![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Contestatie Examen auto
Last Updated: Sep 18 2023 09:33, Started by
Tatadecal
, Sep 16 2023 16:52
·
4

Posted 16 September 2023 - 16:52

Salut, am sustinut astazi proba practica la examenul auto. Consider ca am fost punctat pe nedrept si as dori sa fac o contestatie dar nu stiu prevederile legale. Cat timp am la dispozitie pentru a face una? Daca se dovedeste ca examinatorul nu a acordat punctajul corect trebuie sa sustin din nou proba practica sau voi primi carnetul direct? Cat zile dureaza acest proces? Pot sa imi retrag contestatia cand doresc?
|
Posted 16 September 2023 - 19:03

De ce consideri ca ai fost punctat pe nedrept, ce anume a fost punctat greșit și de ce?
Dacă faci contestație și nu câștigi, sunt șanse ca la următoarele examene sa fii punctat pentru fiecare greșeală minora, și cu siguranță nu-l mai iei curând. |
Posted 16 September 2023 - 19:59

Nu examinatorul este acoperit, examinatul este acoperit. De asta se filmează, să poți să ceri studierea probei daca consideri că ai fost nedreptatit. Până acum ăștia se considerau niste mici dumnezei și nu puteau fi trași la răspundere nefiind înregistrată proba practica.
|
Posted 16 September 2023 - 20:00

Nu e ceva iesit din comun sa pici orasul. Cel mai bine treci cu vederea, te reprogramezi si intre timp mai faci cateva ore sa nu uiti.
Ai putea totusi sa ne oferi mai multe detalii, sa avem si noi ce discuta. In lege se face o singura referire la contestatii: Quote
Articolul 22 Contestațiile la probele de examen în vederea obținerii permisului de conducere se soluționează în conformitate cu prevederile legale în vigoare. |
Posted 16 September 2023 - 20:02

Poți sa ii dai în judecata. Un cetățean din Vaslui a făcut asta și chiar a câștigat:
https://m.ziuanews.r...practic-1495886 |
Posted 16 September 2023 - 21:47

Da, a câștigat ca nu mai exista filmarea. Sa fim serioși, dacă o iei pe drept sunt mulți cu permis care pot pica examenul și acum cu brio, sunt greșeli minore care sunt de ajuns sa se facă 21 puncte.
Eu știu multe cazuri unde toți spuneau ca "au ceva polițiștii cu ei" dar ei habar nu aveau sa tina volanul în mână. Și la ce aglomerări sunt acum la drpciv fix de picat intenționat nu le arde lor. |
Posted 18 September 2023 - 09:33

sunt ani buni de când polițiștii „nu au nimic” cu elevul!
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users