Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
forum softpedia in bascalie

Gard intre vecini

GR-1 - primii roboti umanoizi pro...

Geaca piele Elon musk
 Interpretare radiografie

Cum se ascut spiralele ?

Filme, seriale SF

Numere prime
 Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

Rețete sushi

SSD Adata SU650 cu temperatura 10...
 Iese AXN de la DIGI si intra Film...

clonare hdd Xbox one

Sistem Intel low end pentru Windo...

Semnatura electronica pe token na...

Ce zone sunt de evitat prin București ?

- - - - -
  • Please log in to reply
35 replies to this topic

MindArchitect

MindArchitect

Senior Member

• Grup: Senior Members
Le observi fara sa vrei.
Ca si eu am observat cladiri parasite prin Bucuresti.
Dar una este o cladire parasita si alta este o zona nesigura.

Droguri, criminalitate cred ca exista in orice oras din tara asta, diferenta este cum sunt tratate.

La capitala mai percuteaza, sunt mai multe sectoare, presa, media, presiune.
La cateva sute de km de capitala sunt fiefuri unde primarul dicteaza tot.

Cam asta este diferenta, sunt orase tinute pe linie de supravietuire doar de stat.
Pai la Bucuresti observi multinationale.

Degeaba bagi un autobuz electric nou daca orasul este nesigur.

Sa va zic diferenta de fiecare data cand ma duc intr-un oras mai ok? Pai cand ma intorc la Craiova observ autobuzele pline de pensionari.
Si pe langa 35 de mii de craioveni care au plecat definitiv din oras, este discutia cam ce varsta au cei care au ramas.

Stateam la Bucuresti la Metrou si nu imi venea a crede cat tineret, parca eram pe o alta planeta nu in alt oras.
Si cand ma intorc la Craiova... autobuz plin de pensionari si oameni posomorati, tristi.

LunaCrystal

LunaCrystal

Clubbing is life!

Dacă tie Craiova ți se pare oraș nasol ce sa zic eu căruia și Craiova i se pare mare lux.

View Postgeorge_alexandru, on 16 septembrie 2023 - 13:48, said:

Tu parca esti din Petrosani...cred ca n-ai vazut unele zone din Ferentari. Ori ce ai avea acolo, nu poate fi mai rau.
Greșit, am fost noaptea prin Ferentari de multe ori și e lux comparat cu ce e la mine. Singura diferența notabila e ca Ferentariul e mult mai cunoscut/populat de aici un mic avantaj de a fi in Ferentari comparat cu majoritatea cartierelor din Valea Jiului.

View Posthrhde, on 16 septembrie 2023 - 14:22, said:

in piata unirii am vazut multi drogalai si dubiosi, rahova, ferentari, giulesti,gara de nord
Sa fie, eu nu am treaba cu ei și nici ei cu mine, ne ignoram reciproc. Eu credeam ca e vorba de pericole reale/riscul de a fi agresat(a), incidente violente, etc.

Edited by LunaCrystal, 16 September 2023 - 17:56.

vladut01

vladut01

Active Member

• Grup: Members
Cand am venit pentru prima data acum vreo 2 ani in Romania dupa o absenta de mai multi ani mi s-a parut ca Ferentari-ul/Rahova pe ansamblu parca arata mai bine decat multi ani in urma si mai "albit" parca, dar oricum cred ca ar trebui cam in orice zona sa te abati de la artera principala in special seara mai tarziu.

hrhde

hrhde

Junior Member

• Grup: Junior Members

View PostLunaCrystal, on 16 septembrie 2023 - 17:53, said:

Dacă tie Craiova ți se pare oraș nasol ce sa zic eu căruia și Craiova i se pare mare lux.

Greșit, am fost noaptea prin Ferentari de multe ori și e lux comparat cu ce e la mine. Singura diferența notabila e ca Ferentariul e mult mai cunoscut/populat de aici un mic avantaj de a fi in Ferentari comparat cu majoritatea cartierelor din Valea Jiului.

Sa fie, eu nu am treaba cu ei și nici ei cu mine, ne ignoram reciproc. Eu credeam ca e vorba de pericole reale/riscul de a fi agresat(a), incidente violente, etc.
craiova e de cutitari, valea jiului nu stiu ce e cu ea dar daca nu mai mergea mineritul de ce nu au plecat oamenii?

realnick

realnick

Member

View PostMindArchitect, on 16 septembrie 2023 - 16:18, said:

Si mie mi-a parut ciudat, Bucurestiul mi-a parut mult mai sigur ca Craiova.

Asta pentru ce jumatate din Craiova s-a mutat in Buc. Aici s-au facut baieti cuminti, fac taxi, vand pe OLX, samsareala auto, multi lucreaza la stat iar cei care s-au mutat acum 15-20 de ani lucreaza in multinationale.
Legat de topic, pentru initiator, incerca sa gasesti o zona cu mai putine blocuri langa o gura de metrou sau o linie de tramvai.

Edited by realnick, 18 September 2023 - 09:31.

LunaCrystal

LunaCrystal

Clubbing is life!

hrhde, pe 18 septembrie 2023 - 08:36, a scris:

craiova e de cutitari, valea jiului nu stiu ce e cu ea dar daca nu mai mergea mineritul de ce nu au plecat oamenii?
Tocmai aia e, lumea buna a plecat demult, au rămas babalâcii (dar nici ăia toți) și lumea rea, agresivă, etc. Babalâcii și ei la rândul lor s-au înrăit - mai ales cu cine și când își permit.

vio69c

vio69c

Senior Member

Vizualizare mesajMindArchitect, pe 16 septembrie 2023 - 17:25, a scris:

Le observi fara sa vrei.

Stateam la Bucuresti la Metrou si nu imi venea a crede cat tineret, parca eram pe o alta planeta nu in alt oras.
Si cand ma intorc la Craiova... autobuz plin de pensionari si oameni posomorati, tristi.
Foarte adevarat....
Bucurestiul insa mi se pare sigur....
Am facut kilomettii pe zi stanga - dreapta....centru si periferie fara probleme.
Multa lume de calitate, cel putin vizual, mult tineret. Mai periculoase sunt cladirile paraginite si neingrijite....

Bursul

Bursul

alias Petrov

Ce diferenta intre raspunsurile barbatilor si a femeii.

vio69c

vio69c

Senior Member

Este absolut placut sa vezi dimineata cum pleaca tineretul fiecare la treaba lui..Mare parte eleganti, cu gust si modern. Haine de calitate, asortate la marea majoritate.Am stat in statia de metrou ma mult jumatate ora
Nici-un dubios. Nici-un cersetor....22 noaptea sau 8 dimineata.
Pare ca Romania recastiga titlul de tara cu tinere si femei frumoase

Edited by vio69c, 22 September 2023 - 11:53.

KotOR3

KotOR3

Member

Nu mai e ce a fost.Peste tot gasesti camere.Pana si in Ferentari daca nu te dai in spectacol si incepi sa filmezi,etc nu are nimeni nimic cu tine.

tfmercedez

tfmercedez

BUFU

vio69c, on 16 septembrie 2023 - 12:17, said:

Surpriza foarte placuta sentimentul de siguranta in Bucuresti la orice ora...
Disparitia mutrelor dubioase, cersetorilor si hotilor de buzunare care totusi mai activeaza in centrul vechi
dar trebuie sa fii chiar aiurea sa lasi loc de buzunareala.

In rest, Bucurestiul este foarte OK la capitolul asta
daa, sunt curios cum au disparut? Asa de la pocnit din degete? S-au metamorfozat in  bogati cu limuzine scumpe? Au fist trimisi la bulau? au plecat singuri in alte parti mai  "fructuoase"?

LunaCrystal, on 18 septembrie 2023 - 14:39, said:

Tocmai aia e, lumea buna a plecat demult, au rămas babalâcii (dar nici ăia toți) și lumea rea, agresivă, etc. Babalâcii și ei la rândul lor s-au înrăit - mai ales cu cine și când își permit.
oh.. sa pui bookmark la postarea asta..  si peste 30 de ani daca te intorci, sa vezi ce ai fost ce ai ajuns.   Unii oameni devin niste bestii cu inaintarea in viata, probabil din cauza frustrarilor si suferintei care ii macina din interior.  Cred si eu ca nu poti fi tocmai lapte si miere, un dragut simpatic, cand te dir maselele, genunchii, diverse boli cronice,  probleme cu capul, memoria.   Cei care duc o viata fericita la batraneti sunt exceptiile.

Il vad pe socrul meu, care este alt om dupa ce s-a pensionat. Nu mai poti schimba o vorba cu el.

Daca isi zboara creierii intr-o zi, cred ca nimeni nu s-ar mira, cred ca nici el nu se mai suporta.

Edited by tfmercedez, 19 October 2023 - 11:24.

Prophecy

Prophecy

Member

Hai sa nu ne mai căcăm atat pe noi, nici un oras din România nu are cartiere "no go zones", in Ferentari, cel mai rau famat cartier din București, intră poliția fara probleme, la fel in cartierele alea două de cretini din Craiova.

Sunt destule cartiere in orase din tari " cu apă caldă"  in care se intră doar cu fortele speciale antitero.

lil debul

lil debul

Guru Member

1.Bucurestiul este un oras foarte sigur.
2. Multi vorbesc din legende , gen Ferentari.
3. Multi isi aduc aminte unde s-a uitat unu' urit la ei si daca a fost la Romana pac, la Romana e periculos.
4. Daca e sa ai ghinion ti-o ei in Berlin mai rau ca in Bucuresti.

Bucuresti este orasul in care m-am nascut si in care am facut si taxi circa 2 ani acum 7-8 ani deci  cum naiba de eu nu am fost abuzat ?
Sedere placuta in Capitala.

Edited by lil debul, 19 October 2023 - 16:56.

leusteanul

leusteanul

Senior Member

Tinand cont de situatia actuala din Europa musulmanizata si luata cu asalt de non-europenii condusi de cu totul alte ideologii, Bucurestiul e inca sigur.
Ferentari, Rahova nu mai sunt ce au fost acum 20 de ani.

KiloW

KiloW

Guru Member

lil debul, on 19 octombrie 2023 - 16:55, said:

2. Multi vorbesc din legende ,

La fel ca și legendele alea cu cartierele unde nu intra nici politia.

Când e vorba de siguranta toată lumea vorbește din legendele din media. Dacă luam exemplul României, în 2020 au fost 280 crime și 1600 morți pe șosele.
Iar din alea 280 probabil trei sferturi sunt comise de oameni cunoscuți.
Decât sa te uiți după banditii fioroși mai bine te uiți pe unde treci strada. Nu suntem în Mexic sau în Venezuela...

leusteanul

leusteanul

Senior Member

vio69c, on 22 septembrie 2023 - 11:51, said:

Este absolut placut sa vezi dimineata cum pleaca tineretul fiecare la treaba lui..Mare parte eleganti, cu gust si modern. Haine de calitate, asortate la marea majoritate.Am stat in statia de metrou ma mult jumatate ora
Nici-un dubios. Nici-un cersetor....22 noaptea sau 8 dimineata.
Pare ca Romania recastiga titlul de tara cu tinere si femei frumoase

Vio, de cati ani esti in Israel? Ai ganduri de reintoarcere?

vio69c

vio69c

Senior Member

38.
Nu. Din cauza sigurantei ce mi-o ofera sistemul medical.
Dar vin cu placere 1-2 luni pe an....cu mare placere

KiloW

KiloW

Guru Member

Asigurarea medicala din Israel nu-ți poate acoperi cheltuielile din România?
Dacă ai o asigurare bună nici România nu mai e asa rău la capitolul sănătate.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate