![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Contestare suspendare permis

Posted 15 September 2023 - 22:27

Nu draga inconstienta e la voi criticii lu peste ca nu realizati cat de usor ramai fara permis pana nu vi se intampla. Romania singura tara europeana cu limita 0, toti au 0.4, dar s-a trezit Romania mai desteapta decat restul si asta fix din cauza voastra pentru ca se fac legile pe fond mediatic si din pacate exista o gramada de inconstienti care cer pedepse aiurea fara sa se gandeasca daca au sau nu vreo logica. Toti aia care comit accidente din cauza alcoolului au la bord 0.8 sau peste. Cum sa asociezi pe aia cu unu are are sub 0.1 ?? Oricum nu am nevoie de judecatile voastre morale din sec. 16. Daca aveti ceva de zis la subiect, bine daca nu gasiti-va pe altcineva sa va varsati frustrarile. |
Posted 15 September 2023 - 22:32

Posted 15 September 2023 - 22:44

Nu, nu ai voie deloc. Edited by cotizo_dacul, 15 September 2023 - 22:49. |
Posted 16 September 2023 - 00:24

nu realizati cat de usor ramai fara permis pana nu vi se intampla Dar, in cazul tau era mai simplu sa nu conduci dupa ce-ai baut, adica nu-i chiar 'din greseala'. Chiar tu ai zis ca te-a pârât un vecin netrebnic (ca mine) care te-a vazut ca bei si urci la volan. Like... cum intorci asta in "las ca vedeti si voi cand beti si conduceti ca n-o sa va convina"? |
Posted 16 September 2023 - 00:29

Posted 16 September 2023 - 04:09

Am gasit un site contesto.ro care zice ca pentru 350 de lei face contestatie pentru tine si iti recuperezi permisul in 2 zile. Din cate am inteles se suspenda suspendarea pana la sentinta finala data de judecator care poate dura intre 3 luni si 1 an. Eu am fost suspendat 90 de zile ptr alcoolemie (f mica daca are importanta) si se pare ca sansele ca suspendarea sa fie anulata ar fi aproape nule in acest caz deoarece am suflat in etilotest. Nici nu stiam ca se poate refuza? In fine accept ca nu se poate anula suspendarea dar as dori sa stiu daca merita sa fac contestatie pentru amanarea aplicarii suspendarii. 1. trebuie sa ma prezint la judecatorie? de cate ori? ce se intampla daca nu ma prezint? ma gandesc ca oricum mi se da sentina nefavorabila deci ce rost ar avea sa ma prezint? 2. politistul trebuie sa se prezinte la judecator? 3. cum stiu cand s-a dat sentinta? primesc ceva scrisoare acasa care ma anunta verdictul si imi zice sa predau permisul? 4. ce se intampla daca am platit deja amenda? influenteaza cu ceva contestarea? 5. se plateste ceva in plus in caz ca sentinta e nefavorabila? 6. a incercat cineva contesto.ro,cum a decurs totul,cat ati mai circulat cu permisul? Vezi ca in curand va intra legea (hai sa ii spunem tragedia de 2 mai) în care daca esti prins baut sau drogat la volan, ai permisul pa pa. Chiar și cu o alcoolemie mica, cum spui tu. Eu zic sa stai in banca ta si sa incerci sa inveti ceva din suspendarea permisului pe motiv de bautură. Sau vrei sa ajungi după gratii? Legea nu este dată în mod absurd. Legea este data sa fie respectată. Condusul nu a fost inventat ca modalitate de ucis oameni.
Cat ai avut alcoolemia? Probabil sub 0.8 ca era deja infractiune si te ducea la IML. Puteai sa refuzi etilotestul, caz in care mergeai cu politistul la IML pentru probe de sange. Tot in aceeasi situatie ajungeai. Degeaba. Dacă refuza să sufle în aparat si-l ducea la INML, i se mărea perioada de suspendare. |
Posted 16 September 2023 - 05:21

GB sunt cei mai tari 0,8 g/l. Aia umbla legal beti bine la volan.
|
Posted 16 September 2023 - 06:07

Posted 16 September 2023 - 06:41

Posted 16 September 2023 - 06:49

Nu draga inconstienta e la voi criticii lu peste ca nu realizati cat de usor ramai fara permis pana nu vi se intampla. Romania singura tara europeana cu limita 0, toti au 0.4, dar s-a trezit Romania mai desteapta decat restul si asta fix din cauza voastra pentru ca se fac legile pe fond mediatic si din pacate exista o gramada de inconstienti care cer pedepse aiurea fara sa se gandeasca daca au sau nu vreo logica. Toti aia care comit accidente din cauza alcoolului au la bord 0.8 sau peste. Cum sa asociezi pe aia cu unu are are sub 0.1 ?? Oricum nu am nevoie de judecatile voastre morale din sec. 16. Daca aveti ceva de zis la subiect, bine daca nu gasiti-va pe altcineva sa va varsati frustrarile. de fapt situatia e mai simpla(stiu ce vrei sa spui cu legea in Ro - dar tocmai de aceea trebuie sa o respecti..) - nu faptul ca ai avut 0.1 e problema ci abordarea- "lasa ca eu am putin si altii au mult si ca in alte tari e limita mai mare" . Legea LOCALA are intotdeauna prioritate deci (mai ales ca o stiai) o repecti. In plus - de la asta si pleaca realitatea (Trista) de la noi - lasa ca beu doar un pahar cam voie asa putin, apoi inca unul si ..gata. Toti am facut chestii de aste in viata dar am crescut apoi ![]() Ia gandeste-te cum este sa ai(DOamne fereste) un accident soldat doar cu daune - si sa fie celalat de vina insa tu ai 0.1. Ce se intampla? Platesti din buzunar pentru un pahar de bere? Dar daca celelalt are o masina de 100.000 eur( sau mai mult). o sa fie cel mai scump pahar de bere ever. Nu e personal ci pentru cine are "comentarii". |
|
Posted 16 September 2023 - 06:58

Niciun agent de politie nu-ti suspenda carnetul daca alcoolemia ta este cu adevarat mica si asta datorita tolerantei aparatului. In particular poti cere sa mergi la spital pentru analize si pana acolo, orice urma dispare. Daca alcoolemia a fost cu adevarat mica!
Exista o posibilitate, daca intradevar ai avut alcoolemia mica, sa-ti recuperezi carnetul intr-o luna. 1. te programezi dai si iei examenul - sala 15 intrebari 2. faci o adresa la seful politiei rutiere, prin care il rogi sa-ti micsoreze durata suspendarii si anexezi dovada luarii examenului si platii amenzii. Specifici ca nu ai mai avut carnetul retinut si ca nu ai mai fost amendat... etc. Adica ca esti curat, nu ai puncte de penalizare nu ai nimic. 3. astepti. Stiu cazuri destule de soferi care au scapat cu o singura luna de suspendare. Dar... alcoolemia era mica. Varianta 2. Faci contestatie, iti recuperezi permisul si pleci din tara. Si uite asa ne pleaca valorile... Edited by adip1962, 16 September 2023 - 07:01. |
Posted 16 September 2023 - 07:12

Am gasit un site contesto.ro care zice ca pentru 350 de lei face contestatie pentru tine si iti recuperezi permisul in 2 zile. Din cate am inteles se suspenda suspendarea pana la sentinta finala data de judecator care poate dura intre 3 luni si 1 an. Iti explic cum functiona chestia asta. Nu stiu daca mai functioneaza dar era cam asa: Faci contestatie dar nu mergi sa ridici permisul. Circuli cu hartia eliberata in urma contestatiei. Evident nu poti iesi din tara. Judecatoria nu comunica politiei faptul ca se suspenda pedeapsa pe perioada procesului. Deci la politie se scurge perioada de suspendare. Dupa 90 de zile, mergi din nou la tribunal si renunti la contestatie. Apoi mergi la politie si iti recuperezi permisul. Se bazeaza pe doua premise: timpul pana se judeca contestatia este mai mare decat durata suspendarii si institutiile statului nu comunica intre ele. Tu nu vrei sa ajungi la proces pentru ca il vei pierde si vei avea de executat suspendarea. De asta renunti la contestatie. In perioada asta, daca te opreste politia, primesti amenda pentru neprezentare acte. Edited by Argv, 16 September 2023 - 07:12. |
Posted 16 September 2023 - 07:36

Iti explic cum functiona chestia asta. Nu stiu daca mai functioneaza dar era cam asa: Faci contestatie dar nu mergi sa ridici permisul. Circuli cu hartia eliberata in urma contestatiei. Evident nu poti iesi din tara. Judecatoria nu comunica politiei faptul ca se suspenda pedeapsa pe perioada procesului. Deci la politie se scurge perioada de suspendare. Dupa 90 de zile, mergi din nou la tribunal si renunti la contestatie. Apoi mergi la politie si iti recuperezi permisul. Se bazeaza pe doua premise: timpul pana se judeca contestatia este mai mare decat durata suspendarii si institutiile statului nu comunica intre ele. Tu nu vrei sa ajungi la proces pentru ca il vei pierde si vei avea de executat suspendarea. De asta renunti la contestatie. In perioada asta, daca te opreste politia, primesti amenda pentru neprezentare acte. O prostie uriasa cu iz penal Circuli cu certificatul de grefa: nu e nici permis nici dovada inlocuitoare, asadar nu tine loc de document ce iti atesta dreptul de a conduce autovehicule Declari ca nu ai actele la tine daca te opreste Politia. Implicit se verifica in baza de date si se va constata ca ai circulat fara permis, avnd dreptul de a conduce suspendat In ambele cazuri se intocmeste dosar de cercetare penala Daca asta era scopul postarii, sa il bagi mai mult in kkt atunci felicitari pt idee. Daca era un sfat atunci mai bine il tii pt tine |
Posted 16 September 2023 - 07:43

Nu draga inconstienta e la voi criticii lu peste ca nu realizati cat de usor ramai fara permis pana nu vi se intampla. Nu, problema e la tine. Esti alcoolic de cateva beri si vii sa tii prelegeri. Alcooltestul politiei e ala in care s-a suflat de milioane de ori pana acum, in cca 20 ani de operare si, culmea, a prins numai betivi si nimeni n-a aratat vreo problema cu precizia aparatului, desi, sunt sigur, betivii au comentat dintotdeauna. In plan secundar, resemneaza-te cu ideea ca esti vinovat. Iti spun sigur ca ai vazut pe ecran de pe la vreo 0.2 in sus pentru ca stiu sigur ca tot ce e sub 0.11 rotunjeste la zero, desi nu e afirmata niciunde treaba asta. Desigur, ma poti contrazice cu o poza cu procesul tau verbal cu mai putin de 0.2 constatat, dar stii prea bine ca nu ai de unde scoate asa ceva pentru ca bausei suficient. |
Posted 16 September 2023 - 07:44

Initiator, iti dau contul meu bancar sa arunci acolo cei 350 lei care nu-ti mai trebuie.
|
|
Posted 16 September 2023 - 07:55

Nu draga inconstienta e la voi criticii lu peste ca nu realizati cat de usor ramai fara permis pana nu vi se intampla. Romania singura tara europeana cu limita 0, toti au 0.4, dar s-a trezit Romania mai desteapta decat restul si asta fix din cauza voastra pentru ca se fac legile pe fond mediatic si din pacate exista o gramada de inconstienti care cer pedepse aiurea fara sa se gandeasca daca au sau nu vreo logica. Toti aia care comit accidente din cauza alcoolului au la bord 0.8 sau peste. Cum sa asociezi pe aia cu unu are are sub 0.1 ?? Oricum nu am nevoie de judecatile voastre morale din sec. 16. Daca aveti ceva de zis la subiect, bine daca nu gasiti-va pe altcineva sa va varsati frustrarile.
Singurul scop al acestei legi este sa jecmaneasca cetateanul, nu sa previna accidente. De aceea limita e 0. Logic ca in sange nu o sa iasa nimic dar te pune pe drumuri aiurea si creeaza inconveniente. Daca ne consideri pe noi cu valori morale de secolul 16 (e clar ca habar nu ai de istorie) si nu-ti convin raspunsurile colegilor, apeleaza la siteul ala cu 350 lei si nu-ti mai pierde vremea pe aici. Succes in cazul in care faci accident dar tu esti prins cu o valoare diferita de 0 si asigurarile iti refuza plata daunelor! Atunci sa vii sa te smiorcai aici, sa avem motiv sa radem si noi. Acum ne ingrijorezi. |
Posted 16 September 2023 - 07:57

Niciun agent de politie nu-ti suspenda carnetul daca alcoolemia ta este cu adevarat mica si asta datorita tolerantei aparatului. In particular poti cere sa mergi la spital pentru analize si pana acolo, orice urma dispare. Daca alcoolemia a fost cu adevarat mica! Exista o posibilitate, daca intradevar ai avut alcoolemia mica, sa-ti recuperezi carnetul intr-o luna. 1. te programezi dai si iei examenul - sala 15 intrebari 2. faci o adresa la seful politiei rutiere, prin care il rogi sa-ti micsoreze durata suspendarii si anexezi dovada luarii examenului si platii amenzii. Specifici ca nu ai mai avut carnetul retinut si ca nu ai mai fost amendat... etc. Adica ca esti curat, nu ai puncte de penalizare nu ai nimic. 3. astepti. Stiu cazuri destule de soferi care au scapat cu o singura luna de suspendare. Dar... alcoolemia era mica. Varianta 2. Faci contestatie, iti recuperezi permisul si pleci din tara. Si uite asa ne pleaca valorile... Ce inseamna cu adevarat mica? Eu am avut 0.07. Efectiv o bere. Si politaiul a zis ca odata ce suflu in etilotest el nu mai poate face nimic ca tot e inregistrat. As face adresa de care zici dar ce se intampla daca refuza si trec acele 15 zile in care pot face contestatie? Examenul nu e o prob am vazut ca intrebarile sunt simple |
Posted 16 September 2023 - 08:19

Rugaciunile la seful politiei au efect puternic ilariant. Vezi sa nu moara ala de ras, ca intri in alte belele.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users