![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sono Beam Gen2 sau Philips TAB8905/10
Last Updated: Sep 20 2023 19:28, Started by
maiokoti2
, Sep 16 2023 12:47
·
0

Posted 16 September 2023 - 12:47

Doresc sa achizitionez un nou soundbar. Vechiul soundbar Hisense si-a dat duhul si m-am oprit la cele doua. Care credeti ca merita mai mult?
Acum vad ca am scris "Sono" in loc de "Sonos"... imi cer scuze... Edited by maiokoti2, 16 September 2023 - 12:49. |
Posted 16 September 2023 - 13:10

Sunt multumit de Sonos 2u' meu. Ca spatiu ocupat, volum si fidelitate redare frecvente, asistenti vocali. Deocamdata in (max) 5.1, ca nu stie vechiul tv (sa faca pass through pt.) Atmos.
![]() Edited by __Dan__, 16 September 2023 - 13:11. |
Posted 16 September 2023 - 14:41

Multumesc pentru informatii. Partea de "smart" nu ma intereseaza. La filme cum e senzatia? Televizorul meu stie Dolby Atmos, dar cele doua sounbar-uri pe care le-am folosit inainte, Hisense si un Philips, nu m-au dat pe spate.
|
Posted 16 September 2023 - 15:52

Are ceva spatialitate, dar mai redusa - evident - decat cea a boxelor discrete. La Sonos pot fi adaugati sateliti si subwoofer legati wireless, daca ai banii si chiar simti nevoia.
|
Posted 16 September 2023 - 16:11

Si eu recomand Sonos! Poti adauga ulterior doua Sonos one si un woofer. Eu asa am în sufragerie si calitatea sunetului este f buna. In celelalte camere am un samsung(cu sateliți si wooofer si o bara sony. După mine, nu exista termen de comparație intre Sonos si celelalte doua.
Edited by cstrifu, 16 September 2023 - 16:12. |
Posted 16 September 2023 - 16:44

Am citit ca acest Philips are difuzoare "upfiring" ceea ce e o raritate in aceasta plaja de pret. Sonos e peste 1700 de lei, Philips e 1250 de lei.
|
Posted 16 September 2023 - 19:34

Sonos Beam suna ok are dimensiuni care-l fac usor de amplasat si softul este mult ce ofera orice alta firma dar pretul este pe masura (mai ales daca te gandesti la un sistem cu sub si sateliti).
Dolby Atmos pe un soundbar este o gluma ... boxele de Atmos trebuie amplasate in tavan, restul e marketing. |
Posted 20 September 2023 - 19:28

la altex sunt câteva sonos ray desigilate cu prețuri începând de la 550 de lei. Eu sunt din tg Mureș si aveau pe la 590- la prețul asta face toți banii. L am luat si l am luat pentru PC. Încape de minune în spatele monitorului si se aude excepțional. Eu zic ca merita luat.
Attached Files |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users