Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Teorie univers alternativa

Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah
 o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașit ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...
 Android 1000-2000 lei

Vanzare apartament zona Dristor

La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...
 WEBASTO pt duster pe motorina

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia

Trenuri Cluj Napoca - Oradea

"Fisier lipsa de inregistrare"

- - - - -
  • Please log in to reply
No replies to this topic

Ciufulitu24

Ciufulitu24

New Member

• Grup: Candidate Members
Salut. Mi-ati putea spune, va rog mult, de ce imi scrie mesajul "Fisier lipsa de inregistrare" cand incerc sa-mi accesez inregistrarile de pe camere? Camerele sunt de la Hkvision.
Hardul este recunoscut, gen mi-l arata in setari. Scrie ca mai are mai are memorie 300+ GB si permisiunile sunt toate marcate..

problema a fost rezolvata. Data(era setat pe 2012), setari de inregistrare(Nu erau setate sa inregistreze incontinu) si HDD au fost problema.

Edited by December, 17 September 2023 - 15:11.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate