![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Boiler evosanitary
Last Updated: Sep 18 2023 09:15, Started by
marcelyno
, Sep 15 2023 20:16
·
2

Posted 15 September 2023 - 20:16

Salutare, de curând am rămas fără boiler și în căutarea mea de un înlocuitor am găsit la un depozit de materiale de construcții din zonă un boiler rătăcit, uitat de nici băiatul nu știa de el ce să îmi spună. Din ce am înțeles este un boiler folosit la panourile solare presurizate pentru colectarea apei calde. Pe mine m-a atras acest boiler faptul ca este din inox și are și un preț foarte bun zic eu raportat la ce se găsește în acest moment din inox, bine mai are câteva zgârieturi și o lovitură ușoară dar nu este ceva care să mă deranjeze.
Eu aș vrea să îl folosesc strict ca boiler electric în perioada rece a anului deoarece acum am un panou solar și nu am nevoie de el acum. Îmi poate spune cineva dacă se poate folosi strict ca boiler electric? Ce reprezintă toate acele găuri? știu că ar trebui 2 să fie pentru serpentină și 2 pentru apă rece-caldă dar restul... Băiatul de acolo mi-a spus că este de foarte mult timp prin depozit mutat de colo colo și nu mai are cutia sau documentația lui de aceea și prețul mic și nu știu de unde aș putea afla mai multe detalii despre el. Attached Files |
Posted 15 September 2023 - 20:29

Eu nu vad mai multe gauri.
Iti trebuie una si pentru rezistenta electrica. |
Posted 15 September 2023 - 20:44

Îmi cer scuze, am omis o poză la încărcat și nu am mai putut edita, în această poză se mai văd încă 3 găuri și încă o supapa de siguranță bănuiesc. Referitor la rezistență, cred că se află sub cutia de plastic din lateral.
Attached FilesEdited by marcelyno, 15 September 2023 - 20:44. |
Posted 15 September 2023 - 20:48

Posibil sa fie serpentine alternative. Baga si tu apa si vezi pe unde iese.
Verifica si ce sub cutia aia. |
Posted 15 September 2023 - 20:53

Posted 15 September 2023 - 21:51

Din poza de prezentare nu seamănă deloc însă din schema din manualul de utilizare pare exact descrierea acestui boiler. Ce nu am înțeles este ce reprezintă gaura pentru recirculare apa caldă și la ce ar folosi?
Mulțumesc pentru pont, am intrat pe acest site și înainte să postez aici dar am văzut că nu este la fel cel din poza de prezentare și nu am mai vizualizat și manualul de utilizare! |
Posted 16 September 2023 - 07:37

Este de 100l.
Edited by marcelyno, 16 September 2023 - 07:38. |
Posted 16 September 2023 - 08:38

Cumpara boiler electric nou din magazin, lasa vechiturile lovite abandonate prin depozite. Rezistenta e optionala, anodul de magneziu e optional, poate cumperi vreo dracie ce nu este deloc cu incalzire electrica montata si atunci ce faci ?
|
Posted 16 September 2023 - 08:55

ce reprezintă gaura pentru recirculare apa caldă și la ce ar folosi? Pompa plimba apa ca sa nu se raceasca in tevi cand nu consumi si sa ai apa calda foarte rapid la robinet. Vezi poza din atasament. Atentie ca nu merge cu pompe obisnuite pentru instalatii de incalzire ca ruginesc in apa menajera care vine permanent improspatata cu oxigen. Trebuie folosite pompe speciale pentru apa calda menajera cu corpul din inox sau alama. Attached FilesEdited by kolfleading, 16 September 2023 - 08:57. |
|
Posted 16 September 2023 - 10:33

Posted 16 September 2023 - 11:04

Posted 16 September 2023 - 11:35

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users