Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Romanii vor merge doar 6500 km cu...

Protectie anti-inghet termostat

Setare laptop Asus

Pestele importat
 Accesare Windows 10 fara cont Mic...

Pret placare baie/bucatarie/hol c...

Cont la Interactive Brokers din 2...

Ce clasa de amplificatoare audio ...
 Infiltratii apa sub streasina casei

Care este diferenta de eficienta ...

Eliminare fișiere duplicat d...

Dezbatere intre cei mai mari infl...
 Aditiv pentru adeziv polistiren

Manual reparatie Opel Astra H

Multa lume depresiva

Firma colectare deseuri electrice...

iPhone 15 Pro/ iPhone 15 Pro Max

• Please log in to reply
1066 replies to this topic

VerSus_88

VerSus_88

Member

• Grup: Members
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/NjPL3IKlLDk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

15 vs 14 , camere

dj_cristi

dj_cristi

Senior Member

• Grup: Senior Members
Lasand deoparte ce s-a vazut si pe multe review-uri, la fel pot spune si din testele mele: pe low-light , senzorul pt 5x este clar superior (cred ca cel mai bun de pe piata in momentul asta). Este diferenta mare pe video fata de 13 PM nu numai la zgomotot cat si la switch (la 13 PM foarte rar trece pe el cand este lumina putina, pe cand la 15 trece foarte des).

kvlq

kvlq

Active Member

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/08REEUlvPDM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

DT34

DT34

Junior Member

• Grup: Junior Members
Eu nu înțeleg de ce reproșați celor de la Apple,  problemele cu unele aplicații!
E fix treaba dezvoltatorului aplicației să facă asta.

P.S. Posesor de Samsung S23 plus & Iphone 12 Pro Max, să nu mă acuzați ca țin partea celor de la Apple.

whiteproud

whiteproud

Junior Member

View Postcata32, on 26 septembrie 2023 - 20:54, said:

Mai întreb o dată. Aveți telefonul?
Nu de alta, dar Mark Gurman ăla, deși este cel mai celebru leaker, bate câmpii cu grație, uneori.
Ceea ce spune el acolo trebuie luat cu înțelepciune. Nu are nicio dovadă fizică, materială.

Nici pe departe noua generații de pro-uri nu este optimizată.
Nu, nu zic toate astea să le iau apărarea că nu am acțiuni la Apple. Dar prea ne isterizăm la orice prostioară se postează în mediul online de către acești adevărați ciripitori care la fiecare 2 zile e musai să iasă cu niște afirmații ca mai apoi o cohortă de comentatori să le întoarcă pe toate părțile.
Ce nu văd însă nu sunt userii care să se plângă pe bandă rulanta de această supraîncălzire.
Faptul ca tu ai un telefon care nu face probleme, nu inseamna ca nu exista telefoane cu probleme.
La intrebarea ta "aveti telefonul?" raspunsul meu este nu, nu am telefonul ca l-am trimis in service pentru ca in timpul convorbirilor se incingea de nu-l mai puteam tine la ureche.
Mai sunt articole care mentioneaza faptul ca nu toate au probleme cu supra-incalzirea, dar destul de multe au aceasta problema:
https://www.gsmarena...-news-60037.php
Iar rezolvarea prin update de soft care sa incetineasca telefonul va afecta si telefonul tau. Deci.....

View Postcata32, on 27 septembrie 2023 - 08:37, said:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/P6X2ZIkYFsQ?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Ai perfectă dreptate, dar până își fac ăștia (aplicația) instagramul să funcționeze corect. Și dacă vrei îți mai pun link-uri cu experimente în care s-a dovedit că în cel mai rău caz diferența de temperatură între 14PM și 15PM este de... 1,5C.
Este vorba despre 15 pro mic, nu 15 pro max, la 15 pro max nu am vazut sa fie raportate probleme cu supraincalzirea

cata32

cata32

Member

Eu am 15pro, mic, cum îi spui tu.
De unde știi că update-ul de soft echivalează automat cu încetinirea telefonului?
Poate este un bug, poate la exemplarul tău era o problemă hardware, poate o aplicație a rămas agățată în background și făcea toate chestiile alea.

Nu mă înțelege greșit, eu nu am zis că telefonul tău nu avea o problemă, eu vorbeam de cei care nu și-au cumpărat telefonul și nici nu intenționează să-l cumpere, dar ne impun nouă, celor care îl avem, să acceptăm că nu e bun în condițiile în care cel puțin până în prezent chiar nu am ce să-i reproșez. Ce să fac? Să mint și să spun că e nașpa și că să nu-și ia nimeni că așa vrea x sau y?
Încerc să vin cu un feedback cât mai obiectiv către colegii interesați, atâta tot.

themis

themis

Junior Member

Utilizator de 15 pro incepand de duminica,  vin dupa 11 pro, deci nu pot face comparatii cu variantele mai recente. In principiu, sunt relativ dezamagita, dar returnarea telefonului nu este o varianta pentru mine. Confirm problema cu incalzirea - si o spun ca persoana care nu foloseste foarte mult/intens telefonul, in nici un caz jocuri si nici filme. Nu devine foarte fierbinte, nu frige sau genul asta dar se simte incalzirea la convorbiri mai lungi la telefon (peste 30 minute) sau chiar la ascultat muzica. La 11 pro nu simteam chestia asta. Apoi bateria nu mi se pare un mare pas inainte. Vechiul telefon avea bateria originala, deci aproape 4 ani, cel nou nu ma tine cu mult mai mult, poate o diferenta de 3-4 ore in plus. Inteleg ca in timp s-ar putea stabiliza, astept sa vad. Nu am testat inca in mod real camera, acolo chiar astept un progres vizibil

Si inca o chestie, asta e de gust personal - parca aspectul nu mai este asa premium cum era de obicei, vorbind de materiale.

Grogu

Grogu

Humble Homo Sapiens

• Grup: Senior Members

themis, on 27 septembrie 2023 - 16:16, said:

Si inca o chestie, asta e de gust personal - parca aspectul nu mai este asa premium cum era de obicei, vorbind de materiale.

Cele de otel sunt grele si rezistente dand o senzatie de “substantial”, scump. Pro-urile noi parca sunt de aluminiu, ca cele simple. Si cam asa si sunt, ca rama interioara si marginea in proportie de 50% este din aluminiu si la Pro-uri.

Lex404

Lex404

CIVILIANS are #NotATarget

• Grup: Moderators
La incalzirea in timpul apelului solutia este AirPods (si telefonul in frigider) :lol:

Glumesc :)) vad si eu maine cum o fi, din fericire eu nu prea sun si la telefon raspund doar daca ma astept sa fiu sunat :lol:

whiteproud

whiteproud

Junior Member

Lex404, on 27 septembrie 2023 - 16:51, said:

La incalzirea in timpul apelului solutia este AirPods (si telefonul in frigider) :lol:

Glumesc :)) vad si eu maine cum o fi, din fericire eu nu prea sun si la telefon raspund doar daca ma astept sa fiu sunat :lol:
Pare că doar al meu se încălzea în timpul apelurilor.
Le-am dat greu celor de la service, mi-au trimis mesaj că durează încă 72 de ore

Tatarul

Tatarul

Member

Vizualizare mesajwhiteproud, pe 27 septembrie 2023 - 16:57, a scris:

Pare că doar al meu se încălzea în timpul apelurilor.
Le-am dat greu celor de la service, mi-au trimis mesaj că durează încă 72 de ore
Poate asteapta si ei ceva update de soft care sa rezolve problema :))

Intaritu

Intaritu

Junior Member

Sper ca cei 2-3 useri de pe aici care sustin ca telefonul nu are probleme sa fie platiti de apple, altfel nu-mi imaginez cum restul utilizatorilor precum si restul internetului se plang de telefon.

Detalii cum ar fi bateria mai proasta, supraincalzirea, craparea telefonului la o simpla flexare (care cu modelele vechi nu se intampla), desprinderea vopselei telefonului - toate chestiile astea chiar nu conteaza si nici nu exista Posted Image

kvlq

kvlq

Active Member

Insisti.. după ce primești răspuns nu mai zici nimic, stai 2 zile si vii si arunci iar câte-o "bomba".
Ti-am mai zis, cam care crezi ca e procentul de oameni care intra pe softpedia/macrumors/X din numărul total de posesori de iPhone 15 de exemplu?
Iti spun si răspunsul...destul de mic. In plus e normal ca marea majoritate a celor ce scriu, sa fie exact cei cu probleme. De ce X care nu are nicio problema, ar intra pe forum sau pe reddit sa scrie "Mi-a venit telefonul. Merge extraordinar" ??? Logic ca intra si scriu cei care caută rezolvare la probleme. Asta nu înseamnă nici pe departe ca sunt majoritari. E grea matematica...

Te-ai simti mai bine daca "Cei 2" de aici care spun ca n-au probleme, ar avea? Uite încep eu: se încălzește tare, a crăpat sticla spate si m-am taiat in marginile ascuțite. Nu-i problema, oricum îl țin un an si la anul iau 16-le, ca așa vreau si pot.  

Alte nelămuriri?
Pana atunci îmi număr banii primiți de la Apple. Eu si iJustine ce mai primim...

Edited by kvlq, 27 September 2023 - 17:43.

Intaritu

Intaritu

Junior Member

View Postwhiteproud, on 27 septembrie 2023 - 14:13, said:

La intrebarea ta "aveti telefonul?" raspunsul meu este nu, nu am telefonul ca l-am trimis in service pentru ca in timpul convorbirilor se incingea de nu-l mai puteam tine la ureche.

Sa nu fie de la tine, poate aveai mana prea calda  Posted Image

Lasand gluma la o parte am vazut cu ochii mei telefonul incalzindu-se dupa 5-6 poze si un pic de browsing cu Safari pe Google.

Poate nici Safari si aplicatia Camera nu erau optimizate pentru iPhone15Pro Posted Image Sau poate trebuie si Google sa-si optimizeze search engine-ul, ca au ramas in urma.

cata32

cata32

Member

@Catean. Diferența de mai puțin de 20g devine insesizabilă după jumătate de zi de folosire. :) Mi-ar fi plăcut ca după atâtea zile încă să mai fie sesizabilă diferența de greutate, dar nu, nu se simte.

@themis. Să-l folosești sănătoasă și sper ca telefonul să fie cald din cauza unor procese din background până își face el toate alea.

@Intaritu, bagă IBAN-ul să-ți trimitem și ție din banii de la Apple. :D Uite, eu sunt de acord cu tot ce spui tu, nu-ți lua, pe bune. Stai departe de el. Apropos, la ce altceva te-ai gândit ca să-ți iei? Nu, nu răspunde aici, scrie pe topicul corespunzător al acelui dispozitiv, sigur vei fi fericit.

Domnu_Aurel20

Domnu_Aurel20

New Member

• Grup: Candidate Members

View PostPaulFCB, on 27 septembrie 2023 - 08:16, said:

Eu trag concluzia ca nu merita sa treci de la 13 Pro sau 14 Pro la 15 Pro sau de la 13/14 PM la 15 PM, clar nu exista niciun motiv obiectiv, singura exceptie e daca vrei sa schimbi de la Pro la Pro Max. De la 12 Pro in jos clar merita sa iei pentru ProMotion, e un salt mai mare decat orice altceva.

Alt caz e ca daca vrei sa schimbi anual si sa vinzi precedentul si sa pierzi doar o parte, dar aici vorbim de enthusiasm deci deja nu mai intrebi daca merita sau nu si stii tu ce vrei.
Azi l am luat și eu pe al meu 15 pro max, acum avand 13 pro, mare diferența nu e, doar ca e mai mare la prima vedere, dar asta știm cu toții, l am lăsat 15 pm in masina, i am dat comanda și de o husa, mai stau cu 13 pro pana vine husa, ca sunt împiedicat rau🤣🤣

kvlq

kvlq

Active Member

Primul dev beta pe 15! Să vedem ce aduce nou/ce rezolvă/ce bug-uri introduce.
Destul de mare update-ul, 6GB… îmi zice ca mai are 1 ora.

Attached Files

Intaritu

Intaritu

Junior Member

View Postkvlq, on 27 septembrie 2023 - 20:43, said:

Primul dev beta pe 15! Să vedem ce aduce nou/ce rezolvă/ce bug-uri introduce.
Destul de mare update-ul, 6GB… îmi zice ca mai are 1 ora.

https://developer.ap...1-release-notes

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

3 user(s) are reading this topic

1 members, 2 guests, 0 anonymous users

kvlq

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate