Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Teorie univers alternativa

Pareri anvelope

stanleybet

BMS potrivit pentru 24 v 280 ah
 o mare iubire pierduta neasteptat...

Fașit ureche dupa otita

Photoshop, setari - Cum maresc pa...

Polistiren extrudat si parchet in...
 Android 1000-2000 lei

Vanzare apartament zona Dristor

La 22 de ani in Spania, Castellón

Catalin Tolontan dat afara si de ...
 WEBASTO pt duster pe motorina

Upgrade memorie ram DDR4 la laptop?

Timberland sau Columbia

Trenuri Cluj Napoca - Oradea

Dependenta de jocuri.

- - - - -
  • Please log in to reply
104 replies to this topic

AlexEn

AlexEn

Spoiled brat

• Grup: Moderators
Hai ca reiau, ca vad ca pentru tine e mai greu de priceput: in contextul in care un hobby (obsedant) este criticat am intrebat de ce un alt hobby la fel de obsedant nu este criticat ci, din contra, laudat. in conditiile in care ambele hobby-uri prespun petrecerea a mult timp singur.
Hobby 1 fiind jucatul la PC si hobby 2 fiind cititul.

Unde e contradictia?

GlCA_Contras

GlCA_Contras

Master Mind

• Grup: Senior Members
Cititul ca hobby obsedant e mai rar, as spune chiar inexistent in ziua de azi... de aia nu cred ca se plange nimeni. Pe vremuri ma luat maica-mea la suturi ca in loc sa invat pierd vremea si citesc carti...

maladetz

maladetz

Senior Member

Cititul oricât de obsedant ar fi nu are cum sa fie nociv :)

AlexEn

AlexEn

Spoiled brat

De ce?

Daca nu are cum sa fie nociv, de ce exista carti interzise?

Pieptoasa

Pieptoasa

38G

Tre sa iei bacu' bro ca sa-ntelegi diferenta.. si culmea.. nu-i fina deloc granita dintre cele 2.. mana pă carte si hai cu gaming-ul mai low.
Sunt intrebari de clasa 0.. zau.

GlCA_Contras

GlCA_Contras

Master Mind

Daca in loc sa invete pentru BAC omu citeste beletristica 8 ore pe zi nu e o problema?

AlexEn

AlexEn

Spoiled brat

View PostPieptoasa, on 02 septembrie 2023 - 13:52, said:

Tre sa iei bacu' bro ca sa-ntelegi diferenta.. si culmea.. nu-i fina deloc granita dintre cele 2.. mana pă carte si hai cu gaming-ul mai low.
Sunt intrebari de clasa 0.. zau.

Hai bro, explica.
Eu am luat bacul acu mult timp, nu mai tin minte.

Pieptoasa

Pieptoasa

38G

Daca in loc sa invete pentru BAC omu citeste beletristica 8 ore pe zi nu e o problema?
Ba da.. si e potrivita intrebarea in momentul de fata : facand doar ceea ce iti prieste fara pic de contrast sau iesit din zona-de-confort (e la moda exprimarea) nu face decat sa adanceasca fenomenul. Ideea e sa ai parte in viata de cat mai multe scenarii si sa fie pregatit pt. cat mai multe..scenarii. E normal sa ai parte de provocari.. timp liber.. somn.. scandal.. misto-uri..certat cu sotia etc.. in limite rezonabile impuse de propria'ti fire. Dar sa mergi pe ideea dă.. blană non-stop mi se pare un derapaj artistic si deloc..cultural.

Hai bro, explica.
Tati.. daca iau 10 (la maxim) multumirea din ce mi se naste? Te-ntreb.. ce-i dincolo de absolut? Ne miram de ce ajung tinerii in ziua de azi niste leșii bune de.. tomberon.

Edited by Pieptoasa, 02 September 2023 - 21:48.

AlexEn

AlexEn

Spoiled brat

Nu pricep ce legatura are raspunsul tau cu intrebarea mea.

gushpi

gushpi

Guru Member

View PostChayah, on 01 septembrie 2023 - 09:33, said:

...jocul pc nu îți dă din păcate și abilități de relaționare cu diverse tipuri de oameni. Oameni reali! Posted Image

în ce an ai rămas?
azi, 90% dintre jocuri se-ntâmplă-n echipă... oameni reali - cum zici tu.
(vezi e-Sports - Iași)

iar faptul că iau bătaie de la un cercopitec posesor de băț, este același lucru care i se-ntâmplă și medicului de familie care ajunge acasă la ora 23:00
deci ai dat un exemplu irelevant!

Chayah

Chayah

Guru Member

View Postgushpi, on 04 septembrie 2023 - 13:16, said:

în ce an ai rămas?
azi, 90% dintre jocuri se-ntâmplă-n echipă... oameni reali - cum zici tu.
(vezi e-Sports - Iași)

Da, colaborezi în echipă să faci un raid peste tabăra inamică din jocul pe pc :D. Într-adevăr, așa se dezvoltă social skills la specia umană :ewwpu:.

gushpi

gushpi

Guru Member

View PostAlexEn, on 01 septembrie 2023 - 10:02, said:

Daca ar fi avut acces la tehnologie nu s-ar mai fi jucat nici ei in fata blocului.

EXACT!
cum am și povestit: pân'la 20 ani am rupt bibliotecile
apoi am descoperit calculatoarele
am învățat programare, dar m-am și jucat zile și nopți încontinuu
cititul s-a rărit, dar și din cauză că au apărut și alte îndatoriri familiale
apoi au rămas doar cele ale literaturii tehnice

bine, bine, am rupt și toate volumele din urzeala tronurilor :P, dar pe ansamblu nu mai e timp, la naibaaa!

și ca să fim consecvenți: nici timpul de joc pe PC/consolă nu mai e același... doar câteva ore / săptămână :(

View PostChayah, on 04 septembrie 2023 - 13:19, said:

Da, colaborezi în echipă să faci un raid peste tabăra inamică din jocul pe pc Posted Image. Într-adevăr, așa se dezvoltă social skills la specia umană Posted Image.

dacă vrei să vezi numai partea care-ți convine dintr-o situație, deja discuția este-ntr-un punct mort... :(

(PS: cam ce crezi că discută doi bărbați la un șpriț? cum să-l „facă„ pe cercopitec? dar 2 femei la tricotat ciorapi? cum să nu fie violate? :o :( )

MinettoMatoi

MinettoMatoi

Senior Member

View PostGlCA_Contras, on 27 august 2023 - 10:57, said:

Var-miu are boala asta cu jocurile. Nu-i sta mintea la nimic, e obsedat de jocuri. Prefera sa stea ore intregi in fata PCului - nu are viata sociala, nu-l vad insurat, viata lui se invarte in jurul joculetelor video. Abia asteapta sa vina de la munca sa se apuce de joaca... Se poate trata cumva boala asta, ce sa-i facem, cum sa-l dezvatam? Sau ne agitam noi degeaba si nu e nimic anormal?
Daca nu vine de la el dorinta sa scape de asta, nu ai nici o sansa.
Asa ca aia este.

Lasa-l in pace, ce treaba ai tu cu el ? Ca oricum nu aveti ce face atat timp cat el nu vrea asta. Logic ca e anormal ce face, insa asa va ramane daca asa vrea.

Daca nu il deranjeaza, unde e problema voastra ?

Edited by MinettoMatoi, 16 September 2023 - 14:40.

Pieptoasa

Pieptoasa

38G

Gaming-ul asta obsesiv are consecinte si asupra altor capitole din viata unui om.. relativ normal. Da.. normal inseamna sa-ti dezvolti abilitati si sa poti evolua in societate!
Deci un gamer cam poarta in spinare propria franghie demna de legat strasnic de primul.. nuc solid.

cetateanul_Vijai

cetateanul_Vijai

Member

• Grup: Members
De asta nu sunt bune sfaturile de pe internet. Depresia rămânea până în zilele noastre "o fiță" care trece de la sine.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate