Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta

Vanzare apartament

Adaptare motor nou la unele elect...
 Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...

PC fara wifi, conectare smart mon...
 Masina cu buget redus

Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa

Catel gasit pe strada
 Arhiva tar - descarcare nesigura ...

Racord flexibil gaz in loc de apa

Microsoft Office versiune optima

Dezmenbrare teren - cedare drum l...
 

Routere EasyMesh

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
Edward1337

Edward1337

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 556
  • Înscris: 17.11.2016
Salutare,
Am o intrebare,
Aceste doua routere: TP-Link Archer AX1500 Dual-Band si DIGI SR1041Y FiberHome, stiu sa faca mesh, chiar daca sunt brand-uri diferite? Daca am abonament FiberLink 1000 de la DIGI, primesc primul router gratuit de la ei?
Mersi.

#2
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004
Compatibilitatea e garantata doar daca sunt de la acelasi producator si folosesc acelasi standard.
Altfel nu se stie...

#3
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Nu prea mai este adevarat.
De asta a aparut easy mesh de la wifi alliance: https://www.wi-fi.or.../wi-fi-easymesh
Acum sa vedem si cati producatori de raliaza. Pana acum sigur este TP-link - a si venit upgrade-ul la easy mesh. Dar nu am auzit si de Asus...

#4
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,217
  • Înscris: 27.10.2007
o gramada de oameni se plang de updatele asta de la tp-link.
initiator: poti avea pretentii de  compatibilitate doar la echipamente de la acelasi producator, mai ales la tehnologii noi cum e si tehnologia mesh.

#5
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Cred ca de la mine ai auzit. Reteaua mea cu 2 sateliti (AX10, RE300, RE315) a fost in genunchi 2 zile dupa update. Am reusit sa o fac, desi spre rusinea mea, habar nu am ce am facut (doar de 3 ori revenire la setarile din fabrica si apoi aplicarea acelorasi setari). Si dintr-o data a mers si merge si acum.

#6
strongsss

strongsss

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,217
  • Înscris: 27.10.2007
initial aici pe forum (probabil de la tine) apoi am intrebat pe cineva care are mesh TP - Link si mi-a confirmat. dupa update, a trebuit sa reseteze unitatile, sa schimbe numele retelei si sa adauge dispozitivele din nou.

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004
Da, de TP-Link am auzit si eu o chestie acu cateva luni - la nu stiu ce model, dupa un update s-a schimbat standardul Si cineva care avea niste sateliti mai vechi nu i-a mai putut conecta ca nu mai erau compatibili. A luat altii noi si aia au mers.

#8
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Pai asta-i standardul de s-a schimbat. Inainte de update era one mesh si acum e easy mesh care are 2 variante. Ia sa fac o captura... revin.
Post edit. Na ca a mai aparut un update. 1.3.9 Build 20230728 Rel. 45716. Probabil cineva le-a umplut frigiderele...

Attached Files


Edited by adip1962, 23 August 2023 - 10:39.


#9
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 68,443
  • Înscris: 15.06.2004
Vezi ca mai au si Whole Home Mesh - la modelele Deco. Astea din cate stiu nu se pupa decat intre ele.

#10
adip1962

adip1962

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,487
  • Înscris: 01.07.2020
Pot sa aibe... Am alte prioritati acum. Iar netul... merge si asa. Inca ma gandesc cand sa fac update-ul ala... Ca de obicei vine si pe sateliti. Iar daca iarasi imi pune reteaua pe butuci...

Am zis eu bine... Isi golesc frigiderele.
Poate instalez vineri seara.

Attached Files



#11
gigabiter

gigabiter

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 817
  • Înscris: 18.11.2018

 Edward1337, on 22 august 2023 - 19:05, said:

Salutare,
Am o intrebare,
Aceste doua routere: TP-Link Archer AX1500 Dual-Band si DIGI SR1041Y FiberHome, stiu sa faca mesh, chiar daca sunt brand-uri diferite? Daca am abonament FiberLink 1000 de la DIGI, primesc primul router gratuit de la ei?
Mersi.
da, functioneaza mesh

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate