![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Video-interfon IP Hikvision
Last Updated: Sep 28 2023 05:22, Started by
Adrian1303
, Sep 17 2023 16:23
·
4

Posted 17 September 2023 - 16:23

Buna ziua,
am videointerfon de la hikvision (partea care se afla la poarta si doua monitoare in casa la diferite etaje), ele pot fi conectate prin LAN sau WIFI. Soneria: ds-kv8113-wme1-b Monitoarele DS-KH6320 WTE1 Am facut configurarea acestora, monitoarele sunt legate wifi la reteaua din casa, soneria la fel, la aceeasi retea (am fost atent sa faca parte din aceeasi clasa de IP, acelasi Gateway, masca retea.) ![]() Inteleg ca au diferite adrese IP cand sunt conectate prin cablu si altele cand sunt conectate prin WIFI. Ar mai fi mult de zis... dar nu stiu anume ce este interesant pentru rezolvare... Problema mea este urmatoarea: 1. merge totul bine cand totul este conectat prin cablu. 2. merge totul bine cand monitoarele sunt legate wifi iar soneria prin cablu (aceeasi retea bineinteles) 3. merge la fel de bine cand o asociez cu adresa LAN sau cu cea WLAN la monitoare (conditia e ca soneria trebuie sa fie conectata si prin cablu), pot accesa soneria prin interfata web prin ambele IP; 4. problema apare atunci cand scot cablul LAN din sonerie, desi este conectata prin WIFI, gasesc IP ei in iVMS4200 si in SADP, insa nu mai pot accesa interfata web, iar in iVMS4200 apare offline, reapare online dupa ce o conectez prin cablu desi IP este pentru WLAN. ![]() Va rog daca ma puteti ajuta sa rezolv aceasta problema. Multumesc! |
Posted 20 September 2023 - 12:31

Soneria este conectata prin cablu si routerul face bridge intre lan si wifi de aceea vedeti soneria in wifi. Refaceti instalarea soneriei cu cablul scos. Se pare ca soneria da prioritate la instalarea prin lan indiferent de setarile pentru wifi.
|
Posted 21 September 2023 - 09:19

Buna ziua, multumesc pentru interes.
Am resetat totul la setarile din fabrica, am pus totul pe DHCP, asa a mers si prin WIFI. Am pus IP static la sonerie pe WLAN prin interfata web, monitoarele nu le-am putut accesa prin interfata web (nu stiu care e problema) asa ca au ramas pe DHCP, am vrut sa fac rezervare porturi din router, doar ca am constatat ca au acelasi MAC, e posibil asa ceva? Deci se poate bifa ca rezolvat, multumesc mult pentru ajutor. |
Posted 28 September 2023 - 05:22

Deci, tot Hikvision am si eu. Am avut problemele tale. Sa iti spun cum am rezolvat.
Postul de la poarta pe cablu, posturile de interior (3) prin wifi. De la poarta am scos wifi-ul (nu l-am configurat), am lasat doar pe cablu. In interior am lasat doar wifi (nu am pus cablu la ele). La fiecare post (interior/exterior) am pus IP static din router bazat pe MAC (device-urile le-am lasat pe DHCP dar router-ul le da tot timpul acelasi IP). Am asociat posturile din interfata ca sa se "vada" corect. Acuma merge totul bine, nu mai am probleme. Problemele apareau cand router-ul dadea ip-uri diferite pe dhcp si posturile nu mai aveau asocierea corecta. Pune-ti iVMS si adauga acolo device-urile, le poti configura mai usor (vezi ca daca ai mac, versiunea de win e mai buna decat cea de mac, pe mac aplicatia nu mergea bine). |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users