![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
descifrare rețetă
Last Updated: Sep 12 2023 07:38, Started by
zamaris
, Sep 08 2023 22:26
·
5

Posted 09 September 2023 - 14:57

Îl dor degetuțele să o scrie el? ![]() Și ce treabă are asistenta? Eu am nevoie de asistentă doar când fac proceduri de mică chirurgie. In rest asistenta are treaba ei, face consultații minore, controale periodice etc, de aia e asistentă și nu registrator medical sau secretară. Dar de ce au doctorii scrisul asa de urat, de la cat au scris in facultate? |
Posted 09 September 2023 - 17:23

Posted 09 September 2023 - 21:02

Facultatea, bat-o vina.... Trebuie sa iei notite in viteza. Asa mi-am paradit si eu scrisul de mana. Bine... nu la nivelul doctorilor, dar totusi... Ne cuplam cate 2 stidenti: unul desena și altul scria ce povestea proful. Nu erau pe atunci cursuri PDF sau ppt |
Posted 10 September 2023 - 07:23

Uneori mergea, alteori lipsea colegul care trebuia sa deseneze sau sa scrie.
Sa vezi cum scriai si desenai singur... si cu 2-3 coli de indigo ca sa poti sa le dai cursul la cei absenti... |
Posted 10 September 2023 - 07:41

Ideea de reteta electronica este ca reteta sa exista intr-un sistem centralizat. Ma duc, zic CNP/dau CI si o vede in sistem. Si o vede de oriunde, în toată țara, nu poate pacientul să-și procure 20 de rețete de Panacod, de exemplu, și să umble apoi la 20 de farmacii diferite să și le cumpere. |
Posted 10 September 2023 - 19:10

Posted 12 September 2023 - 07:38

Alt motiv ptr care scrisul medicilor e asa - https://www.digi24.r...pacient-2501147
Ptr ca zicea Karhu mai sus ceva... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users