Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
player video

Carefur Act for good

Parcare gratis in Bucuresti pentr...

Rovinieta prin SMS pentru masina ...
 Viteza mica Usb 3.2 gen.1 header

Cerificat atestare fiscala pentru...

Schimbare destinatie imobil din l...

Dorsalgie
 Recomandare brand cheie dinamomet...

Divorț la notar

Vechime vs km reali

Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...
 Bloc Favorit cu RS2

Ce extractor audio (analogic) pen...

Cine suporta cheltuielile de jude...

Apartament Grecia - Kavala
 

iPhone 15 Pro/ iPhone 15 Pro Max

  • Please log in to reply
1489 replies to this topic

#559
cata32

cata32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 539
  • Înscris: 29.04.2008
Spuneam că am pățit și eu să nu ia comenzile pe touchscreen foarte ușor.
Azi nu mi-a mai făcut figura asta.
Ciudat.

În schimb fiind la DiGi, am avut nevoie să fac un hotspot și surpriză, imposibil. Trebuia să setez la operator "internet". Dacă mai pățește cineva, măcar să știe că nu e de la telefon, ci de la operator. My mistake!

#560
boy4ever

boy4ever

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,640
  • Înscris: 21.07.2010
Întotdeauna a fost problema asta cu hotspotul la Digi… Chiar nu pot sa înțeleg de ce și, mai ales, de ce nu se remediază.

#561
deathnite

deathnite

    Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,408
  • Înscris: 08.06.2005
Pentru ca Digi nu are carrier bundle, astfel trebuie configurat manual hotspot-ul.

#562
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,354
  • Înscris: 19.04.2009
Nu mai umblați cu toate sarakiile gen digi… cat dai, atâta face :lol:


#563
cata32

cata32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 539
  • Înscris: 29.04.2008
Dacă e să fac o comparație cu Vodafone și Orange (la care am fost client încă din prima zi de Dialog), DiGi sunt mult peste. Iar asta la 5 abonamente care însumează 12e lunar. Și nu-mi lipsește nimic, funcționează mai bine rețeaua decât la concurență, inclusiv ca acoperire unde am eu nevoie.
Am fost plecat 2 săptămâni din țară și am folosit telefonul pe voce și date ca și cum aș fi fost în Ro, nicidecum în roaming. Totul a funcționat perfect și nu am plătit nimic în plus la abonamentul imens de 3e lunar. :D
Raportul cu ce plătești și ce primești de la DiGi comparativ cu ceilalți este x10. Fără glumă.
Desigur, pot fi și situații la anumiți clienți care nu sunt mulțumiți și îi înțeleg. Dar pentru mine, nu a existat operator mai bun ca DiGi dacă vorbim de servicii. La telefoane, stau prost, dar oricum eu nu iau la abonament și nici ei nu au treabă cu chestia asta. Da, mă deranjează că nu le merge eSIM pe smartwatch și nici clonarea sim-ului. Dar la cei 3e cât plătesc pe lună, am să iau un eSIM de la Orange pentru ceas și am independență și mai mare și tot nu ajung la prețul unui abonament Voda sau Oranj.

Revenind la iPhone 15Pro, pentru că are bateria mai mică decât Max-ul, eu mă declar mulțumit. Dar fac precizarea că nu am mai instalat Facebook pe telefon și nu doar că bateria ține mai mult, dar viața mea s-a transformat în bine și ca timp și ca efort intelectual. :D

#564
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,354
  • Înscris: 19.04.2009
La faza cu Facebook recomand. Și eu am șters luna trecută, era o distracție prea mare. Din fericire nu folosesc TikTok și IG doar în vacanță.

Deci da, ștergerea chestiilor astea (care oricum nu prea aduc niciun beneficiu) fac foarte bine atâta la baterie cât și la tărtăcuță

#565
RaySefo

RaySefo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,070
  • Înscris: 17.06.2010
Se stie demult ca FB este cea mai proasta aplicatie la consumul de baterie, dar vad ca ii doare la basca sa faca ceva legat de asta. Cand aveam android primul lucru ea sa sterg aplicatia. Se poate intra si din browser fara probleme.

#566
birau1982

birau1982

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,776
  • Înscris: 07.01.2010
Cei care aveți 15 Pro mai scrieți impresii, cum e? Bateria e ok?

#567
vladtud

vladtud

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 31.07.2010
Pentru ce am eu nevoie e perfect . Am încărcat ieri la 13 până la 75% și încă am 17%.

Attached Files


Edited by vladtud, 26 September 2023 - 13:43.


#568
Ovidiu333

Ovidiu333

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 944
  • Înscris: 06.09.2010
Se poate schimba rata de refresh, la 15 pro, sau este fixă la 120 Hz ? Nu găsesc nicio setare, cum era la 13 pro.

#569
abac

abac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,111
  • Înscris: 28.10.2018
In accessibility, Display, motion -> limit frame rate.

#570
PaulFCB

PaulFCB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,237
  • Înscris: 22.04.2009
ProMotion e 1-120hz, nu 120hz fixat ca sa consume mereu, de ce naiba ai vrea sa limitezi la 60hz maxim? Ia 15 non-Pro atunci si nu mai dai bani in plus aiurea, plus ca alea mai sunt si prin stoc.

Edited by PaulFCB, 26 September 2023 - 14:42.


#571
b0se

b0se

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 26.05.2009

View PostOvidiu333, on 26 septembrie 2023 - 14:06, said:

Se poate schimba rata de refresh, la 15 pro, sau este fixă la 120 Hz ? Nu găsesc nicio setare, cum era la 13 pro.

atat la 14 pro max cat si la 15 pro si max trebuie sa ai o setare in accessibility > motion > limit frame rate to 60

#572
whiteproud

whiteproud

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 270
  • Înscris: 22.06.2022

View Postdanm158, on 25 septembrie 2023 - 13:35, said:


Cel mai probabil o sa dureze mai mult pana revine din service, decat o noua comanda. Un telefon nou nu merita reparat, in conditiile in care poate fi returnat.
Azi, la Orange nu mai sunt 15 pro de nici o capacitate de stocare. Cam care crezi că ar fi data de livrare pt următorul lot?

#573
Ovidiu333

Ovidiu333

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 944
  • Înscris: 06.09.2010

View PostPaulFCB, on 26 septembrie 2023 - 14:41, said:

ProMotion e 1-120hz, nu 120hz fixat ca sa consume mereu, de ce naiba ai vrea sa limitezi la 60hz maxim? Ia 15 non-Pro atunci si nu mai dai bani in plus aiurea, plus ca alea mai sunt si prin stoc.

Nu limitez nimic, îl las pe 120, dar nu găseam setarea. Mulțumesc la toți.

#574
Hannibal_od

Hannibal_od

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 286
  • Înscris: 19.05.2005
Cei care au primit pe saptamana trecuta telefoanele sunt un fel de "beta tester"! Posted Image Care ar fi pe scurt concluziile dupa cateva zile de "butonat", merita trecerea de la Iphone 13 sau 14?

#575
cata32

cata32

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 539
  • Înscris: 29.04.2008
Este un progres incremental. Nu-ți imagina că dacă iei 15, de oricare ar fi el, ai să simți ceva spectaculos mai mult decât câteva zile. După aia tot ca pe celelalte le vei folosi. :)

Cred că schimbarea telefonului trebuie să survină în urma unor dezavantaje/probleme pe care le ai cu vechiul telefon. Că nu mai funcționează cum trebuie, că bateria, că e ciufulit, că-ți permiți noua achiziție fără să faci rate ( :P ), chestii din astea.

#576
kvlq

kvlq

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,733
  • Înscris: 20.12.2010
Au început sa apară primele știri legate de "overheating".
https://9to5mac.com/...ng-updates-fix/

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate