![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Contestare suspendare permis

Posted 16 September 2023 - 08:48

Alcoolemia aia se obtine din 3 beri. Sunt chiar asa beti din 3 beri ? Edited by __Dan__, 16 September 2023 - 08:49. |
Posted 16 September 2023 - 09:36

Ce inseamna cu adevarat mica? Eu am avut 0.07. Efectiv o bere. Si politaiul a zis ca odata ce suflu in etilotest el nu mai poate face nimic ca tot e inregistrat. As face adresa de care zici dar ce se intampla daca refuza si trec acele 15 zile in care pot face contestatie? Examenul nu e o prob am vazut ca intrebarile sunt simple |
Posted 16 September 2023 - 10:15

Trebuia sa ceri recoltarea probelor biologice. Pana te duceau la spital, pana gaseau vraciul competent ca sa asiste, pana te pregatea asistenta mai trecea o jumatate de ora si poate-poate iti iesea zero in sange. Acu' e tarziu, ia-ti bicicleta pentru trei luni. Vezi ca daca nu iei testul o sa stai patru
![]() |
Posted 16 September 2023 - 11:06

Ce inseamna cu adevarat mica? Eu am avut 0.07. Efectiv o bere. Si politaiul a zis ca odata ce suflu in etilotest el nu mai poate face nimic ca tot e inregistrat. As face adresa de care zici dar ce se intampla daca refuza si trec acele 15 zile in care pot face contestatie? Examenul nu e o prob am vazut ca intrebarile sunt simple Edited by cotizo_dacul, 16 September 2023 - 11:14. |
Posted 16 September 2023 - 11:13

Pare cam teapa daca de banii aia nu ai si reprezentare.
Asa o simpla contestatie o poti face si singur si nu mai dai banii la aia. Pentru ce 350 lei, ca printeaza o foaie pe care o lasa la judecatorie? Da, pe perioada pana la judecare vei avea dreptul de a conduce. Abia dupa decizie va incepe suspendarea daca nu se decide in favoarea ta.
|
Posted 16 September 2023 - 11:17

Dacule, greu cu matematica...a zis omul 0.07, nu 0.7.
0.07 este egal cu zero in ceea ce priveste afectarea capacitatii de concentrare, etc, dar traim in RO, asa ca toleranta 0 este ceea ce ne trebuie si dupa cum zicea un coleg mai sus, sansele ca el sa fi baut o bere si sa fi fost prins chiar atunci palesc in fata probabilitatii ca el sa fi condus de multe ori baut si doar de data asta a fost prins. |
Posted 16 September 2023 - 11:26

Dacule, greu cu matematica...a zis omul 0.07, nu 0.7. 0.07 este egal cu zero in ceea ce priveste afectarea capacitatii de concentrare, etc, dar traim in RO, asa ca toleranta 0 este ceea ce ne trebuie si dupa cum zicea un coleg mai sus, sansele ca el sa fi baut o bere si sa fi fost prins chiar atunci palesc in fata probabilitatii ca el sa fi condus de multe ori baut si doar de data asta a fost prins. |
Posted 16 September 2023 - 11:50

Niciun agent de politie nu-ti suspenda carnetul daca alcoolemia ta este cu adevarat mica si asta datorita tolerantei aparatului. In particular poti cere sa mergi la spital pentru analize si pana acolo, orice urma dispare. Daca alcoolemia a fost cu adevarat mica! Exista o posibilitate, daca intradevar ai avut alcoolemia mica, sa-ti recuperezi carnetul intr-o luna. 1. te programezi dai si iei examenul - sala 15 intrebari 2. faci o adresa la seful politiei rutiere, prin care il rogi sa-ti micsoreze durata suspendarii si anexezi dovada luarii examenului si platii amenzii. Specifici ca nu ai mai avut carnetul retinut si ca nu ai mai fost amendat... etc. Adica ca esti curat, nu ai puncte de penalizare nu ai nimic. 3. astepti. Stiu cazuri destule de soferi care au scapat cu o singura luna de suspendare. Dar... alcoolemia era mica. Acum se micsoreaza de la 90 la 60 de zile si sunt si si anumite exceptii. |
Posted 16 September 2023 - 11:55

https://www.biziday....pentru-droguri/
Toti aia prinsi aveau saracii "doar o bere" si legea este prea aspra cu ei... Si sunt doar aia "prosti" prinsi!Pentru ceilalti exista flash-uri si waze.... Edited by Bebeluka, 16 September 2023 - 11:58. |
|
Posted 16 September 2023 - 13:11

Au prins si 34 urmariti national sau international. Iti dai seama... Asta ziceam pe alt thread, sa faca dracu filtre, ca ne-am saturat de boraturile fara permis care circula fara probleme, de aia care merg beti, drogati, fara RCA, ITP, de aia care zboara ca avioanele. Si eu depasesc viteza unde am vizibilitate si e liber pe margine in localitati, ma duc spre 80 la ora. Imi asum daca iau amenda, nu ma incurc cu waze. Daca nu face nimeni flash-uri, vad radarul si apuc sa o reduc sub 70kmph fara sa bruschez masina si sa ii sperii pe aia din spate, ca sa ajung la amenda minima sau avertisment. Problema e ca am patit asta o singura data in viata, desi ies din oras cu masina o data la cateva zile, chiar zilnic in unele perioade. Deci, la cat mai multe controale. In privinta mea, ori platesc, ori reduc viteza daca nu ma mai tine portofelul, dar prefer asa decat sa merg pe sosea cu persoane drogate, fara permis sau care ma depasesc ca avionul cand eu merg cu 70-75kmph in localitate. Edited by RaimondMacelaru, 16 September 2023 - 13:11. |
Posted 16 September 2023 - 13:21

Posted 16 September 2023 - 13:21

Iar referitor la beri, de ex. eu beau o data pe luna. Pe mine o bere ma ameteste un pic. Deci nu stiu ce sa zic. Poate o limita ar putea fi, cat de mica, macar la jumate fata de cat au multe alte tari. Nu stiu, poate ramane in sistem ceva de ziua precedenta, poate naiba stie... Nu stiu echivalentul in beri, dar un sfert de bere la adult ar trebui sa fie trecut cu vederea.
Problema e alta, ca oamenii fiind in general cretini, stiind ca exista o marja, multi vor bea o bere sperand ca "se duce" rapid sau vor circula la timp prea scurt dupa o betie, sperand ca iese sub limita. Adica ar avea si un efect de incurajare. Edited by RaimondMacelaru, 16 September 2023 - 13:22. |
Posted 16 September 2023 - 14:36

@RaimondMacelaru o limita de un sfert de bere pentru cine bea una pe luna e de bun simt, ce ne facem cu cei care beau zilnic?
![]() Initiator - audienta la comandant, ii explici ca nu stiai cum se sufla in fiola, ti-o aratat politistul, de unde si valoarea mica obtinuta ![]() |
Posted 16 September 2023 - 14:47

Ce inseamna cu adevarat mica? Eu am avut 0.07. Efectiv o bere. Si politaiul a zis ca odata ce suflu in etilotest el nu mai poate face nimic ca tot e inregistrat. As face adresa de care zici dar ce se intampla daca refuza si trec acele 15 zile in care pot face contestatie? Examenul nu e o prob am vazut ca intrebarile sunt simple După 15 zile nu mai ai ce face. Trebuie în alea 15 zile trebuie să faci contestația. Permisul ți-l ridici dacă faci contestație cu certificatul de grefă. Vezi că nu e bine ce spune adip, nu trebuie să te ”rogi” de nimeni. Și nici nu prea ai ce face, că la alcool o dată ce promovezi examenul doar nu se majorează, altfel s-ar majora, dar reducere nu se poate. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lMA0TpkuqiM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Valy_User, 16 September 2023 - 14:58. |
|
Posted 16 September 2023 - 14:59

Cum să te urci la volan când știi că ai băut, luat medicamente, fumat iarbă?! Nu pot să cuprind cu mintea! Dosar penal direct și minim cinci ani până la examenul de obținere a permisului! Îți schimbi profesia dacă ești șofer profesionist!
LE S-a grăbit UE în interzicerea anumitor tehnologii dar ar fi fost foarte utile in a detecta dinainte cu acuratețe destul de mare cine urmează să conducă sub influența diferitelor substanțe. Edited by echoshoworacle, 16 September 2023 - 15:05. |
Posted 16 September 2023 - 15:14

GB sunt cei mai tari 0,8 g/l. Aia umbla legal beti bine la volan.
Din 3 beri (de care?), la ce sex si greutate ale soferului? Pentru un alcoolic antrenat - dar tanar - e floare la ureche (in trecut am condus dupa 8 beri fara accident - norocul meu), pentru o pustoaica care de-abia s-a apucat de "sport" e aproape sau dincolo de voma. ![]() |
Posted 16 September 2023 - 15:22

Ei mereu sunt cu fundul în sus.
Am avut la școală manualele de engleză și nu înțelegeam de ce nu găsesc coperte pentru el. Ca să descopăr că erau de Marea Britanie și că de fapt ei au alte standarde de mărimi. Șurburile sunt după alte standarde, nu se potrivesc. Ei măsoară presiunea în PSI, lungimile în picioare, mile, inchi, pentru greutate folosesc uncii și alte dubioșenii pentru restul. Întotdeauna mă întrebam de unde vin BTU ăia de la aerele condiționate, bineînțeles că nu vor ei să folosească Watti. Au robineți separați pentru apa caldă și apa rece pentru că de ce nu. Au la prize 110V pentru că de ce nu, costă o grămadă de bani să faci o instalație acolo, trebuie să pui fire groase. Și prizele lor tâmpite, la care te poți curenta foarte ușor fiindcă sunt plane. Ei au vrut Brexit că sunt mai cu moț, dar acum suportă consecințele. Și când mă uit la ce desfășurare de forțe și ceremonii de prost gust fac pentru regalitate deja mă apucă greața. Bine, nici SUA nu face excepții de la o parte din treburile astea. Edited by Valy_User, 16 September 2023 - 15:36. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users