![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Apple Watch 9

Posted 12 September 2023 - 19:15

Apple Watch 9
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Apple Watch Series 9 starts at $399 (U.S.), and Apple Watch SE starts at $249 (U.S.). Edited by December, 12 September 2023 - 20:17. |
Posted 12 September 2023 - 19:35

in afara de "carbon free" mhh, si double tap, atat, si ultra la fel
|
Posted 12 September 2023 - 23:09

Măi, fața aia de ceas, oare va fi disponibilă doar pe seria 9? Sper că nu… 😅😅
Deși, pentru fața aia de ceas, îl cumpăr. Nu mă interesează nimic altceva. 🤪😎 Nu de alta, dar e prima dată cînd mi se pare că și-au dat silința la un cadran care să arate cadran, nu jucărie. ![]() |
Posted 13 September 2023 - 04:47

Cred ca e doar la stainless steel
![]() ![]() ![]() |
Posted 13 September 2023 - 06:06

Doar double tap. Fara suparare, dar mi se pare bataie de joc. Sa vedem noile sistemele de operare... dar in ceea ce priveste AW sunt cam dezamagit. Edited by adip1962, 13 September 2023 - 06:06. |
Posted 13 September 2023 - 08:10

SI atunci de ce sa-mi schimb 8-ul? Care nu a adus prea multe fata de 7? Ba mai mult, bateria tine mai putin la 9 si rezistenta la apa scade de la 50 la 48 m. Pe bune? Fara suparare, dar mi se pare bataie de joc. Sa vedem noile sistemele de operare... dar in ceea ce priveste AW sunt cam dezamagit. Nu văd de ce ar trebui să cumpărăm altceva. ![]() Toate produsele sînt ușor incrementate an de an și au o longevitate și suport destul de bune. Pentru cineva cum este tatăl meu, a cărui ceas din Seria 3 deja sughite, Seria 9 lansată aseară este o actualizare binevenită. Pentru mine, care am la mînă un Seria 7 ce funcționează impecabil, nu există motive să achiziționez altceva.
Cred ca e doar la stainless steel ![]() ![]() Vai, fața aia de ceas, doar pentru ea aș renunța la Seria 7 simplu, și al lua un Seria 9 din oțel. Dar mă rog, n-am să fac asta. ![]() Edited by theEvilPhilantropist, 13 September 2023 - 08:15. |
Posted 13 September 2023 - 08:17

Nu ai inteles...
Fata de AW3, tatal tau poate cumpara AW6 si nu a pierdut nimic. Nu are nevoie de AW9 doar pentru un dublu click. |
Posted 13 September 2023 - 09:00

Fata de AW3, tatal tau poate cumpara AW6 si nu a pierdut nimic. Nu are nevoie de AW9 doar pentru un dublu click. Măi, eu am înțeles. Dar nu sînt de acord cu asta. De ce aș lua un produs vechi de trei/patru ani, cînd pot lua ultima iterație existentă pe piață? Dacă binențeles dispun de banii respectivi. Înțelegi cum zic? Adică dacă toate lucrurile sînt egale, vreau ultima generație (dacă tot dau banii pe ceva nou), cu baterie cît de cît sănătoasă, nu care a zăcut prin depozite trei/patru ani pînă să ajungă pe mîna mea, cu ultima generație de SOC, care să poate primit de acum înainte actualizări încă 4-5 ani la rînd, etc. Adică nu vorbim că-l iau de pe raft doar pentru funcția X. Acuma, dacă vreau ceva mai ieftin, nu dispun de banii respectivi, okay, vorbim despre altceva, atunci poate că stai să cîntărești și să vezi avantaje / dezavantaje și ce vrei să-ți asumi. Edited by theEvilPhilantropist, 13 September 2023 - 09:01. |
|
Posted 13 September 2023 - 09:32

Vai, fața aia de ceas, doar pentru ea aș renunța la Seria 7 simplu, și al lua un Seria 9 din oțel. Dar mă rog, n-am să fac asta. ![]() Fata respectiva de ceas va putea fi folosita si pe modele mai vechi. Eu o am disponibila pe Ultra, se numeste Solar Analogue ![]() |
Posted 13 September 2023 - 09:47

Măi, eu am înțeles. Dar nu sînt de acord cu asta. De ce aș lua un produs vechi de trei/patru ani, cînd pot lua ultima iterație existentă pe piață? |
Posted 13 September 2023 - 13:02

Pentru ca ofera fix acelasi lucru si este mai ieftin. Mai ales ca banuiesc ca tatal tau este mai in varsta. Nu-l intereseaza nici EKG, nici double click. Iar altceva... nu exista in plus. Asta vreau sa spun. Bun, să zicem că oferă același lucru. Dacă oare Seria 6 va mai primi watchOS 13 (dau un exemplu)? Sau watchOS 14? În doi-trei-patru ani? Îl ia acum, mai ieftin, dar va mai avea noile funcții ce vor fi introduse cu sistemul de operare în următorii ani? Fiindcă mai mult ca sigur unul din ele va rămîne în urmă. Ca să nu mai punem la socoteală bateria, care de la achiziție pleacă cu un deficit de cîțiva ani de depozitare, cum spuneam. Plus că tocmai, îl interesează EKG, și funcțiile de sănătate, fiindcă de aia îl poartă. Discută cu medicul lui cardiolog lunar în baza graficelor generate. l-ar ajuta și acel gest în plus, în multe ocazii. Nu știu, eu vreau să văd lucrurile pe termen lung. Azi, da, nu contest că unele modele par la fel. Dar în cîțiva ani, unul din ele sigur va rămîne mult în urmă sau va ceda, mai ales dacă vorbim de două generații distanță.
Fata respectiva de ceas va putea fi folosita si pe modele mai vechi. Eu o am disponibila pe Ultra, se numeste Solar Analogue ![]() Mmmmm... super! Abia aștept atunci watchOS 10. ![]() Edited by theEvilPhilantropist, 13 September 2023 - 13:05. |
Posted 13 September 2023 - 13:18

Măi, fața aia de ceas, oare va fi disponibilă doar pe seria 9? Sper că nu… 😅😅 Deși, pentru fața aia de ceas, îl cumpăr. Nu mă interesează nimic altceva. 🤪😎 Nu de alta, dar e prima dată cînd mi se pare că și-au dat silința la un cadran care să arate cadran, nu jucărie. ![]() Pe al meu AW7 SS Attached Files |
Posted 13 September 2023 - 14:09

Plus că tocmai, îl interesează EKG, și funcțiile de sănătate, fiindcă de aia îl poartă. Discută cu medicul lui cardiolog lunar în baza graficelor generate. l-ar ajuta și acel gest în plus, în multe ocazii. Te cred ca esti entuziasmat, dar AW9 este pur si simplu este o mare bataie de joc. Ca si AW8. Ca doar il am... Restul familiei are AW 7 si nu se constata nicio diferenta. SI o sa ma mir daca vei gasi pe cineva care sa-ti spuna ca el simte ceva in plus. |
|
Posted 13 September 2023 - 15:03

@adip1962, sunt de acord cu tine, da doar partial, pe jumatate ca sa zic asa.
Precizez ca am Apple Watch 6 si nu am facut upgrade la Seria 7, 8 si nici la 9 nu o sa fac. Cel mai probabil o sa fac la anul, ca o sa apara Apple Watch X si se presupune ca o sa vina cu schimbari majore. Asa au procedat si cand a aparut iPhone X. Totusi, daca as avea eu personal Apple Watch 3 sau cineva din familie si as vrea / ar vrea sa faca upgrade anul asta evident ca as lua seria 9. Nu vad de ce as cumpara un produs vechi de cativa ani ce are sanse mari sa vina cu bateria defecta si alte minusuri. De ce nu as da banii pe un produs nou de ultima generatie si m-as arunca la un produs lansat acum 3 ani. Uite de exemplu, userul asta a luat Seria 6. De 3 ori a comandat si de 3 ori au venit defecte cu bateria moarta. https://forum.softpe...2#entry30146623 Parerea mea e ca cine are generatia 6 poate sa astepte pana la anul cand apare Seria 10 (X). Cine are Seria 3 sau 4 si vrea un upgrade chiar de anul asta poate sa faca linistit upgrade la Seria 9. |
Posted 14 September 2023 - 14:28

As fi luat 9 SS Gold cu milanese dar mi-a furat atentia Ultra cand a aparut, iar acum cu 3000 nits, nu pot refuza propunerea. 🤤
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users