + microfon Bl...

Ce fac cu bancnotele de 500 euro?
 Problema centrala termica Romstal...

Alegere radio player PNI

Alcool la volan

sursa diferentiala

4x4 recomandare 6/7000 euro

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
40 replies to this topic

MariusEXxTREME

MariusEXxTREME

Member

• Grup: Members
Suzuki Vitara, model mai vechi, dar sa fi fost intretinuta.

pateu_98

pateu_98

Active Member

Cea mai potrivita masina pentru domnisoara Andreea cre ar Suzuki sau Nissan Juke

Da oare poa sa vanda Dacia cu 5000 euro si sa mai puie 2000 ca sa isi cumpara alta masina?
Ca eu am inteles ca acuma n are banii, ea a deschis Topicu sa intreaba ce masina cu garda inalta gaseste cu 7000 euro

Eu am zis ca cre ca Suzuki ori Nissan Juke

NAlexQ

NAlexQ

Member

Pe la 6000-6500 gasesti un Range Rover.
Motor 3.0 DIESEL BMW, autoutilitara (deci impozit 430lei), xenon, scaune electrice incalzite, incalzire parbriz si oglinzi, scara, comenzi volan, navigatie,
suspensie pneumatica pe 3 nivele, carlig, bancheta spate detasabila, asistenta cobarare in panta etc.
[ https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/v1/files/eec0ljmv22lz1-RO/image;s=1000x700 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

elbjorn

elbjorn

Senior Member

• Grup: Senior Members
Cu tot respectul, dar bugetul este tot de un Sandero, stepway insa.

TruculMagic

TruculMagic

Egalitatea nu există decât în matematică

Vizualizare mesajNAlexQ, pe 18 septembrie 2023 - 10:24, a scris:

Pe la 6000-6500 gasesti un Range Rover.
Motor 3.0 DIESEL BMW, autoutilitara (deci impozit 430lei), xenon, scaune electrice incalzite, incalzire parbriz si oglinzi, scara, comenzi volan, navigatie,
suspensie pneumatica pe 3 nivele, carlig, bancheta spate detasabila, asistenta cobarare in panta etc.
[ https://frankfurt.apollo.olxcdn.com/v1/files/eec0ljmv22lz1-RO/image;s=1000x700 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Altul... mare e gradina ta Doamne

flaviuf

flaviuf

Member

Subaru Forester, 2.0 aspirat, benzina. Cred ca este cel mai bun compromis on/off road la clasa SUV.
Fugi de diesel-ul de la Subaru, cel putin pana la cele Euro5.

DannyHuwe

DannyHuwe

Active Member

View Postpateu_98, on 18 septembrie 2023 - 10:13, said:

Cea mai potrivita masina pentru domnisoara Andreea cre ar Suzuki sau Nissan Juke

Da oare poa sa vanda Dacia cu 5000 euro si sa mai puie 2000 ca sa isi cumpara alta masina?
Ca eu am inteles ca acuma n are banii, ea a deschis Topicu sa intreaba ce masina cu garda inalta gaseste cu 7000 euro

Eu am zis ca cre ca Suzuki ori Nissan Juke
Suzuki Jimni i se potriveste,dar trebuie sa mai puna bani,ca sa ia o masina buna.
Alternativa ar fi Suzuki SX4

pateu_98

pateu_98

Active Member

Suzuki Jimny mi se pare masina da barbati, nu e potrivita pentru @initiatoare Topicului

Eu am vazut si Suzuki mai feminine pentru femei, parca Suzuki Swift e masina feminina si de aia am zis da marca asta
I as recomanda Suzuki Swift cu garda inalta daca gaseste la 7000 da euro, da ma indoesc ca gaseste la banii astia pa care nici macar nu ii are in mana

DannyHuwe

DannyHuwe

Active Member

Suzuki Swift e mica rau,nu este 4x4. Ai vazut real cum arata masina?
Mai bine si-ar lua un Duster 1,6 benzina 4x4 de banii aia
https://m.olx.ro/d/o...op-IDhn6Wz.html
https://m.olx.ro/d/o...ia-IDhxVnN.html
https://m.olx.ro/aut...float_price:asc
https://www.autovit...._expanded]=true

pateu_98

pateu_98

Active Member

Pai de unde stim noi cum arata domnisoara @Andreea? Daca e supla de incape si intr o masinuta da copii?

Tu zici asa ca te imaginezi pa tine in masina si nu ai loc in Suzuki Swift , da ea poate are loc berechet! De aia @Adm a scris astea

Inainte de a cere sfat achizitie auto e de dorit sa ne dati cateva detalii:

1. Buget de achizitie
2. Noua sau SH
3. Nevoi (familie, spatiu necesar, nr km lunar / anual)
4. Preferinte pentru Diesel / Benzina / hibride / electrice
5. Cutie Manuala / Automata
6. Modele si dotari preferate
https://forum.softpe...achizitie-auto/

Deci parerea mea personala e ca @initiatoarea Topicului e sa raspunda la cele 6 intrebari si dup aia i se poate recomanda o masina potrivita pentru ea
Eventual si cand are banii in mana ca sa cumpara mai repede

DannyHuwe

DannyHuwe

Active Member

Daca masina asta mica i-o recomanzi doamnei, no comment!
Fara 4x4, fara sa ai loc in spate sa stai, portbagaj inexistent?
Nu toata lumea e pitic sau japonez ca tine.
Si esti offtopic, subiectul este 4x4

Ontopic: initiatoare poti lua Nissan Quasquai mai vechi in acel buget

Attached Files

pateu_98

pateu_98

Active Member

Stai asa @DannyHuwe! Suzuki Swift nu e si versiune 4x4? Daca nu exista atuncea imi cer scuze pentru recomandare
Da eu traiam cu impresia ca exista si Suzuki Swift versiunea 4x4

Oricum e greu sa recomanzi ceva fara raspunsurile la cele 6 intrebari da mai sus!

DannyHuwe

DannyHuwe

Active Member

@pateu_98 nu este nici un 4x4, este mai mic decat Peugeot 206. Inceteaza cu offtopicul, sa ne concentram pe un 4x4 mai bine, ce zici?

ii recomand Citroen c4 aircross 4x4 in bugetul ei,sa caute in Ro
https://www.autoscou...aircross/ve_4x4

Edited by DannyHuwe, 23 September 2023 - 13:29.

pateu_98

pateu_98

Active Member

@DannyHuwe cine e acum agresiv si cauta cearta? Si mai ai curaj sa m acuzi pa mine ca s agresiv

View PostDannyHuwe, on 22 septembrie 2023 - 20:43, said:

Nu mai fi asa agresiv! Tu mereu te certi cu toti.

Eu nu mai scriu aicea ca @initiatoarea Topicului n a mai dat un semn da viata si is prea putine informatii ca sa faci o recomandre
Prima data sa raspunda ea la intrebarile scrise da @Adm

Inainte de a cere sfat achizitie auto e de dorit sa ne dati cateva detalii:

1. Buget de achizitie
2. Noua sau SH
3. Nevoi (familie, spatiu necesar, nr km lunar / anual)
4. Preferinte pentru Diesel / Benzina / hibride / electrice
5. Cutie Manuala / Automata
6. Modele si dotari preferate

sfantu.dracu

sfantu.dracu

Guru Member

DannyHuwe, pe 23 septembrie 2023 - 13:29, a scris:

@pateu_98 nu este nici un 4x4
Suzuki Swift este și în versiune 4x4, dar nu cred că este ceea ce caută inițiatoarea.

avumit

avumit

Active Member

Topicul este foarte ok. Eu as mai scadea din buget. In cazul meu, evident. Indiferent cum ne invartim, cea mai mare bucurie a unui om sunt copiii. Si uita asa, anul trecut pustiul a gasit gentile mele de pescuit, cu scule vechi si de 30 de ani. Anul acesta copilul a mers constant la pescuit, se cerea intr-una, desi are numai 4 ani. A primit bat pt varsta lui la pluta, a invatat rapid, mai are partea cu ra.a sau viermele de pus in carlig. Ok. Pana aici...
Si ce treaba are cu masina? Are! Ca tata a agatat o ciutruca cu Focusul baietilor si am smuls bara fata. Pe Focus vreau sa-l mai tin 3 ani merge excelent, fiind luat de nou si foarte bine intretinut, schimburi, garaj etc. L-as proteja de drumurile agricole. Asa ... caut... ceva cu garda mai inalta pentru diverse coclauri. Ma gandesc ca probabil la un moment dat o sa apara si o remorca tip cort, iar apoi poate o rulota dupa masina. Distante de pana 150 km. A treia masina, doar pt pescuit si drumetii.Ideea este ca nu as investi in ceva care poate fi trecator, eu ma.lasasem de pescuit de 15 ani. Iar de la 5 ani sa ne apucam de prins fluturi, la 6 ciori si 7 cine stie ce.
Totusi in cei 6000 E ce ma sfatuiti? Vor fi trasee plane dar pot fi gropi tip sant cu noroi. Coborari usoare de pe terase ale raurilor (duntem plutarosi de rauri). Daca incape un cort peste si mai bine.cam obligatoriu suport biciclete in spate pt iesiri la munte, nu neaprat offroad, dar pot fi drumuri pietruite..
Pe langa consilierea de tip, eu as face asa ce imi recomandati? E simpatic Suzuki Jmny, dar n-am vazut nimic pe bugetul topicului, ceva care nu cere imediat bani sau program Rabla. Toyota Rav 4, am citit ca moare daca ii pui remorca/rulota (in greutatea legala), mai ales ambreaj. Suzuki mai are dar garda mi se pare mica. Hilux n'-am bani. Nisanurile de varsta mulinetei mele Dam de 30 ani... Sa renunt la idee? Nu maresc bugetul. Nu vreau sa investesc ceva in care poate trece. Pe un copil il poti face sa uite, eu ma las din nou. Dar e frumos.. Pustiul devine mare plutaros. Eu imi ascut simturile, cand stau pe mal si imi creste inima la fiecare rapitor agatat de mine. Copilul prinde albituri, care ajung in ancora taticului, tot  la pluta.
Stau la casa, cu curte, aer am, deci partea cu iesitul se poate si altfel.
*ca idee... am facut aprovizionarea de camping pt la anul, cort, scaune,multe accesorii de la K la reduceri f mari. Ca sa fie pentru la anul. Mai am mese etc. Unelte de gatit. Deci se poate iesi. Saci de dormit de la SH de calitate. Deci. Avem.
Pareri masina?
* in 2007 la primul post aici, scriam brici. Acum.. e fara ochelari de citit, pe un Android. Seara faina!

Edited by avumit, 09 October 2023 - 21:38.

elbjorn

elbjorn

Senior Member

avumit, on 09 octombrie 2023 - 21:29, said:

Topicul este foarte ok. Eu as mai scadea din buget. ....
Pareri masina?
* in 2007 la primul post aici, scriam brici. Acum.. e fara ochelari de citit, pe un Android. Seara faina!
Asta este buget de Dacia Sandero Stepway, Lada Niva sau 4x4 de varsta unditei.
In cazul de față cred că ce Duster găsiți mai noi. Mă îndoiesc că mai sunt 4x4 dar au garda înaltă.

avumit

avumit

Active Member

Ok. Dar ce recomandati pe la 15 ani vechime? Si sa o pot folisi inca 10? Incepem cu motorizari, apoi fiabilitate a caroseriei/garda la sol. Ceva dotari clasice, faruri ceata, AC sau clima, cat de cat portbagaj, oricum... avea si deasupra. Suport biciclete spate. Ramanem odata la 6000 E, obligatoriu 4x4.
Vad in Germania preturi de 6000 la Subaru Forester. E ceva de ea, an 2006-2007? Exclus mitul babutei si piata.

Edited by avumit, 10 October 2023 - 19:54.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate