Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Cumparare electronice de la Emag vs Media Galaxy

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

MindArchitect

MindArchitect

Senior Member

• Grup: Senior Members
Da, atentie la 14 zile ca eu aveam impresia ca este ca la emag.
Inca sunt firme care se tin de termenul ala legal.

MD

MD

Senior Member

Da dar la emag poti avea pana la 60 zile (pentru produse vandute de emag) ceea ce la altex nu este cazul.
Evident firme care vand pe platforma emag nu au nici o treaba cu politica de retur emag si ai doar 14 zile de retur conform legii.

Fiind vorba de electrocasnice unele mari daca vrei sa le si vezi ai sanse mult mai mari in Altex sa le gasesti expuse decat intr-un showroom emag. Daca nu sunt firme exotice foarte probabil ca produsele au aceiasi sursa si la emag si la Altex. Dupa perioada de retur ramane sa te descurci cu service-ul firmei producatoare care din nou este acelasi si nu are relevanta ca ai factura de la emag sau altex.

1nqiu

1nqiu

Member

• Grup: Members

View Posteiffel, on 16 septembrie 2023 - 19:39, said:

Ptr produse mari Altex e mai ok. Emag livreaza prin Sameday care iti lasa produsul la poarta sau la scara bocului - mai departe te descurci tu.
Majoritatea electrocasnicelor le am comandate de la Emag si chiar si cu ani in urma le-au urcat pana in apartament, cand Altex & co livrau doar pana in fata blocului. Nici macar nu m-au intrebat daca sa le urce sau nu... Deci nu, emag nu livreaza doar pana-n fata blocului, sau cel putin mie nu mi s-a intamplat. Ala era motivul pt care ma feream sa comand de la Altex. Acum am vazut ca si ei livreaza pana in casa, asa ca au devenit o optiune.

Smitty

Smitty

Member

• Grup: Members

View Posteiffel, on 16 septembrie 2023 - 21:16, said:

De cand au bagat chat-ul cu roboti nu prea....

Le scrii pe facebook si gata, aia am facut mereu.

modoran

modoran

Senior Member

emag nu livrează nimic, firma de curierat o face.

Altex livrează chiar ei din magazinul lor fizic cu echipa proprie. Sau pot livra și ei tot prin curierat.

Valy_User

Valy_User

Senior Member

Da, livrează prin Sameday, care tot emag este.

modoran

modoran

Senior Member

Cu sameday poate livra oricine, chiar și Altex daca vrea ( ei lucrează cu Cargus momentan ).

Eu zic de faptul că Altex livrează la cerere cu angajați proprii, fara firma de curierat, unul din avantaje e că livrează până în casă, sameday doar cum are curierul chef.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate