Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290
 Sifon pe circuitul frigorific.

Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus
 Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua

Despre proiectarea drumurilor urb...
 Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...

Un calculator ieftin ?!
 

Grila TV Digi digital

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
D3xTr0

D3xTr0

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 23.07.2018
Salutare! Tocmai ce mi s au instalat echipamentele de fibra si de televiziune digitala in locuinta. Detin 2 televizoare si din cate am observat canalele de pe un televizor nu sunt pe acelasi nr cu canalele de pe celalalt televizor. Pe TV Samsung canalele sunt ca in grila de pe internet, dar pe un TV Teletech nu sunt nici pe aproape la fel. Am dat o resetare din fabrica, am dat o scanare automata scanat si tot diferit se pun canalele, Daca aveti vreo idee cum as putea sa fac ca TV ul Samsung sa aiba acelasi grilaj ca pe TV ul Teletech, astept sugestii, va multumesc!

Edited by D3xTr0, 04 September 2023 - 15:12.


#2
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,793
  • Înscris: 01.12.2001
Scanare cu nume de provider (Digi) și ID rețea trecut.

#3
D3xTr0

D3xTr0

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 23.07.2018
La nume provider imi da automat Altele

Edited by D3xTr0, 04 September 2023 - 15:25.


#4
RFL

RFL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,400
  • Înscris: 10.12.2018
Citat din initiator: "Daca aveti vreo idee cum as putea sa fac ca TV ul Samsung sa aiba acelasi grilaj ca pe TV ul Teletech, astept sugestii, va multumesc!" Cauta canalele și pe Samsung cu provider Alții și ai grila ca pe Teletech.

Edited by RFL, 04 September 2023 - 15:31.


#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,793
  • Înscris: 01.12.2001
Credeam va vrei sa fie pe ambele așa cum e afișată grila pe site.
Totuși e mai bine sa ai grilele că pe site. Când introduc canale noi, automat intra pe poziția lor.

#6
D3xTr0

D3xTr0

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 23.07.2018

View Postdorin_2k, on 04 septembrie 2023 - 15:33, said:

Credeam va vrei sa fie pe ambele așa cum e afișată grila pe site.
Totuși e mai bine sa ai grilele că pe site. Când introduc canale noi, automat intra pe poziția lor.
Asta si vreau, dar pe Teletech orice as face nu vrea sa fie ca pe site

View PostRFL, on 04 septembrie 2023 - 15:31, said:

Citat din initiator: "Daca aveti vreo idee cum as putea sa fac ca TV ul Samsung sa aiba acelasi grilaj ca pe TV ul Teletech, astept sugestii, va multumesc!" Cauta canalele și pe Samsung cu provider Alții și ai grila ca pe Teletech.
Si pe samsung tot Altele este

#7
RFL

RFL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,400
  • Înscris: 10.12.2018
Dacă ai cautat pe ambele televizoare cu provider Alții și ai grile diferite, da o resetare la televizoare la valorile din fabrica și reia căutarea

#8
D3xTr0

D3xTr0

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 23.07.2018

View PostRFL, on 04 septembrie 2023 - 15:46, said:

Dacă ai cautat pe ambele televizoare cu provider Alții și ai grile diferite, da o resetare la televizoare la valorile din fabrica și reia căutarea
Am facut si asta, aceeasi problema

#9
TelekomR

TelekomR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 01.07.2018

View PostD3xTr0, on 04 septembrie 2023 - 15:55, said:

Am facut si asta, aceeasi problema
Ce numar de canale Tv ai pe Samsung si Teletech ?

#10
D3xTr0

D3xTr0

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 23.07.2018

View PostTelekomR, on 04 septembrie 2023 - 15:59, said:

Ce numar de canale Tv ai pe Samsung si Teletech ?
200 pe ambele

#11
RFL

RFL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,400
  • Înscris: 10.12.2018
Pe Samsung ai cumva în setari-se difuzeaza-setari reglaj automat-reglaj automat în mod așteptare ACTIV? Dacă da, dezactivează și cauta iar cu Alții

Edited by RFL, 04 September 2023 - 16:04.


#12
TelekomR

TelekomR

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 363
  • Înscris: 01.07.2018

View PostD3xTr0, on 04 septembrie 2023 - 16:02, said:

200 pe ambele
In Bucuresti sunt 208 , lipsesc 8 canale Tv , stii ce lipseste ?

#13
D3xTr0

D3xTr0

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 23.07.2018

View PostTelekomR, on 04 septembrie 2023 - 16:06, said:

In Bucuresti sunt 208 , lipsesc 8 canale Tv , stii ce lipseste ?
Chiar n am idee

#14
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,793
  • Înscris: 01.12.2001
La Samsung poți alege in loc de Alții să fie RCS RDS?

#15
BogdanI33

BogdanI33

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,587
  • Înscris: 03.01.2019

View Postdorin_2k, on 04 septembrie 2023 - 16:27, said:

La Samsung poți alege in loc de Alții să fie RCS RDS?
La Samsung e obligatoriu să alegi DIGI pentru a avea grilă de pe site.
Înainte erau 2 sau 3 canale ascunse și toți foloseau Alții pentru acele canale.
Acum dacă dai căutare cu DIGI le memorează ca pe site.
Dacă dai căutare cu Alții pe Samsung memorează canalele în ordine alfabetică (TV și radio amestecate)

#16
RFL

RFL

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,400
  • Înscris: 10.12.2018
El le vrea pe Samsung în ordine alfabetica ca pe Teletech și nu reușește, eu asta înțeleg din postarea inițială. Pe Samsung are ordinea grilei Digi, indiferent ca la provider alege Alții. Se pare ca Teletech nu are ca provider Digi. Ajuta dacă spunea și ce model de Samsung este.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate