Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet

MacBook Air cu M3

Forța de 1N
 Creative SoundBlaster GC7

Recomandare generator curent

Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...
 Recomandare amplificator wi-fi

Semnal netrimis monitor

3000 euro gaming PC

Meta Quest 3
 Ciolacu la Muzeul Holocaustului

La multi ani @sfantu.dracu!

Boiler cu 2 serpentine

BORDEA -Teoria Conspirației ...

Adeziv back cover huawei p20 lite

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

Varonul

Varonul

Senior Member

• Grup: Senior Members
Telefonul lu mama dintr-un motiv necunoscut a inceput sa se dezlipeasca pe spate in zona difuzorului de sus de la ureche.
Cu ce adeziv pot lipi capacul ala?
Asta o fi bun?
https://www.hornbach...-33-ml/8449617/
Vad ca rezista la temperaturi de 70 grade
https://www.uhu.com/...duct-page.63696
fisa adezivului ce ziceti o fi bun?
am fost la 2 service-uri si mi-au cerut 80 respectiv 95 lei pt 10 picaturi de adeziv sa lipeasca capacul
Nici nu ma gandesc sa dau atata pt 5 minute de munca si 10 picaturi de adeziv

maccip

maccip

45 ani

T7000 si clonele acestuia. (B7000, T8000, E8000, etc...)
Nu folsi adezivi hornbach la telefon.
Vezi sa aiba aplicator de tip needle, ca-i telefon nu adidasi.

Edited by maccip, 06 September 2023 - 15:51.

bogdan_o

bogdan_o

Member

• Grup: Members
Salut

E 3 lei o banda adeziva. O cumperi, desfaci capacul, scoti banda veche, o pui pe cea noua, problem solved. https://www.gsmnet.r...huawei-p20-lite

Insa vezi care e motivul pentru care ti se dezlipeste. A mai fost defacut telefonul vreodata? Si mie la Note9 incepuse sa mi se dezlipeasca capacul din spate. Era umflata bateria...

Varonul

Varonul

Senior Member

Da a fost desfacut pt inlocuire mufa alimentare
Prin Bucuresti nu gasesc adezivi din astia?

bogdan_o

bogdan_o

Member

Salut

Atunci exista o explicatie. In mod normal cand se desface telefonul se inlocuieste si acea banda adeziva, dar cum nu toti au toate tipurile de benzi pt toate telefoanele pe stoc, le refolosesc pe cele vechi.

Nu stiu in Bucuresti, poate tot asa, la service-urile pentru telefoane mobile. Dar e 9 lei livrarea la easybox ls gsmnet sau 12 lei daca vrei sa ti-l aduca acasa (coletul).

mannyx92

mannyx92

Active Member

View PostVaronul, on 06 septembrie 2023 - 16:51, said:

Da a fost desfacut pt inlocuire mufa alimentare
Prin Bucuresti nu gasesc adezivi din astia?

cel mai simplu...comanda de pe gsmnet. a2-a zi ai banda acasa cu un cost de maximum 13 lei cu livrare la easybox

Edited by mannyx92, 06 September 2023 - 18:57.

Mike1alike

Mike1alike

Active Member

Poți folosi din domeniul auto silicon negru Victor Reinz - Reinzosil, folosit la etanșare baia de ulei și alte asemenea.
Am lipit cu succes ecranul unui telefon.

Attached Files

Edited by Mike1alike, 06 September 2023 - 19:38.

ldpe

ldpe

Guru Member

"silicon negru Victor Reinz"
...garnitura rezistenta masina spalat, teava henco gaurita de bormasina si peste colier si camera bicicleta , are 6 ani "reparatia" , cafetiere - plita, furtune siliconice , nenumarate , e ceva de vis , problema lui e ca nimeni nu-i face reclama , lasa la km distanta multe firme de silicon uz casnic de la raft . Da, e urat ca e negru, calitativ 10 stelute .

Edited by ldpe, 06 September 2023 - 20:26.

blogeranonim

blogeranonim

Junior Member

Am avut aceeasi problema cu un mate 20 lite, fara sa se fi umblat in el, inca din perioada de garantie.
La mine se umfla bateria in telefon, fara sa fie afectata performanta (ciudat).
L-am lipit cu T7000, dar la cateva luni a inceput sa de dezlipească iar.
Cu cat costa adezivul, plus taxe curierat, recomand sa mergi la un servis GSM ca iesi mai ieftin, si dureaza putin.
Inca mai am tubul de lipici intr-un sertar.

maccip

maccip

45 ani

T7000 e un adeziv pentru izolare/etansare nu structural, pentru lipire. Eu nu stiu cum arata capacul ala, dar ar trebui sa aiba prindere mecanica, clipsuri, nu sa se bazeze doar pe adeziv.
Altfel, dai cu epozidic si nu-l mai dezlipesti decat cu bormasina.

Problema la smartoneuri si echipamente delicate e ca:
- vrei sa-l mai poti dezlipi(cu caldura)
- vrei ca in cazul in care ai pus adeziv aiurea, sa-l poti curata.
- vrei izolare apa

Altfel, poti si cu un adeziv de contact de tip prenandez, cu un adeziv siliconic, insa daca ar fi asa de potrivit pentru electronice, s-ar folosi mai des. Well.. nu e potrivit, tocmai de asta exista adezivii astia speciali. E si foarte dificil de aplicat, daca nu ai o duza de tip ac. T7000 e mai gros, dar exista si super-fluid, E 8000 parca e fluid.
T7000 se cumpara in cantitate mica si multe tuburi eventual, pentru ca odata desfacut, isi pierde din proprietati, nu mai lipeste bine. Desi nu se intareste in prima faza, nu mai adera bine, nu-i suficient de tixotropic sa intre in gauri cand il misti la inceput in procesul de lipire.Pentru o lipitura buna, trebuie sa ai posibilitatea sa-l misti un pic, sa adere. Altfel, va fi folosit practic ca un adeziv de contact(scoci adica).

El se pastreaza lichid, dupa desfacere si un an, dar asta nu inseamna ca e si bun. Cam doua luni il poti folosi in aplicatii de rezistenta, dupa aia doar ca garnitura de etansare.
Mai e o varianta sa-l bagi intr-o cana cu apa fierbinte inainte de a-l aplica, dar viata tubului va scadea drastic dupa 2-3 folosiri in acest mod.
Daca cumperi mai multe tuburi de 15ml(ca alea de 5ml nu vin cu ac), e bine sa le tii la congelator pe cele pe care nu le-ai desfacut inca. Tin mai mult. Dupa ce se intareste unul chiar si un pic il marchezi si-l folosesti doar ca etansare.
Avantajul major e ca se curata daca ai pus aiurea adezivul. Si la lipituri de juma de milimetru e cam greu sa-l pui corect din prima. Dupa ce inchizi capacul, lasi adezivul sa se intareasca si apoi il cureti foarte usor. Unul siliconic nu se curata asa de usor, nu se aplica asa de usor si nu se dezlipeste la caldura.

Poti sa-l folosesti si la lipit bateria. Doua puncte sunt suficiente. Si poti s-o dezlipesti cand ai nevoie s-o schimbi, daca e.
La ecrane, la bezelele ecranelor de laptop, de multe ori e cel mai potrivit.
Exista si scoci dubluadeziv fin de 1mm 1.5mm, 2mm. Pe suport acrilic (rosu) sau pe suport pvc(negru). Exista si adeziv preformat de tip folie, facut doar pentru un anume tip de telefon.
Exista si un tip de scoci 3M, fara suport, care se prezinta ca o banda dubluadeziva, dar e de fapt un adeziv fara banda de suport.
Folii LSE pentru suprafete de polietilena, VBK(parca) pentru policarbnat, mai e un tip pentru ABS si cauciuc cu silicon, cauciuc fara silicon (sa lipesti un piciorus dezlipit de laptop de exemplu)tot felul de adezivi. Eu cred ca am vreo 30-40 de tipuri. Fiecare cu cantecul lui. si cu proprietatile lui. In timp le inveti si foosesti adezivul potrivit.
T7000 e cam universal, bun la toate. Dar, un adeziv specific va fi mai bun. Clar nu ai cum sa lipesti un piciorus de cauciuc la un laptop cu T7000 sau cu adeziv hornbach, ca nu va tine nici macar o zi.

Edited by maccip, 06 September 2023 - 23:14.

DannyHuwe

DannyHuwe

Active Member

View Postmaccip, on 06 septembrie 2023 - 15:50, said:

T7000 si clonele acestuia. (B7000, T8000, E8000, etc...)
Nu folsi adezivi hornbach la telefon.
Vezi sa aiba aplicator de tip needle, ca-i telefon nu adidasi.
:) Like. Sa mearga la un centru de service telefoane.Cel mai recomandat.

Edited by DannyHuwe, 07 September 2023 - 00:49.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate