![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
"Fisier lipsa de inregistrare"
Last Updated: Sep 17 2023 10:44, Started by
Ciufulitu24
, Sep 17 2023 10:44
·
1

Posted 17 September 2023 - 10:44

Salut. Mi-ati putea spune, va rog mult, de ce imi scrie mesajul "Fisier lipsa de inregistrare" cand incerc sa-mi accesez inregistrarile de pe camere? Camerele sunt de la Hkvision.
Hardul este recunoscut, gen mi-l arata in setari. Scrie ca mai are mai are memorie 300+ GB si permisiunile sunt toate marcate.. problema a fost rezolvata. Data(era setat pe 2012), setari de inregistrare(Nu erau setate sa inregistreze incontinu) si HDD au fost problema. Edited by December, 17 September 2023 - 15:11. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users