Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dezamagire Pc Gaming

Pixel alb care apare si dispare

Trebuie sa platesc vigneta daca m...

Oare se poate repara un Switching...
 problema fizica

Unde gasesc cablu nym-j de calita...

Recomandare masina de rindeluit p...

Sa ne pregatim de un nou razboi: ...
 Executarea unei hotarari

Discutie plata impozit anaf

Vreau sa dau la Nutritie si Diete...

Birou credit 4 ani!
 Limba romana - limba moarta in vi...

Investitii in Transgaz: adevar sa...

Ziua de salariu in Romania

Teorie univers alternativa

Contestare suspendare permis

* * - - - 6 votes
  • Please log in to reply
102 replies to this topic

__Dan__

__Dan__

Senior Member

• Grup: Senior Members

View PostProphecy, on 16 septembrie 2023 - 06:41, said:

Alcoolemia aia se obtine din 3 beri.  Sunt chiar asa beti din 3 beri ?
Din 3 beri (de care?), la ce sex si greutate ale soferului? Pentru un alcoolic antrenat - dar tanar - e floare la ureche (in trecut am condus dupa 8 beri fara accident - norocul meu), pentru o pustoaica care de-abia s-a apucat de "sport" e aproape sau dincolo de voma.

Edited by __Dan__, 16 September 2023 - 08:49.

iuliean50

iuliean50

Active Member

• Grup: Members

View Postdtd234, on 16 septembrie 2023 - 07:57, said:

Ce inseamna cu adevarat mica? Eu am avut 0.07. Efectiv o bere.
Si politaiul a zis ca odata ce suflu in etilotest el nu mai poate face nimic ca tot e inregistrat.
As face adresa de care zici dar ce se intampla daca refuza si trec acele 15 zile in care pot face contestatie? Examenul nu e o prob am vazut ca intrebarile sunt simple
Initiator, ia pune  matale o poza cu procesul verbal ca pe vorbe nu prea inspiri incredere! Si pentru ca Romania este lider in EU la accidente as propune anularea permiselor celor care urca bauti sau drogati la volan! Alege frate : ori conducator auto ori betiv dar fa-o ca lumea nu doar le aburi pe-amindoua!

dtd234

dtd234

Active Member

...

Attached Files

MareleIntelept

MareleIntelept

Member

Trebuia sa ceri recoltarea probelor biologice. Pana te duceau la spital, pana gaseau vraciul competent ca sa asiste, pana te pregatea asistenta mai trecea o jumatate de ora si poate-poate iti iesea zero in sange. Acu' e tarziu, ia-ti bicicleta pentru trei luni. Vezi ca daca nu iei testul o sa stai patru ;)

cotizo_dacul

cotizo_dacul

Active Member

Si politaiul a zis ca odata ce suflu in etilotest el nu mai poate face nimic ca tot e inregistrat.
As face adresa de care zici dar ce se intampla daca refuza si trec acele 15 zile in care pot face contestatie? Examenul nu e o prob am vazut ca intrebarile sunt simple
Si tie ti se pare mica 0,7?Inca  un  procent si  ajungeai la infractiune.Era chiar atat de ugent  de trebuia sa  te urci la volan dupa ce ai baut?Sau  trebuia neaparat sa bei  daca  tu stiai ca esti cu masina?Tu ne iei  pe toti  de prosti  si zici  ca ai baut doar o bere.O bere cu ce?

Edited by cotizo_dacul, 16 September 2023 - 11:14.

asffga

asffga

Member

Pare cam teapa daca de banii aia nu ai si reprezentare.
Asa o simpla contestatie o poti face si singur si nu mai dai banii la aia. Pentru ce 350 lei, ca printeaza o foaie pe care o lasa la judecatorie?

Da, pe perioada pana la judecare vei avea dreptul de a conduce. Abia dupa decizie va incepe suspendarea daca nu se decide in favoarea ta.
  • Nu e obligatoriu
  • Nu e obligatoriu
  • Evident ca vei fii instiintat la adresa de corespondenta declarata la momentul contestatiei.
  • Ce sa se intample, daca ai platit in doua saptamani si nu se decide in favoarea ta atunci te bucuri ca ai beneficiat de reducerea de bun platnic. Daca ai platit si se decide in favoarea ta, atunci te bucuri ca ai imprumutat statul cu niste bani... nu te astepta sa ii mai primesti inapoi la fel cum i-ai dat.
  • Daca n-ai platit amenda in cele 2 saptamani in care beneficiezi de reducere de bun platnic de 50%, atunci vei plati suma intreaga, fara reducere.
  • Nu stiu siteul. dar in caz de contestare pe cont propriu ajungi sa conduci lejer cateva luni, ca nu se judeca spetele rapid. Depinde si de zona si cat de "populara" e judecatoria, ca una e la judecatoria s1 unde sunt procesomani de meserie, alta e la judecatoria Tandarei. Daca ai nevoie de permis in urmatoarele 3 luni atunci asta e metoda prin care sa te asiguri ca nu iti strica planurile. La un moment dat a fost o propunere legislativa prin care cetateanul sa isi aleaga perioada de suspendare, dar idiotii n-au votat-o, asa ca singura metoda prin care sa ajungi la acelasi rezultat e prin contestatie.

Namidee

Namidee

Active Member

Dacule, greu cu matematica...a zis omul 0.07, nu 0.7.
0.07 este egal cu zero in ceea ce priveste afectarea capacitatii de concentrare, etc, dar traim in RO, asa ca toleranta 0 este ceea ce ne trebuie si dupa cum zicea un coleg mai sus, sansele ca el sa fi baut o bere si sa fi fost prins chiar atunci palesc in fata probabilitatii ca el sa fi condus de multe ori baut si doar de data asta a fost prins.

cotizo_dacul

cotizo_dacul

Active Member

View PostNamidee, on 16 septembrie 2023 - 11:17, said:

Dacule, greu cu matematica...a zis omul 0.07, nu 0.7.
0.07 este egal cu zero in ceea ce priveste afectarea capacitatii de concentrare, etc, dar traim in RO, asa ca toleranta 0 este ceea ce ne trebuie si dupa cum zicea un coleg mai sus, sansele ca el sa fi baut o bere si sa fi fost prins chiar atunci palesc in fata probabilitatii ca el sa fi condus de multe ori baut si doar de data asta a fost prins.
Greseala mea ,nu am  citit bine.Nu  este  chestia cu matematica.Dar  daca in lege scrie ca nu ai voie sa  bei  si sa te urci la volan,pai de ce  suntem noi mai cu mot?Legiutorii aia stiu ei ceva ,daca au recomandat asta.Nu au pus acolo in lege asta  de prosti.Si sunt sigur  ca  omul acum a fost prins,dar cred ca a facut de multe ori asta,dar acum a avut ghinion.

asffga

asffga

Member

View Postadip1962, on 16 septembrie 2023 - 06:58, said:

Niciun agent de politie nu-ti suspenda carnetul daca alcoolemia ta este cu adevarat mica si asta datorita tolerantei aparatului. In particular poti cere sa mergi la spital pentru analize si pana acolo, orice urma dispare. Daca alcoolemia a fost cu adevarat mica!
Exista o posibilitate, daca intradevar ai avut alcoolemia mica, sa-ti recuperezi carnetul intr-o luna.
1. te programezi dai si iei examenul - sala 15 intrebari
2. faci o adresa la seful politiei rutiere, prin care il rogi sa-ti micsoreze durata suspendarii si anexezi dovada luarii examenului si platii amenzii. Specifici ca nu ai mai avut carnetul retinut si ca nu ai mai fost amendat... etc. Adica ca esti curat, nu ai puncte de penalizare nu ai nimic.
3. astepti.
Stiu cazuri destule de soferi care au scapat cu o singura luna de suspendare. Dar... alcoolemia era mica.
Tu zici de procedura de micsorare a perioadei de suspendare. care intradevar pe vremuri se micsora de la 90 la 30 zile daca luai examenul si depuneai cererea de micsorare a pedepsei.
Acum se micsoreaza de la 90 la 60 de zile si sunt si si anumite exceptii.

Bebeluka

Bebeluka

Member

https://www.biziday....pentru-droguri/

Toti aia prinsi aveau saracii "doar o bere" si legea este prea aspra cu ei...
Si sunt doar aia "prosti" prinsi!Pentru ceilalti exista flash-uri si waze....

Edited by Bebeluka, 16 September 2023 - 11:58.

RaimondMacelaru

RaimondMacelaru

Member

View PostBebeluka, on 16 septembrie 2023 - 11:55, said:

Au prins si 34 urmariti national sau international. Iti dai seama... Asta ziceam pe alt thread, sa faca dracu filtre, ca ne-am saturat de boraturile fara permis care circula fara probleme, de aia care merg beti, drogati, fara RCA, ITP, de aia care zboara ca avioanele. Si eu depasesc viteza unde am vizibilitate si e liber pe margine in localitati, ma duc spre 80 la ora. Imi asum daca iau amenda, nu ma incurc cu waze. Daca nu face nimeni flash-uri, vad radarul si apuc sa o reduc sub 70kmph fara sa bruschez masina si sa ii sperii pe aia din spate, ca sa ajung la amenda minima sau avertisment. Problema e ca am patit asta o singura data in viata, desi ies din oras cu masina o data la cateva zile, chiar zilnic in unele perioade. Deci, la cat mai multe controale. In privinta mea, ori platesc, ori reduc viteza daca nu ma mai tine portofelul, dar prefer asa decat sa merg pe sosea cu persoane drogate, fara permis sau care ma depasesc ca avionul cand eu merg cu 70-75kmph in localitate.

Edited by RaimondMacelaru, 16 September 2023 - 13:11.

Valy_User

Valy_User

Senior Member

View PostAlexD2, on 16 septembrie 2023 - 05:21, said:

GB sunt cei mai tari 0,8 g/l. Aia umbla legal beti bine la volan.
Da, dar e limită de 0,35 în aerul expirat.
Limita de 0,8 este pentru sânge.

RaimondMacelaru

RaimondMacelaru

Member

Iar referitor la beri, de ex. eu beau o data pe luna. Pe mine o bere ma ameteste un pic. Deci nu stiu ce sa zic. Poate o limita ar putea fi, cat de mica, macar la jumate fata de cat au multe alte tari. Nu stiu, poate ramane in sistem ceva de ziua precedenta, poate naiba stie... Nu stiu echivalentul in beri, dar un sfert de bere la adult ar trebui sa fie trecut cu vederea.

Problema e alta, ca oamenii fiind in general cretini, stiind ca exista o marja, multi vor bea o bere sperand ca "se duce" rapid sau vor circula la timp prea scurt dupa o betie, sperand ca iese sub limita. Adica ar avea si un efect de incurajare.

Edited by RaimondMacelaru, 16 September 2023 - 13:22.

tclau

tclau

Member

@RaimondMacelaru o limita de un sfert de bere pentru cine bea una pe luna e de bun simt, ce ne facem cu cei care beau zilnic? :)

Initiator - audienta la comandant, ii explici ca nu stiai cum se sufla in fiola, ti-o aratat politistul, de unde si valoarea mica obtinuta :D

Valy_User

Valy_User

Senior Member

Puteai să ceri polițistului să mergi la sânge, dar tot îți ieșea.
După 15 zile nu mai ai ce face. Trebuie în alea 15 zile trebuie să faci contestația.
Permisul ți-l ridici dacă faci contestație cu certificatul de grefă.
Vezi că nu e bine ce spune adip, nu trebuie să te ”rogi” de nimeni. Și nici nu prea ai ce face, că la alcool o dată ce promovezi examenul doar nu se majorează, altfel s-ar majora, dar reducere nu se poate.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lMA0TpkuqiM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by Valy_User, 16 September 2023 - 14:58.

echoshoworacle

echoshoworacle

Active Member

Cum să te urci la volan când știi că ai băut, luat medicamente, fumat iarbă?! Nu pot să cuprind cu mintea! Dosar penal direct și minim cinci ani până la examenul de obținere a permisului! Îți schimbi profesia dacă ești șofer profesionist!
LE
S-a grăbit UE în interzicerea anumitor tehnologii dar ar fi fost foarte utile in a detecta dinainte cu acuratețe destul de mare cine urmează să conducă sub influența diferitelor substanțe.

Edited by echoshoworacle, 16 September 2023 - 15:05.

florinellll

florinellll

Senior Member

View PostAlexD2, on 16 septembrie 2023 - 05:21, said:

GB sunt cei mai tari 0,8 g/l. Aia umbla legal beti bine la volan.
Ii consider o natie spurcata,care a supt sute de ani ""sangele planetei""

View Post__Dan__, on 16 septembrie 2023 - 08:48, said:

Din 3 beri (de care?), la ce sex si greutate ale soferului? Pentru un alcoolic antrenat - dar tanar - e floare la ureche (in trecut am condus dupa 8 beri fara accident - norocul meu), pentru o pustoaica care de-abia s-a apucat de "sport" e aproape sau dincolo de voma.
Nu trebuia sa spui asta ,sunt si copii pe aiciPosted Image

Valy_User

Valy_User

Senior Member

Ei mereu sunt cu fundul în sus.
Am avut la școală manualele de engleză și nu înțelegeam de ce nu găsesc coperte pentru el. Ca să descopăr că erau de Marea Britanie și că de fapt ei au alte standarde de mărimi.
Șurburile sunt după alte standarde, nu se potrivesc.
Ei măsoară presiunea în PSI, lungimile în picioare, mile, inchi, pentru greutate folosesc uncii și alte dubioșenii pentru restul.
Întotdeauna mă întrebam de unde vin BTU ăia de la aerele condiționate, bineînțeles că nu vor ei să folosească Watti.
Au robineți separați pentru apa caldă și apa rece pentru că de ce nu.
Au la prize 110V pentru că de ce nu, costă o grămadă de bani să faci o instalație acolo, trebuie să pui fire groase.
Și prizele lor tâmpite, la care te poți curenta foarte ușor fiindcă sunt plane.
Ei au vrut Brexit că sunt mai cu moț, dar acum suportă consecințele.
Și când mă uit la ce desfășurare de forțe și ceremonii de prost gust fac pentru regalitate deja mă apucă greața.
Bine, nici SUA nu face excepții de la o parte din treburile astea.

Edited by Valy_User, 16 September 2023 - 15:36.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate