![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
S-a intamplat in Mexic (aliens) si asta in direct la postul national!

Posted 13 September 2023 - 22:32

Andreic, si cei 3 de mai sus care au depus marturie in Congres sunt afiliati conspiratiilor?
Unul e fostul comandant al marinei americane. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/OT4X0n9hD_E?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Phobos, 13 September 2023 - 22:37. |
Posted 13 September 2023 - 22:34

Tu nu ai auzit de mincinosi pana acuma ?
![]() ![]() |
Posted 13 September 2023 - 22:40

Tu nu ai auzit de mincinosi pana acuma ? ![]() ![]() Aha... Si astia 3 de ce vor sa scape, de s-au apucat sa minta in congres cu asa ceva? ![]() Nu stiu daca stii, dar in Congres e ilegal sa minti chiar si daca nu esti sub juramant, iar daca o faci sub juramant, poti sa risti ani multi de puscarie plus amenda de-aia grasa ca la americani, de milioane de dolarei, caci aia nu se joaca, asa ca la noi. Este considerat "federal crime". Cei 3 au insistat ei ca audierea sa fie sub juramant, asta asa ca fapt divers. Ia zi-mi tu acuma motivele lor pentru care crezi s-au apucat sa faca aceste minciuni in Congres si n-au stat toti linistiti sa se bucure de cariera lor fara pata pana atunci si de pensiile bune care ii asteapta sau probabil ca fostul comandant al marinei americane se si bucura deja de ea. ![]() Edited by Phobos, 13 September 2023 - 22:50. |
Posted 14 September 2023 - 06:14

Incetati cu aiurelile
![]() https://science.hotn...tilor-video.htm "Aceste mumii "sunt o creaţie denunţată deja cu ani în urmă", a afirmat ediţia franceză a Huffington Post, amintind de controversele din jurul documentarului "Unearthing Nazca" din 2017. Una dintre mumii "a fost examinată de un antropolog. Concluziile sale sunt clare: mumia în cauză este o colecţie de diferite rămăşiţe umane mumificate", adaugă Huffington Post. "Primirea lui Jaime Maussan în Camera Deputaţilor arată dispreţul acestei ţări faţă de ştiinţă", s-a înfuriat un internaut mexican." "Alţii au ridiculizat audierea, cerând ca Maussan să devină "preşedintele relaţiilor intergalactice"." Edited by andreic, 14 September 2023 - 06:15. |
Posted 14 September 2023 - 06:31

Ca de obicei si in acest forum cat si in celelalte, atat in tara asta cat si in celelalte, sunt oamani care refuza din start, unii mai deschisi sa cerceteze si altii complet creduli care i-au de bune tot ce televiziunea le vara pe gat.
Cam despre asta este vorba. |
Posted 14 September 2023 - 06:47

Trebuie sa ai un anumit intelect ca să crezi că unul care a mai fost prins cu acest tip de minciuna, de data asta spune adevărul.
|
Posted 14 September 2023 - 08:22

Incetati cu aiurelile ![]() https://science.hotn...tilor-video.htm "Aceste mumii "sunt o creaţie denunţată deja cu ani în urmă", a afirmat ediţia franceză a Huffington Post, amintind de controversele din jurul documentarului "Unearthing Nazca" din 2017. Una dintre mumii "a fost examinată de un antropolog. Concluziile sale sunt clare: mumia în cauză este o colecţie de diferite rămăşiţe umane mumificate", adaugă Huffington Post. Eu nu vorbeam aici de mumii, dar daca tot ai adus vorba... a fost examinata de "un antropolog anonim". Deci pe antropologul ala anonim trebuie sa-l credem pe cuvant, nu? ![]() Adica ce spune unul pe care nici nu stii cum il cheama de fapt, e sfant. E buna treaba, ce sa zic. ![]() La naiba, cum de n-a fost examinata de mai multi?
"Alţii au ridiculizat audierea, cerând ca Maussan să devină "preşedintele relaţiilor intergalactice"." Si chestia asta ce vrea sa demonstreze? Ca daca eu te ridiculizez pe tine, inseamna ca tu spui prostii iar eu am dreptate? Iar un argument beton. ![]() Cine-s acesti "altii"? Badea Gheorghe de pe feisbuc? Ooo, inseamna ca e adevarat, nu? ![]() In articolul de pe HotNews pe care l-ai pus, mai apare: [ https://i.postimg.cc/02PDFbfy/Untitled.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Nu ti se par ciudate ghilimelele alea la "absolut" convins? Ce vrea sa induca articolul, ideea ca si David Grusch nu stie ce vorbeste sau ca spune aiureli, nu? Pe baza a ce argumente vrea articolul sa induca ideea asta? Probabil concluzia asta o fi tras-o un "reporter anonim" si tre` s-o luam de buna si pe asta, gata, s-a gasit adevarul! [ https://i.postimg.cc/0NPpRrxf/Hiding-smile-emoticon.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Adica andreic, stii ce mi se pare ciudat, credem orbeste in ce spun "antropologi anonimi" si niste nedefiniti "altii" care ridiculizeaza, dar nu avem incredere in oficiali ai armatei americane care depun in Congres marturii sub juramant, insa ne incredem orbeste in aceeasi oficiali cand e vorba sa ne apere de rusi, alea alea, nu? Adica pe baza cuvantului lor ne facem si noi strategia de aparare a tarii, cu toate ca stim ca mint fara nerusinare in propriul lor Congres, sub juramant. [ https://i.postimg.cc/2ygZH7CH/Happy-emoticon-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by Phobos, 14 September 2023 - 08:37. |
Posted 14 September 2023 - 08:41

Da, am gresit. Corect era "mint cu nerusinare".
M-am grabit, ca m-ai enervat. ![]() Oo, stai! te-ai scos, daca am gresit, poti sa spui acuma ca tot ce am spus inainte de greseala aia sunt bazaconii, pentru ca am facut o greseala gramaticala. ![]() |
Posted 14 September 2023 - 08:50

Poate extratereștrii chiar există, citesc ce scriem pe Softpedia și se minunează cum ne certam pe existenta lor pe Pământ, când ei nici măcar n-au plecat spre noi.
Edited by george_alexandru, 14 September 2023 - 08:50. |
|
Posted 14 September 2023 - 09:01

Sigur sunt extraterestrii. Numai nu-s astia din Mexic
![]() |
Posted 14 September 2023 - 09:29

sub juramant. [ https://i.postimg.cc/2ygZH7CH/Happy-emoticon-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by andreic, 14 September 2023 - 09:32. |
Posted 14 September 2023 - 09:30

Posted 14 September 2023 - 09:45

E complicata treaba cu "alienii".. in primul rand pentru ca omul obisnuit refuza sa inteleaga esentialul... ei reprezinta o religie, au toate elementele comune cu o religie... pretentii mari dovezi ioc, fizica ioc, ufologii sunt preoti de fapt. Noi cand ne gandim la viata extraterestra nici macar nu luam in calcul scara temporala caci nu doar distanta e o problema capitala. Traim intr-un univers bebelus in care energia este concentrata si disponibila (ca mare parte din viata lui (trilioane de trilioane de ani) o sa fie decadere si lipsit de viata gratiei entropiei), cat inseamna viata noastra in acest Univers ? Aproape nimic. Acelasi lucru e valabil si pentru alieni ! E posibil ca 2 civilizatii sa fie foarte aproape (sute sau mii de ani lumina) dar in cu totul alte dimensiuni temporale, este mult mai probabil sa castigam la loto decat sa ne viziteze vreodata cineva.
Energia necesara pentru accelerarea unui proton la viteza luminii este imensa, sa o punem de o nava ? Pai nu ne ajung cateva sisteme solare sa o alimentam. Si daca prin absurd reusim, la viteza aia orice este o radiatie gamma... ne facem praf inca de la prima generatie si ca sa calatorim sute-mii ani lumina ne trebuie multe generatii, o sa ajungem sa uitam de fapt de ce am plecat. Sau o sa ajungem dupa ce aia deja sunt distrusi/morti. Arthur C Clarke a avut o vorba inteleapta, suntem condamnati la singuratate. Edited by andreic, 14 September 2023 - 09:55. |
Posted 14 September 2023 - 10:09

Andrei, tu mergi pe ideea arogant/gresita a omului care crede ca stie totul despre fizica si nu mai e nimic de descoperit.
Adica zici ca si daca aia au cinci sude de mii de ani in fata noastra, n-au mai avansat in ceea ce priveste calatoriile cosmice fata de noi. Vorba aia, adica i-am ajuns din urma cu cunoasterea, nu? ![]() Ne-a aratat Einstein o lege si gata, inseamna ca asta-i tot, n-or mai fi si alte legi, nu exista metode de ocolire a acestor legi, stim tot despre tot. Ce mai conteaza ca noi avem de fapt o gramada de intrebari fara raspuns despre timp, spatiu, gravitatie, materia intunecata, energia intunecata, dilatarea accelerata a Universului, lumea subatomica, probabil si alte chestii despre care inca habar n-avem ca exista. Nu ti-ai pus niciodata problema ca tot asa cum fiica lui Newton a fost data peste cap de Einstein, tot asa si fizica lui Einstein poate fi data candva peste cap de o alta fizica superioara? Dar noi stim tot, ce nu putem noi realiza sau face, nu mai poate nimeni in Univers. ![]() Nu te-ai gandit ca noi putem fi acum exact ca omul primitiv care a reusit sa calareasca primul cal, si crede ca nici un alt om nu va putea sa calatoreasca mai repede decat el? Edited by Phobos, 14 September 2023 - 10:21. |
|
Posted 14 September 2023 - 10:17

E posibil ca 2 civilizatii sa fie foarte aproape (sute sau mii de ani lumina) dar in cu totul alte dimensiuni temporale, este mult mai probabil sa castigam la loto decat sa ne viziteze vreodata cineva. |
Posted 14 September 2023 - 10:35

Aici, azi cred ca la ora 17:00 ora noastra, nu sunt sigur ( e vorba de ora 10:00 ET), va avea loc conferinta NASA pe tema acestor fenomene aeriene neidentificate (UAP).
https://www.nasa.gov/nasalive Sa vedem ce-or sa spuna, de la ei nu ma astept la prea mari dezvaluiri. Edited by Phobos, 14 September 2023 - 10:40. |
Posted 14 September 2023 - 10:56

E complicata treaba cu "alienii".. in primul rand pentru ca omul obisnuit refuza sa inteleaga esentialul... ei reprezinta o religie, au toate elementele comune cu o religie... pretentii mari dovezi ioc, fizica ioc, ufologii sunt preoti de fapt. Noi cand ne gandim la viata extraterestra nici macar nu luam in calcul scara temporala caci nu doar distanta e o problema capitala. Traim intr-un univers bebelus in care energia este concentrata si disponibila (ca mare parte din viata lui (trilioane de trilioane de ani) o sa fie decadere si lipsit de viata gratiei entropiei), cat inseamna viata noastra in acest Univers ? Aproape nimic. Acelasi lucru e valabil si pentru alieni ! E posibil ca 2 civilizatii sa fie foarte aproape (sute sau mii de ani lumina) dar in cu totul alte dimensiuni temporale, este mult mai probabil sa castigam la loto decat sa ne viziteze vreodata cineva. Energia necesara pentru accelerarea unui proton la viteza luminii este imensa, sa o punem de o nava ? Pai nu ne ajung cateva sisteme solare sa o alimentam. Si daca prin absurd reusim, la viteza aia orice este o radiatie gamma... ne facem praf inca de la prima generatie si ca sa calatorim sute-mii ani lumina ne trebuie multe generatii, o sa ajungem sa uitam de fapt de ce am plecat. Sau o sa ajungem dupa ce aia deja sunt distrusi/morti. Arthur C Clarke a avut o vorba inteleapta, suntem condamnati la singuratate. “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” De la acelasi om... Nici el nu exclude ca ar exista viata in afara planetei noastre. Iar subiectul respectiv, eu nu l-as trata neaparat ca o religie...e ceva interesant, la fel cum e si cu piramidele (ancient aliens)...E la nivel de entertainment. Personal consider ca exista extraterestrii (vorbim de viata inteligenta)....daca n-ar exista, si am fi unici in univers...atunci ar trebui sa ne punem problema existentei unui Creator. Tu vorbesti strict de vizitele extraterestrilor ? Sau de existenta lor in Univers ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users