Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
recomandare GPS android

La multi ani @MindArchitect!

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...

Cum accesez Whatsapp daca ma obli...
 Ce melodie ati vrea sa ascultati ...

Recomandare radio muzica veche in...

OnePlus 12

tv jvc(vestel) cu dungi brusc
 Apel la relații clienți...

Debranșare de la curent elec...

IPS Teodosie este cercetat de DNA...

Race for Glory (2024)
 Apogeul frumusetii feminine 65+?

Achizitionare placa video Palit s...

Stie cineva daca tableta va funct...

Contract mandat SRL pentru micro ...

Anulare optiune nationala inainte de expirare - pentru Roaming

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

Cage200

Cage200

Junior Member

• Grup: Members
Salut,

Am si eu o problema cu Vodafone la care nu pot sa-i dau de capat cu ei. Tot timpul trebuie sa-i contactez si dau greu de un operator uman.

Situatia e urmatoarea: Am o optiune nationala activa la cartela, iar cand ies din tara telefonul se blocheaza.Nu pot primi si efectua apeluri.
Am inteles asa sunt conditiile , dar problema mea este ca nu pot anula optiunea nationala inainte de termen( atentie nu ma refer la oprire recurenta)  ca sa folosesc roaming-ul simplu fara nici o optiune cu tarife fara optiune.
Vodafone ma forteaza sa actitvez o optiune cu Roaming ca sa anulez cea nationala.Nu e si optiunea simpla anulare optiune nationala.
Oricum in mod normal ar trebui sa treaca automat pe roaming cu tarifele standard , nu sa imi blocheze telefonul.

Dar la noi isi permit sa faca orice.
Stie cineva o solutie cum ar fi activarea unei optiuni cu roaming si anulare imediata la 579 ?

O zi buna,
Mersi.

Update:

Am reusit pana la urma din meniul *100# la optiunea Roaming.
Poate fi inchisa postarea.

me_iauras

me_iauras

Senior Member

• Grup: Senior Members
Comportamentul e normal si e facut pt. respectarea legislatiei Roam Like At Home .
In mom in care opresti doar recurenta unei exptraoptiuni resursele acesteia sunt inca disponibile pana la data reinnoirii ; astfel din punct de vedere legal ar trebui ca daca ar activa roamingul in aceste conditii ca  minutele/SMS-urile (si datele mobile conform calculatorului ) inca neconsumate sa iti fie disponibile si in strainatate in roaming .
Ar fi intr-adevar bine sa existe o metoda de a suspenda complet extroptiunea existenta ( alta decat activarea unei extraoptiuni cu roaming inclus ) insa realitatea e ca aceasta situatie e utila intr-un set redus de circumstante ; e o optiune favorabila doar pt. cei care vor sa poata fi contactati ( in caz de urgenta ) sau sa poata primi SMS-uri (folosite de ex ca 2FA la diferite servicii ) in rest folosind resurse de la un SIM local tarii respective . Altfel daca clientul chiar doreste sa isi utilizeze telefonul in roaming ( in special trafic de date ) e mult mai convenabil sa ramana cu extraoptiunea cu roaming activa si sa foloseasca resursele acesteia decat sa consume resurse la tarifele standard .

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate