![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Anulare optiune nationala inainte de expirare - pentru Roaming
Last Updated: Aug 13 2023 14:53, Started by
Cage200
, Aug 13 2023 12:58
·
0

Posted 13 August 2023 - 13:07

Salut,
Am si eu o problema cu Vodafone la care nu pot sa-i dau de capat cu ei. Tot timpul trebuie sa-i contactez si dau greu de un operator uman. Situatia e urmatoarea: Am o optiune nationala activa la cartela, iar cand ies din tara telefonul se blocheaza.Nu pot primi si efectua apeluri. Am inteles asa sunt conditiile , dar problema mea este ca nu pot anula optiunea nationala inainte de termen( atentie nu ma refer la oprire recurenta) ca sa folosesc roaming-ul simplu fara nici o optiune cu tarife fara optiune. Vodafone ma forteaza sa actitvez o optiune cu Roaming ca sa anulez cea nationala.Nu e si optiunea simpla anulare optiune nationala. Oricum in mod normal ar trebui sa treaca automat pe roaming cu tarifele standard , nu sa imi blocheze telefonul. Dar la noi isi permit sa faca orice. Stie cineva o solutie cum ar fi activarea unei optiuni cu roaming si anulare imediata la 579 ? O zi buna, Mersi. Update: Am reusit pana la urma din meniul *100# la optiunea Roaming. Poate fi inchisa postarea. |
Posted 13 August 2023 - 14:53

Comportamentul e normal si e facut pt. respectarea legislatiei Roam Like At Home .
In mom in care opresti doar recurenta unei exptraoptiuni resursele acesteia sunt inca disponibile pana la data reinnoirii ; astfel din punct de vedere legal ar trebui ca daca ar activa roamingul in aceste conditii ca minutele/SMS-urile (si datele mobile conform calculatorului ) inca neconsumate sa iti fie disponibile si in strainatate in roaming . Ar fi intr-adevar bine sa existe o metoda de a suspenda complet extroptiunea existenta ( alta decat activarea unei extraoptiuni cu roaming inclus ) insa realitatea e ca aceasta situatie e utila intr-un set redus de circumstante ; e o optiune favorabila doar pt. cei care vor sa poata fi contactati ( in caz de urgenta ) sau sa poata primi SMS-uri (folosite de ex ca 2FA la diferite servicii ) in rest folosind resurse de la un SIM local tarii respective . Altfel daca clientul chiar doreste sa isi utilizeze telefonul in roaming ( in special trafic de date ) e mult mai convenabil sa ramana cu extraoptiunea cu roaming activa si sa foloseasca resursele acesteia decat sa consume resurse la tarifele standard . |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users