Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc

Apel la relații clienți...
 Debranșare de la furnizor cu...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)

Apogeul frumusetii feminine 65+?
 Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Elevii romani au obținut cel...
 Dilema soluție canalizare - ...

IDA TV devine Sens TV

Bradut furat.

Fetita 3 ani adoarme tarziu

Ceas pentru copil

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

rogue80

rogue80

Member

• Grup: Members
Bună. As vrea o recomandare pentru un smartwatch pentru copil 11 ani. Chinezăriile ieftine pentru copii pana în 300-400 RON nu ma intereseaza. Ca și criterii ma interesează sa aibă curea care sa stea pe mana unui copil mai slab, autonomie măcar 2 zile. Și sa se conecteze pe un telefon cu android.

abac

abac

Senior Member

• Grup: Senior Members
Chinezarii de 200-300 de euro te intereseaza?

Lex404

Lex404

CIVILIANS are #NotATarget

• Grup: Moderators
La ce ii trebuie smartwatch? ca nu o sa ii fie util la nimic:
metabolismul e in in definire, nu o sa masoare nimic concret
aplicatii nu o sa aiba, de notificari aiurea nu are nevoie (o sa fie o distragere in plus)
nu o sa il ajute cu nimic, ba din contra, o sa il distraga si ADHD-ul datorat mobilelor e in crestere masiva (si nu doar la copii).

Ia-i un CASIO, un model pentru copii. Sunt super rezistente, o sa-l apuce adultimea cu ceasul ala.

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Păstrează sutele de euro pentru ceva care sa merite banii. Daca un ceas digital de la Casio da impresie proasta la școală atunci macar un Amazefit GTS2. Oricum se vor schimba ca pe șosete daca e un copil activ.
https://www.vexio.ro...s-2-urban-grey/

Un G-Shock clasic e mult mai potrivit și-l va avea mulți ani.
https://www.bb-shop....rigin-5021.html

tclau

tclau

Member

Le-am luat eu la copii HUAWEI Watch Fit. La cel mare pentru ca isi dorea de ceva vreme, dupa putin timp la cea mica pentru ca il bazaia pe frate-so. Dupa vreun an-doi (sa ma simt eu bine ca nu le-am luat de pomana) au inceput sa fie folosite din ce in ce mai rar (pe post de ceas), nimeni nu stie pe unde sunt si/sau daca mai sunt incarcate.

Un ceas "corect" s-ar putea sa fie mai potrivit!

ps. Fiu-meu isi verifica "nivelul de stres" Posted Image au urmat discutii, analize... Posted Image

Edited by tclau, 03 September 2023 - 08:53.

rogue80

rogue80

Member

Ma intereseaza sa il folosesc pe post de telefon pentru ca nu vreau sa ii iau telefon. Am un telefon vechi care va sta in ruscsac si vreau sa comunic cu el cand este in oras, in excursie, tabara etc.Ideal ar fi fost ceasurile  care au cartela din pacate acelea tin maxim 1 zi si nu fac ce zic ca fac iar la cum sunt construite nu valoreaza ni 50 de lei. Asta pentru ca u stiu daca au o perioada de utilizare mai mare de 1 an. Mersi

Bebeluka

Bebeluka

Member

Nu stiu daca exista in Romania. Eu am luat un https://xplora.co.uk/ . Autonomia este undeva la 3 zile.

r3my_cc

r3my_cc

Active Member

View Postrogue80, on 03 septembrie 2023 - 09:13, said:

Ma intereseaza sa il folosesc pe post de telefon pentru ca nu vreau sa ii iau telefon. Am un telefon vechi care va sta in ruscsac si vreau sa comunic cu el cand este in oras, in excursie, tabara etc.Ideal ar fi fost ceasurile  care au cartela din pacate acelea tin maxim 1 zi si nu fac ce zic ca fac iar la cum sunt construite nu valoreaza ni 50 de lei. Asta pentru ca u stiu daca au o perioada de utilizare mai mare de 1 an. Mersi

Nepotul meu, în vârstă de 11 ani, are acum un Huawei Band 8, după ce mai bine de doi a avut un alt smartband, tot de la HW. E foarte mulțumit, îl folosește asiduu, pentru monitorizare mișcare (ciclism, fotbal, înot) și pentru notificări. Îți recomand! Display-ul e foarte bun, bateria ține mult, interfața e plăcută, multe watchface-uri, etc.
Despre înot, nu-ți recomand să-l bagi în apă sărată, așa i s-a stricat anteriorul (la mare).
Eu i-am propus și fiicei mele de 8 ani un smartband, dar nu este interesată. Depinde și de copil, dacă vrea și simte nevoia.

Într-adevăr, dacă vrei ceva cu lte, va trebui să treci la alt nivel, de exemplu un GW4 LTE 40mm, dar nu ține bateria 2 zile.

Edited by r3my_cc, 03 September 2023 - 10:29.

rogue80

rogue80

Member

Mersi de sfaturi. Pana la urma am luat un HUAWEI Watch Fit. Sa vad acum cat o sa tina si cat de stabila e conexiunea cu telefonul. Pentru inot de obicei merge la piscina ... sincer nici ceasurile cu wr 100 nu as avea prea mult tupeu sa le bag in mare ... poate la noi da dar la o mare mai sarata nu. Pentru asta exista diver.

valer

valer

Active Member

Am băgat în mare watch 4 și nu am avut probleme, dar un ceas cu 10 ATM sau 20 ATM... :)

manic_user

manic_user

Slightly Older Member

Eu, anul trecut, am băgat în mare un Huawei GT 3 Pro, vreo 7 zile la rând (era în perioada de retur și am avut curaj deplin).

Adm

Adm

Property Caretaker

• Grup: Administrators

View Postrogue80, on 03 septembrie 2023 - 09:13, said:

Nu exista asaceva, pentru ca:
- GSM implica cosum mare
- are antena mic
- are baterie mica

Si daca iei Apple Watch, acesta economiseste bateria pt ca in majoritatea timpului NU e conectat la GSM, ci la telefon.

Vlad_22

Vlad_22

Guru Member

View PostLeo2006, on 03 septembrie 2023 - 00:10, said:

Păstrează sutele de euro pentru ceva care sa merite banii. Daca un ceas digital de la Casio da impresie proasta la școală atunci macar un Amazefit GTS2. Oricum se vor schimba ca pe șosete daca e un copil activ.
https://www.vexio.ro...s-2-urban-grey/

Un G-Shock clasic e mult mai potrivit și-l va avea mulți ani.
https://www.bb-shop....rigin-5021.html
Fix părerea școlii contează, legat de bunuri... Îți înveți copilul cum să le închidă gura daca au ceva cu bunurile sale, cum e îmbrăcat etc.

Nu știu pe la ce școli/licee au învățat/învață copii voștri, că mie nu mi s-a întâmplat nici măcar 1 dată să fiu victima "bully-ingului" sau glumelor de prost gust pe seama hainelor, telefonului, mașinii părinților etc.

Fiind născut în '97, deci undeva între milenial și Gen Z, teoretic aveam șanse mai mari să prind astfel de fenomene...

Edited by Vlad_22, 04 September 2023 - 00:04.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate