Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Cumparare electronice de la Emag vs Media Galaxy

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

nandy007

nandy007

Senior Member

• Grup: Senior Members
Care retailer mentionat mai sus e mai ok cand e vorba de cumparare electronice?E vreo diferenta de calitate intre ele?

1nqiu

1nqiu

Member

• Grup: Members
MediaGalaxy = Altex
N-am avut probleme cand am avut nevoie de garantie la Emag, dar nici la Altex. Pt mine ambii sunt OK acum. Probabil emag sunt mai seriosi (atentie totusi la produsele vandute de parteneri). Oricum, primeaza pretul si termenul de garantie.

tclau

tclau

Member

Nu cred, posibil modele putin diferite (strict emag vs altex), caracteristici pseudoidentice, pret similar.

george_alexandru

george_alexandru

Mwe Austria

View Postnandy007, on 16 septembrie 2023 - 18:06, said:

Care retailer mentionat mai sus e mai ok cand e vorba de cumparare electronice?E vreo diferenta de calitate intre ele?

Sunt aceleași si într-o parte și în cealaltă. Iei de unde găsești mai ieftin, ambii fiind ok.

raducanu969

raducanu969

Member

Recomand EMAG, sta bine pe service=uri ( cel putin la mine, ori de cate ori am avut probleme, s-au solutionat foarte repede ). Media Galaxy = Altxe, unde sunt multe nemultumiri in privinta service-ului.

adip1962

adip1962

Senior Member

emag bineinteles. Nu cumpar niciodata de la altex si restul datorita mizeriei aleia cu "de 2 ori diferenta".

pateu_98

pateu_98

Active Member

View Postnandy007, on 16 septembrie 2023 - 18:06, said:

Diferenta da calitate la produsele similare n are cum sa fie ca ambele magazine aduc aceleasi produse din afara de la aceeasi producatori si depozite

Singura diferenta e garantia oferita da magazinu romanesc, Eu stiam ca emag da drept da returnare 30 zile da numai la cele vandute de ei nu si da partenerii care vand pa platforma emag
La Media Galaxy parca nu ofera 30 zile retur. La pret nu stiu cum stau, cauta si tu ce vrei sa cumperi si vezi care iti convine

Da repet! Ambele magazine ofera produse da aceeasi calitate

Valy_User

Valy_User

Senior Member

Emag, este clar regele.
Dar sa nu iei de pe Marketplace.

marcel201

marcel201

Senior Member

Pai ambele iti vand aproximativ aceleasi electrocasnice deci rege e pretul in cazul acesta. Ambele iti dau voucher 150 lei daca predai vechitura, pretul livrarii e aproximativ la fel, Altex stiu ca iti livreaza cu 2 oameni pana in casa, Emag nu stiu exact. Returul e 14 zile Altex vs 30 zile Emag in caz ca ai nevoie. Un avantaj ar mai fi pentru Altex ca te poti duce sa vezi fizic produsul daca doresti.

eiffel

eiffel

BusyWorm

• Grup: Moderators
Nu conteaza prea mult.

Pe EMAG - atentie cine vinde pridusul - ca sunt si alti vanzatori ce folosesc platforma si nu garanteaza nimeni cat sunt de seriosi.
La ALtex/Mediagalaxy... eu prefer sa cumpar de la ei electronice comparativ cu EMAG-ul, dar in magazin, nu online. Online mai au probleme cu unele livrari - depinde de produse si in ce magazin sunt in stoc. Am patit sa primesc altceva decta am comandat. S-a rezolvat, dar a durat.

Ptr produse mari Altex e mai ok. Emag livreaza prin Sameday care iti lasa produsul la poarta sau la scara bocului - mai departe te descurci tu.

Smitty

Smitty

Member

In caz de probleme e mai usor sa rezolvi cu emag. Cu altex numa probleme am avut.

eiffel

eiffel

BusyWorm

• Grup: Moderators
De cand au bagat chat-ul cu roboti nu prea....

george_alexandru

george_alexandru

Mwe Austria

Acum doua zile am discutat pe chat cu robotul de la Emag apoi după puțin timp m-au transferat către un operator. Dar judecând după textul scris, nu sunt 100% convins ca era operarator.

Dar măcar m-am ales cu un voucher de 30 lei pentru o comandă de 50 lei întârziată.

Valy_User

Valy_User

Senior Member

Si Glovo am auzit că lucrează in stilul ăsta.
Chiar mă enervează dispariția call-centerelor.
Una e cand discuți cu cineva despre o problemă, te sună înapoi sa te mai întrebe ceva, etc, si alta e să-ți dea o mizerie de tichet.
Nu știu cum e prin străinătate, probabil la ei au dispărut demult. Si la noi in 2-3 ani adios.

DannyHuwe

DannyHuwe

Active Member

Problema este ca firmele care vand pe platforma emag iti da altceva decat produsul comandat. Sau cum am patit prin curier-produsul deteriorat.

Prefer cumpararea din magazin

View Postgeorge_alexandru, on 16 septembrie 2023 - 21:21, said:

Acum doua zile am discutat pe chat cu robotul de la Emag apoi după puțin timp m-au transferat către un operator. Dar judecând după textul scris, nu sunt 100% convins ca era operarator.

Dar măcar m-am ales cu un voucher de 30 lei pentru o comandă de 50 lei întârziată.

djbiti1

djbiti1

Member

Altex mai face din cand in cand si reduceri pe bune, emag destul de rar. La emag in schimb mai prinzi si transport gratuit la electrocasnice mari, altex intotdeauna baga 50+ lei pt transport cu 2 persoane(am observat asta si la o hota amarata de nici 5kg...)
Ia de unde e mai ieftin, produsele sunt cam aceleasi.

96Flo

96Flo

Member

Rege este China, Emag, Altex le vand produsele! Emag +genius = seriozitate (seriozitatea trebuie sa fie din ambele parti)!

altuser09

altuser09

Senior Member

In ceea ce priveste altex vs emag, perioada in care e permisa returnarea la altex este de 14 zile.
Am cumparat in urma cu 10 zile un router cu rezervare online in magazinul x, ridicare si plata la prezentarea in magazinul respectiv.
Am intrebat, mi-au confirmat dreptul de retur neconditionat in 14 zile. Nu a fost cazul, sunt multumit de achizitie.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate